Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] Dodatkowe oświetlenie kabiny z tyłu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

likwidator98 Ty masz B5 a to jest lampka do B6.

Opublikowano
  • Autor

wiem że mam ciut inny model autka ale przeciez to niczemu nie przeszkadza to audi i to tylko czy da rade to zapodac do mojej a4http://moto.allegro.pl/item333154680_lampka_podsufitki_audi_a4_01_05.html

Opublikowano

Witam

Nie będe zakładał nowego postu dotyczącego oświetlenia z tyłu auta.

Nurtuje mnie cosik innego mianowicie oświetlenie kabiny z tyłu ( chodzi o lampki w słupkach tylnych )

Swojego czasu latalem po giełdach samochodowych i miałem pewne audi na oku międzyinnymi było oświetlenie przedziału z tyłu.

Teraz chciałbym dorezac takowe dodatkowe oświetlenie...

(żeby skończyło sie biadolenie dochodzące z tylnych siedzeń :decayed:)

Z tego co zauważyłem to niewiele audi z rocznika 1995- 1997 ma takie udogonienie

Skąd wziąc takie lampki ?

Do czego sie podłączyć z instalacją?

Może ktoś cosik takiego czynił w swoim audilotcie?

pozdro

Opublikowano

Wg ETKI to jedna taka lampka na tył do limousine kosztuje w serwisie ok 90 zeta :confused4:

Opublikowano

Jeżeli rozmawiamy o cenach to ja nabyłem taką za 15 PLN- oczywiscie na szrocie. W mojej starej lampce brakowało suwaka do włączania :).

Opublikowano

będziesz miał trochę zabawy ale można się po prostu podpiąć do górnego oświetlenia z przodu. Przynajmniej tak jest u mnie.

Opublikowano
  • Autor

największy problem to chyba dziura wycieta w podsufitce lipa by była gdyby po wycieciu coś nie pasiło,bo myślałem aby wyciąć dziure na załamaniu podsufitki za szyberdachem . tylko czy nic by mi tam nie blokowało szyberdachu cholera wie :naughty:

Opublikowano

w orginale są 2 szt. nad drzwiami

Opublikowano
  • Autor

kruca przeglądałem instrukcje a4 i tam nic takiego nie widziałem ciekawe ile takie coś kosztuje ASO albo na ALLEGRO hihi odpadłoby ciecie podsufitki :kox:

Opublikowano

Zrobiłem fotki tak jak to wygląda w oryginale. Foty są robione komórką ale może ci się przydadzą żeby oblukać co i jak.

604dae79a9c0f59e.jpg

5c7d98913c42e07f.jpg

9f137e824aa9c577.jpg

Opublikowano

w awancie są nad drzwiami...

Opublikowano
  • Autor

i to jest to lepiej bedzie mi wyciąć otwory na oświetlenie w słupkach jak w podsufitce pozdrawiam dzieki za porady :notworthy:

Opublikowano

Dzieki za foty

ale.... mogłbym przyciąc żę te lampki z tyłu były "jakieś" inne

Wyglądały troszke bardziej... szykownie?

pamietam że nie wystawały od powierzchni słupka i właśnie o tych "niewystających" myslałem

dzis patrzyłem do każdego a4 na giełdzie ale nie było żadnych z oswietleniem z tyłu

ech ...

Opublikowano

może i były, szczerze to powiem że sam się już pogubiłem w tych wersjach nadwozia jakie wypuszczało audi.

Choć jeżeli chodzi o te lampki to równo ze słupkiem widziałem ale po lifcie. Nie widziałem ori lampek innych niż te co na foto jeżeli chodzi o lata 1995-1997. Co nie znaczy że nie było

pozdr.

Opublikowano

kumpel ma lampki w tylnych słupkach, rocznik 95 :naughty:

Opublikowano

Klima no że lampki były lub nie w zależności od wersji to nie ulega wątpliwości.

Koledze chodziło, że te co są u mnie są takie odstające a jemu podoba się coś co by zgrabniej na tym słupku wyglądało. Najlepiej równo ze słupkiem :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

a czy można dostac same suwaki ? ew. od czegoś dostosować ? mam takie lampki w słupkach ale niestety bez suwadła do wł/wył

Opublikowano

ja też niemiałem 1 -go suwaka i zastąpiłem go krótka śrubką i działa rewelacyjnie :>