Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Pytanie o coś mocniejszego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was:) Kończy nam się rok kalendarzowy a co za tym idzie zbliża się sylwester. I tu właśnie moje pytanie czy macie jakieś własne patenty jak rozpoznać "lewa" wódkę oczywiście zanim ją kupimy. Chodzi mi o najpopularniejsze produkty na rynku. Ewentualnie jakie wódki polecacie ?

Pozdrawiam

Opublikowano

moja rada na uniknięcie podróbek, to kupno butelek o jak największej pojemności, bo takie schodzą w małych ilościach i nie opłaca się ich podrabiać

ps.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=198088.150

Opublikowano

Zrażony jakością rodzimych trunków, jak co rok, przywożę sobie, lub zamawiam u kolegi Nemiroff z UA w wersji 1.75l.

Opublikowano

najlepiej kupować coś nietypowego np. Jägermeister - polecam :evil:

Jagermeister_Bottle_Glow_1.jpg

Opublikowano

najlepiej kupować coś nietypowego np. Jägermeister - polecam :evil:

ale te zioła w większych ilościach mogą zaszkodzić nazajutrz :sick3:

Opublikowano

picie mistrza łowów jak typowej wódki to dramat

Opublikowano

picie mistrza łowów jak typowej wódki to dramat

potwierdzam, w małych ilościach jest jak najbardziej :good: ale jak się przesadzi to masakra :sick3: ;( :sick3:

Opublikowano

ostatnio kupiłem cholera litr sobieskiego, myślałem że na drugi dzień wypluje żołądek, pomijając że po kilku kieliszkach zasnąłem na siedziąco :polew: ... ta wódka od początku była jakaś paskudna..zresztą coraz częściej te wódki są strasznie niedobre.

Rozkminiałem z kumplem, że trzeba zacząć kupować nieznany alkohol tzn. niedawno się pojawiła u nas wódka "Chroby" nie jest to oczywiście najniższy przedział cenowy, ale i nie najwyższy, zawsze jak jakaś wódka się pojawiała to na początku była naprawdę dobra, ludzie zaczeli kupować w dużych ilościach, a nagle taki shit że się rzyga dalej niż widzi, dlatego też stwierdziliśmy że trzeba popróbować nowych alkoholi, aczkolwiek po ostatnim sobieskim trochę się boję....

Elektryczne Gitary - Goń Swego Pawia

Opublikowano

pije 2razy w roku i kazda wodka dla mnie smakuje tak samo .nie wiem jak wy to odrozniacie :cool1:

Opublikowano

Może nie jestem jakimś super smakoszem ale czuć jak jest podrobiona. Od dawna piliśmy ze znajomymi STOCK-a. I wszystko super. Pojechaliśmy do Kalisza do znajomych a tam już podobno idzie podrabiana i kuzyn dał mi spróbować. Faktycznie :sick3:

Opublikowano

Finlandię najlepiej poznać po logo. jeśli na zwierzaku są oczy to jest prawdziwa, na podrabianej brak oczu :thumbdown:

Opublikowano

a co myslicie Finlandii z biedronki ? bo jest 1l za 55zl chyba czy jakos tak :) dobre to , czy jakas lewa? :kox:

Opublikowano

w Lidlu ostatnio były fajne promocje na Absoluta, Finlandię i Ballantine'sa :good:

Opublikowano

a co myslicie Finlandii z biedronki ? bo jest 1l za 55zl chyba czy jakos tak :) dobre to , czy jakas lewa? :kox:

piłem w ten weekend, wspaniała :).

Czułem się jak nowo narodzony xP

Opublikowano

w Lidlu ostatnio były fajne promocje na Absoluta, Finlandię i Ballantine'sa :good:

w Tesco również :tongue4: :tongue4: :wink4: :wink4:

Opublikowano

Krupnik cytrynowy jest fajny :naughty: narazie nie testowałem w dużych ilościach ale 1L na 2 osoby i zero skutków ubocznych :)

Opublikowano

cały poprzedni weekend się tym raczyliśmy ze znajomymi, rewelacja, następny dzień zero zdychania bólu głowy itp., pozytywne zaskoczenie w porównaniu do większości syfu sprzedawanego w naszych sklepach

w biedronce 49.99 w auchan 48.50zł za 1l :)

krupnik też jest ok :)

Opublikowano

dokladnie, 1l Absoluta za 40PLN - lepszy wybor niz 1l Finlandii.

1l Ballantines'a 60PLN, ale to akurat normalna marketowa cena.

Opublikowano

Smirnoff Black, dobry alko bez wielkiego kaca na drugi dzień.Polecam litrowe

Opublikowano

a jaki jest ten Ballantines??