Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AVG++] madafaka OEM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Topor a jakbyś zbiorniczek chłodniczy psiknął w ten kolor jeszcze bo psuje ogólnie wyglad, bo jak by nie on miał byś dwa kolory pod machą :kox:

zgadzam się :good:

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Topor a jakbyś zbiorniczek chłodniczy psiknął w ten kolor jeszcze bo psuje ogólnie wyglad, bo jak by nie on miał byś dwa kolory pod machą :kox:

a ja tam widzę co najmniej cztery kolory :gwizdanie:, zbiorniczek będzie malowany, dajcie Karolowi troszkę czasu :naughty:

Opublikowano

a ja tam widzę co najmniej cztery kolory :gwizdanie:, zbiorniczek będzie malowany, dajcie Karolowi troszkę czasu :naughty:

polac mu:)

Opublikowano

a ja bym podszybia nie ruszał :gwizdanie:

Opublikowano

sie zobaczy;p teraz priorytet to motorownia;)

Opublikowano

rób rób... auto cieszy jak byś na nowo je kupił :cool1:

Opublikowano

nie powiem... dzisiaj troche geba mi sie usmiechnela;p .... a to przedsmak "przyjemnosci" w AVG;p

Opublikowano

stawiam 160-170koni

koledze wyszło 163KM ale nie widziałem jeszcze wykresu, ma podobne graty jak TY, tylko sądzę że bardziej zajechaną motorownię

Opublikowano

Z turbo AWX to chyba nikt nie przekroczył 170kuca w AFN/AVG na forum, z hybrydą tak :naughty:

Opublikowano

Z turbo AWX to chyba nikt nie przekroczył 170kuca w AFN/AVG na forum, z hybrydą tak :naughty:

to ja bede pierwszy:D haha:D

AJU... a ile momentu wywaliło?

Opublikowano

czekam na info :) zaraz będę wiedział[br]Dopisany: 30 Kwiecień 2010, 23:03_________________________________________________351Nm :naughty:

Opublikowano

łeee to klasa:D tez chce tyle:d :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

jedyne co się żalił to że kopci jak dakje po palniku

Opublikowano

ja tam kopceniem sie nie przejmuje :cool1:

Opublikowano

ja tam kopceniem sie nie przejmuje :cool1:

mały dymek jeszcze nikomu nie zaszkodził :polew:

Opublikowano

"bez dymu nie ma ognia" :good::lazy:

Opublikowano

tak jak mowisz;)

tylko zeby batory to tez nie byl:)

Opublikowano

zobaczysz u mnie jak jest (jsli bedzie cipelo ponad 23~) na dworze to moj ajm sie okazuje ze po 3-4 przelocie tez lekko zostawia ale jest :good: znajomi moewia ze widac teraz ze rezany :polew:

Opublikowano

tak jak mowisz;)

tylko zeby batory to tez nie byl:)

Coś tam napewno pusci, diesel nie moze być bezdymny jak jest zrezany :decayed: lepiej weźmy sie za chłodnice oleju bo naprawda haj nie jazda jak po krótkim czasie masz na blacie prawie 120 :gwizdanie:

Opublikowano

wczoraj wracałem z bielska do tbg i tak samo na blacie oleju cały czas 100*c , po chwili postoju ok ,na obwodnicy tarnowa przy 200 miałem ok 120*C ,chlodniczka musi być , tyle że temp powietrza 0k 27*C , auto było wielkim mułem cooler zagotowany w mig

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...