lezak211 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 chce wyciagnac przednie siedzenia a nie wiem jak odpiac poduszki
wrclaguna Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Pod siedzeniem masz czarnym plastik , wyciagnij go do góry odłóż na bok zobaczysz tam żółtą wtykę . Łapiesz za ta dolną obudowę i wyciagasz wtykę
Onkel Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dla pewności odłącz aku lepiej wcześniej.
pablo_ua4 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dla pewności odłącz aku lepiej wcześniej. nie trzeba odpinac aku wystarczy miec zgaszone autko i wszystko bedzie git
sysek27 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Dla pewności odłącz aku lepiej wcześniej. nie trzeba odpinac aku wystarczy miec zgaszone autko i wszystko bedzie git Jak już zgasisz to auto to nie przekręcaj zapłonu i wtedy już napewno nic się nie stanie.
aharchut Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Kol. OOOO_A4 dobrze ci radzi, przed odpięciem wtyczki odepnij akumulator na min.15 min. Przed odłączeniem wtyczki dotknij samochód i ziemie równocześnie rekami.
Artur82 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 jesli zapłon jest wyłączony to nic się nie bój tylko odpinaj...ja tak robiłem jak robiłem light pakiet i nic się nie działo
Rekomendowane odpowiedzi