mariusz-ysko Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 Mam pytanie... Jestem swierzo upieczonym posiadaczem Audi.... Nie wiem jak zachowuje sie klimatyzacja daltego pytam. Czy mozliwe jest ze temperatura powietrza jest taka sama po wlaczeniu klimy jak i bez niej... moze to dlatego ze temperatura na zewnatrz nie jest juz zbyt wysoka... Z tego co pamietam u wujka w Focus`ie clima mrozila ze hoho:)
Gość zdeniu Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 po własczeni klimy ustaw żądaną temperature jezeli nie pomoze to jedź do zakladu od klim niech sprawdzą czy masz czynnik w ukladzie
Gość Tomboy Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 z tego co wiem (przynajmniej u mnie tak było) , że jak nie było czynnika to się nie całkowicie się wyłączał nawet panel klimy
pre_pl Opublikowano 25 Października 2006 Opublikowano 25 Października 2006 z tego co wiem (przynajmniej u mnie tak było) , że jak nie było czynnika to się nie całkowicie się wyłączał nawet panel klimy nie bardzo rozumiem :roll:
Rekomendowane odpowiedzi