Hugo Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 Kurde dopiero w marcu ? Kaszana Widzisz Dziku , jakbyś był w gimnazjum to byś pojechał nachlać się w styczniu
Lukas Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 no chyba ze ktos pogada z giertychem i przesunie ferie :mrgreen: [ Dodano: 03-11-2006, 11:20 ] gimnazjum to byś pojechał nachlać się w styczniu wiesz Hugo u nas to nic nie wiadomo i jeszcze tak zrobimy a wiec nie podpuszczaj
wiki Opublikowano 3 Listopada 2006 Opublikowano 3 Listopada 2006 pany to kiedy ten zlocik :?: bo po ostatnich postach to się on oddala coraz bardziej a jak się nie odbędzie to zostawi to trwaly ślad w mojej psychice taki jestem nagrzany :twisted: no i moi znajomi też sie niecierpliwią (patrz emotioikonki na dole)
bratpit Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 no chyba ze ktos pogada z giertychem i przesunie ferie :mrgreen: romek powinien kare uczniom zrobić za to co wyprawiają a wtedy my wskoczymy na ich miejsce :mrgreen:
Hugo Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 No to chyba nie ma nad czym myśleć , tylko rezerwować termin Czekam na info i dzwonie potwierdzić termin i możemy zbierać kase i robić rezerwacje
bratpit Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 No to chyba nie ma nad czym myśleć , tylko rezerwować termin Czekam na info i dzwonie potwierdzić termin i możemy zbierać kase i robić rezerwacje Ja jestem za i dlamnie prosze rezerwacje najwyżej jak sie cos zmieni przed marcem to można pohandlowac rezerwaacjami jak komus niebędzie pasować to odsprzeda swoje miejsce a myśle że chętnych niebędzie brakować
Gość Murzyn Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 hugo rob rezerwacje i wplacamy pln'y niema co debatowac, poczatek marca moze byc, najwyzej w blotku sie potaplamy
Lukas Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 nic innego tutaj nie wyradzimy tak musi byc bedzie snieg czy nie wazne bysmy my byli :twisted:
Hugo Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 hugo rob rezerwacje i wplacamy pln'y niema co debatowac, poczatek marca moze byc, najwyzej w blotku sie potaplamy Ok to w poniedziałek dzwonie i dogadam szczegóły Zrobie wstępną rezerwacje i założe wątek gdzie zrobimy liste , tych którzy jadą i wpłacili kase , bo będe musiał potwierdzić ilość ludzików .
Gość zdeniu Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 tych którzy jadą i wpłacili kase włata bedzie od razu cała czy tylko zaliczka a reszte po dotarciu na miejsce :?:
Lukas Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 uwazam ze calosc zeby pozniej nie bylo zbednych akcji
Hugo Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 uwazam ze calosc zeby pozniej nie bylo zbednych akcji Dokładnie tak jak Lukas pisze.Zbieramy kase ja potwierdzam rezerwacje na konkretną ilość miejsc i przelewam zaliczke , a reszta leży na koncie i czeka do zlotu
Gość zdeniu Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 a reszta leży na koncie to moze u mnie, zawsze jakis procent urośnie :mrgreen: :twisted:
Lukas Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 jak ktos pozniej nie pojedzie i nie znajdzie zastepstwa to my sie za ta gotowke pobawimy :mrgreen:
Hugo Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 a reszta leży na koncie to moze u mnie, zawsze jakis procent urośnie :mrgreen: :twisted: Przecież ten procent co urośnie to i tak zamienimy w ciecz
Gość zdeniu Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 i tak zamienimy w ciecz w ON na powrot :?: :mrgreen:
Lukas Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 i tak zamienimy w ciecz w ON na powrot :?: :mrgreen: jak beda pelne baki przed rozpoczeciem imprezy to mysle ze jakos wystarczy na powrot :mrgreen:
bratpit Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 Ja myśle że niema potrzeby wpłacać całości kasy 5 miesiący do przodu starczyło by zaliczke Izbie wpłacic i tyle kto niepojedzie temu zaliczka przepadnie i tyle albo ktos wskoczy w jego miejsce
Lukas Opublikowano 4 Listopada 2006 Opublikowano 4 Listopada 2006 ale nikt nie twierdzi ze to juz musimy wplacic calosc na 5 miesiecy wczesniej
Rekomendowane odpowiedzi