Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL]Oswietlenie na nogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam sie czy zalozyc oswietlenie na nogi kierowcy i pasazera oczywiscie diody(niebieskie).Czasami nie wiem na co sie zdecydowac czy oswietlenie,mooze nowy mieszek a moze sama galke cos co by auto odrazu sie zmienilo oczywiscie chodzi tez o cene. :(

Opublikowano

uwielbiam takie posty

nic nie rozumiem

Opublikowano

Zastanawiam sie czy zalozyc oswietlenie na nogi kierowcy i pasazera oczywiscie diody(niebieskie).Czasami nie wiem na co sie zdecydowac czy oswietlenie,mooze nowy mieszek a moze sama galke cos co by auto odrazu sie zmienilo oczywiscie chodzi tez o cene. :(

Powiem Ci tak musisz się nauczyć nazywać posty i zacząć pisać je z sensem :)

Jeśli chodzi o podświetlenie kabiny neonami to mogę Ci podesłać fotkę jak to wygląda wieczorem, bo akurat mam niebieskie :)

Opublikowano

zrob niebieski mieszek i niebieske neony do tego diodowa galke zmiany biegow i duzo maskotek zawies na lusterko, biale zegary z niebieskim podswietleniem, pare naklejeczek w srodku .... do tego kilka naklejek S4 na auto, dokladeczki inne progi z laminatu, do tego wydeszek typu "strzelba dwururka"

odmieni ci to cale wnetrze i nadwozie ( i zamkniesz sie w kwocie 1500zl )

a i ludzie beda sie ogladac - gwarantuje

nawet pewnie palcem beda pokazywac i sie usmiechac ... a raczej smiac ;)

chcesz sobie odmienic auto tanim kosztem to kup calibre i jej tak rob ... a nie krzywdz audi

chesz odmienic wnetrze.... to je wybierz i kup ladne ori dywaniki ;) a jak bedziesz chcial sie brac za nadwozie to zacznij od FELG i GLEBY ... to taka ode mnie jako od kolegi z klubu

:tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano

niebieske neony

do tego kilka naklejek S4 na auto

Ja mam w nogach neony po poprzednim właścicielu i na początku chciałem wyrzucić, ale są delikatne i widoczne tylko w nocy, więc zostały i z czasem zaczęły mi się podobać. Jak ktoś nie widział to nie ma lepszego efektu niż ładnie zrobiony french na damskiej stopi w japonce od którego odbija się owy neon :naughty:

Wydeszek dwururke tyż mam bo taka była seria w 2.8 :rolleyes:

Naklejki S4 też mam :D i jakoś nikt się nie śmieje :gwizdanie:

Co do mieszków polecam taki z czarnej pikowanej skóry, pasuje do faktury kierownicy od eSy :)

Opublikowano

gugas wrzuc fotke podswietlenia

Opublikowano

Ale po co takie podswietlanie..? :mysli: Zeby wiedziec gdzie gaz, hamulec, sprzeglo..? :naughty::kox:

Opublikowano

No ja mam np. problemy ze wzrokiem :kox::polew:

Opublikowano

Yo wiele wyjaśnia :tongue4:

Jak dla mnie takie światełka to troszkę dyskoteką zza miedzy zalatują :decayed::polew:

Były by extra tylko z mniejszym natężaniem światła i o idelanie białej barwie :rolleyes:

Opublikowano

Sory za OT

To jeszcze podswietlana kiera by sie przydala.. :kox: (co by wiedziec za co trzymac :naughty: )

Koniec OT

Opublikowano

czyli jak w pakiecie oswietleniowym "S"

ja mam taki

i uwazam, ze fabrycznie zrobione audio, podswietlenie itd to najlepsza rzecz

jak sie nie ma, to zostawic i nie kombinowac

Opublikowano

Neonki mialem wiec nie wywalalem a czym wieksze natezenie swiatla tym bardziej panienka oslepiona wiec nie ma na co narzekac :polew:

Opublikowano

UUUU nie to ja nie mam takich oczojebów :D Po stronie pasażera to tylko stópki oświetla :)

Opublikowano

niebieske neony

do tego kilka naklejek S4 na auto

Ja mam w nogach neony po poprzednim właścicielu i na początku chciałem wyrzucić, ale są delikatne i widoczne tylko w nocy, więc zostały i z czasem zaczęły mi się podobać. Jak ktoś nie widział to nie ma lepszego efektu niż ładnie zrobiony french na damskiej stopi w japonce od którego odbija się owy neon :naughty:

Wydeszek dwururke tyż mam bo taka była seria w 2.8 :rolleyes:

Naklejki S4 też mam :D i jakoś nikt się nie śmieje :gwizdanie:

Co do mieszków polecam taki z czarnej pikowanej skóry, pasuje do faktury kierownicy od eSy :)

gugas ... sory ale ja bym sie smialgdybym zobaczyl nie S4 ze znaczkami s4 ... to tak jak w bmw e36 jest duzo M3 ....

dla mnie takie oznaczenia strasznie zalatuja wiocha :P ale to tylko moje zdanie

ps. widzialem juz wiele cudow s4 TDI / S4 2.5 TDI V6 / 2.8 S4 / nawet RS4 widzialem 1.8T/ z bmw widzialem M7/e36 316i M3 /320i e36 M3/ e46 cabrio 330i M3/530d M5/ i dla mnie to wszystko jest wiejski tuning chodzby nie wiem jak bardzo byly podobne do eS, eRS czy M.... to i tak to nigdy ten eS, eRS czy M nie bedzie, wiec nie wiem po co oznaczac swoje auto oznaczeniem innego auta.

Opublikowano

wedlug mnie z tym podswietleniem nog jest fajna sprawa, ale tylko delikatnie i przy otwartych drzwiach :P bo jak jechalem z takim podswietlaniem "na stale" to myslalem ze jestem w statu kosmicznym i zaraz odlece :kox: jednym slowem wioska tanczy i spiewa...

Opublikowano

Podzielam pogląd Nowaka... zakładanie znaczków S4 czy :quattro: jesli tego nie ma to wioska troche... no ale jesli ktos czuje sie pewniej na drodze z tym to jego sprawa :notworthy: A odnosnie podswietlenia... fajna sprawa ale tylko ori :th:

Opublikowano

IMHO - znaczek quattro bez Q = wioska

znaczek S4 w aucie stylizowanym na S4 (Zderzaki, grill, Avusy itp.) - OK

Oświetlenie na nogi - zależy jak leży, to tak jak z pługami z przodu, czasem wychodzi bardzo ciekawie i fajnie, a czasem wieś tańczy, wieś śpiewa :gwizdanie:

Opublikowano

24.jpeg

Czyli powinienem zdjąć znaczki eSy, bo wiocha ?? Bo ja nie kumam :)

Felgi do S4 B5 robił Ronal :)

Opublikowano

motor masz jak nalezy wiec akurat Ty nie musisz zdejmowac znaczkow :wink4: