Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Czarna strzała 1.9TDI 131KM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam marcu nabyłem autko jakim jest AUDI A4 B6 sprowadzone z Francji.Z zakupu jestem szczęśliwy jak narazie i mam nadzieję że to się nie zmieni .Audiczka jest z 2001 rok ,natomiast modelowy to 2002 rok.

Co do autka:

-silnik 1.9 TDI 131KM AWX nalatanie 273tys

-5-cio biegowa skrzynia

-wykończenie w wewnątrz srebne

-podłokietnik 2x

-regulacja kierownicy

-klimatronik 2-strefowy

-ESP

-elektryczne szyby 2x

-elektryczne lusterka

-podgrzewane lusterka

-podświetlane nawiewy i podłokietnik

-pełny FIS

-centralny zamek i sterowanie szyb z pilota

-radio sony +9 głośników+ sub w półce i jakiś wzmacniacz w bagażniku za obiciem

-wycieraczki bosch

-dzielona i składana tylna kanapa

-pakiet oświetlenia led

-dywaniki gumowe

-przyciemnione tylne szyby

-końcówka wydechu

-4x AIRBAG + kurtyny boczne

-halogeny

-pokrowce

-zaciski koloru czerwonego

- oświetlenie tablicy rejestracyjnej LED

-auto kupione na alufelgach 17 firmy BSA 225/45 natomiast zimówki 16 opony dunlop Winter sport 3D rozmiar 205/55

Najgorszym minusem jest to ze został przed sprzedaża zdjęty uchwyt na telefon i pozostały dwie dziurki ,wiec postanowiłem nakleić zelowe znaczki audi na jakis czas ale chyba nie uniknie się kiedys tam wymiana całego tunela srodkowe .Prosze o opinie co sadzicie o moim nabytku.Jakies pytania proszę pisac.Pozdrawiam.

przod.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

audi_pasazera_bok.jpg

bok.jpg

dfs.jpg

jhjjj.jpg

kierowcy_bok.jpg

kierownica.jpg

licznik.jpg

pokrowce.jpg

srodek.jpg

tyl_kierowcy.jpg

tyl_pasazera.jpg

Opublikowano

ladna ta A4 tylko ta rurka aut :no: a te pokrowce ty zakladales czy juz byly :mysli:

Opublikowano

witam kolego pokrowce sam zakładałem bo orginalny materiał jest jak nowy i szkoda trochę było jego chociaz jak jakas kropla deszczu spadla czy cos to zaraz jakas plamka pozostawała postanwiłem kupic 130zł na allegro dedykowane do tego modelu.

Opublikowano

sedan :good: czarny :good: listwy alu w srodku :good:

co trzeba zrobic:

gleba,dokladki w kolor

powodzenia :wink4:

Opublikowano

Super fura i silnik, kolor na plus i sedan. Tylko zrób coś z tymi pokrowcami ,ja wiem że jak nowe fotele, że szkdoa , że ładne itd. ale wyrzuć te szmaty :good:

Opublikowano
ale wyrzuć te szmaty :good:

popieram :wink4:

dokładnie...

...nie rozumiem takiego myślenia - kupować coś ładnego żeby to zaraz zakryć żeby się nie zniszczyło - jak się zniszczy to wtedy przykryjesz :wallbash:

poza tym furka ładna :wink4:

Opublikowano

nom zastanowie sie nad tymi pokrowcami czy wywalic he. a gleba i dokladki w kolor napewno by sie przydały myslalem o lotce z tylu na klape co myslicie?macie moze jakies godne polecenia ktore beda idealnie pasowały?

Opublikowano

najlepsze lotki są ori bo takie z laminatu nie bardzo :wink4:

a ori mozna różnie trafić

Opublikowano

pewnie ori tylko mozna w serwisie kupic bo na allegro nie widac;/

Są i na allegro :tongue4:

o ceny w serwisie nie pytaj nawet

ostatnio ktos sprzedawał na forum u nas takową :decayed:

Opublikowano

pewnie ori tylko mozna w serwisie kupic bo na allegro nie widac;/

Trzeba być cierpliwym na Allegro i zapomnij o jakiś laminatach żeby Włochy nie zrobić

Opublikowano

ja mam laminat i duzo osob z forum ma i nikt nie narzeka,dawac 500zl za kawalek plastiku na klape :blink:

Opublikowano

ja mam laminat i duzo osob z forum ma i nikt nie narzeka,dawac 500zl za kawalek plastiku na klape :blink:

poczekaj na upały

ja dałem 400 :good:

Opublikowano

tak jak koledzy wyzej powiedzieli a te szmaty z foteli zdejmij...skoro masz ładne i jak nowe zydelki to sie nimi chwal a nie zakrywaj...czekasz na lepsze czasy żeby je pokazać? :wink4:

Opublikowano

hehe zeby 500zl w serwisie kosztowala lotka to by dobrze bylo ja patrzylem to ponad 1000zł a laminat to dziadostwo ja już od dłuższego czasu poszukuje i cięzko jest z orginalem za dobre pieniadze

Opublikowano

no mi chodzilo o cene z allegro najtaniej widzialem kiedys za 350zl,cena w ASO zabija :wallbash:

Opublikowano

ja też mam laminat i już przelatał na aucie rok...nie widze, żeby cos tragicznego z nim się działo :evil:

Opublikowano

a dokładnie ci pasował jak kupiłeś ten laminat czy cos przerabiales? bo spotkalem sie z nie ktorymi a4 od ktorych odstawal miejscami i wiocha jak h*j była