Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7 BKN]3.0 TDI S line Recaro pierwsza strona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jeśli chodzi o felgę to będę miał okazje przymierzyć czarny mat bo kolega mam na sprzedanie z oponami 225/45/18 Hankook wzór to chyba od rs-a z zewnątrz to tylko ramka od grila jest w czarnym połysku tylko, że ona jest z tworzywa które jest w kolorze a nie malowana. Tak przy przy okazji z racji tego, że i tak mam zderzak przedni do wymiany to czy jest sens z inwestowaniem w rs-a i od razu drugie pytanie jeżeli tak to poza wymianą grila trzeba będzie coś modzić z przodu i czy tylny zderzak też trzeba by wymienić żeby miało to ręce i nogi ? Nakładki już oglądałem ale to temat jeszcze nie na teraz :) (kasa) Szyberek jest zwykły tak mi się wydaje bo solar to ten z bateriami tak?

Opublikowano

w rs zderzak chyba jest szerszy i trzeba zmieniać błotniki?

Opublikowano

nie założysz zderzaków RS4 do normlanych (łącznie z S4). inna jest szerokość nadkoli, i zderzak inaczej jest zakończony (szerszy). żeby to zrobić musiałbyś zmienić przednie błotniki oraz wycinać i wspawać tylne błotniki.

Z RS4 to masz inny grill który trzeba delikatnie przerobić aby pasował.

Co do malowania to w dzisiejszych czasach pomalowac można praktycznie wszystko, kwestia ceny i uczciwości lakiernika co do uzytych materiałów. Tak czy siak grill kupuj a nie maluj.

Opublikowano
  • Autor

Tak myślałem, że to będzie grubsza sprawa więc zostanę przy tym co jest :) za to doinwestujemy w coś innego :) Planów jest dużo aby tylko środków i wytrwałości wystarczyło :wink4:

Opublikowano

Hofele ma zderzak przedni a`la Rs4 co pasuje do seryjnej budy... popatrz poszukaj... no i wypisz na pierwszej stronie planowane mody, wypas w autku masz konkretny więc rezania masz dużo mniej niż reszta ;)... czekamy na liste modów planowanych...

może tak program + hamulce z s4 albo rs4

+ wydech miletka masz do 3.0 TDi co brzmisuper... i wówczas masz spokojnie 300km/600Nm... sprawdź koniecznie wtryski w jakim są stanie.

Opublikowano

ja tam bym dtm założył na przód- był DTM w avacie?

Opublikowano

tylko sedan

Opublikowano

a to lipa :thumbdown: DTM odpada

Opublikowano

ta audiczka była jakiś czas temu na otomoto i miała ramki klubowe..ale nie widziałem jej tutaj i nikt jej nie pokazywał na forum..

Opublikowano
  • Autor

Z tym zderzakiem sam nie wiem musiałbym zobaczyć jak wygląda ten ala rs, program pewnie się pojawi a jak program to i hamulce będzie mus założyć najpewniej z S4 bo to auto nawet teraz prowokuje do szybszej jazdy a wiadomo że Q przyspiesza i jeździ zacnie ale hamuje raczej nie adekwatnie w serii.

Listę planowanych modów może ogarnę niebawem :gwizdanie: i jak dam rade to opiszę wyposażenie.

ta audiczka była jakiś czas temu na otomoto i miała ramki klubowe..ale nie widziałem jej tutaj i nikt jej nie pokazywał na forum..

Jak oglądałem audi to myślę sobie ramka jest klubowa=klubowicz=bardzo ciekawe i zadbane auto a tu zonk. Koleś powiedział że tak tylko sobie zamówił i czasami czytał forum. Swoją drogą to jak zmieniałem blachy to pękły mi 2 zaczepy i muszę sobie zamówić bo póki co to zwykła czarna jest.

Tak w ogóle to mam pytanie bo nie wiem czy to auto jest na forum ale często przejeżdżam przez Legionowo i już kilka razy widziałem tam takie auto jak moje bynajmniej mijając wydawało się łudząco podobne blaszki miało WL :mysli:

Opublikowano

Piękne auto :) do pełni szcześcia brakuje według mojego gustu pakietu chrom :) ale jest piękna :good:

Opublikowano

DTM była tylko w 2.0 220KM oraz limitowana S4 DTM 4.2 344KM zadnych klekotów.

wersja amerykansko-polska... tył USA, ale czy z przodu nie powinien miec tez odblasków z boku :-)

ktoś bardzo intensywanie tą kiera krecił taka wypucowana tyci... no i dziwne wersje są na USA - skóra i bez grzania d*py oraz xenon bez sprysków

Opublikowano

Piękna :good: Ma szyber lub solar? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Jeżeli ciemna szybka to solar to mam solara :)

Opublikowano

images?q=tbn:ANd9GcTc6Jwz3aEXgFSKTzV_E4mNtsuUDo02q1iQ1LPN090KvoBlw57GEtt6h34o3g

to jest solar dach

Opublikowano

odcień nie ma nic do tego, w solarze tak jak widać są cienkie druciki
Opublikowano
  • Autor

więc zwykła dziura z szybą :> :hi:

Opublikowano

Solar schładza wnętrze na postoju :> a zwykły nie :confused4: tu jest zasadnicza różnica :gwizdanie: