Skocz do zawartości
IGNOROWANY

I urodziny Klubu Audi A4 - 2-3-4 marca 2007r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurde dopiero w marcu ? Kaszana :(

Opublikowano
Kurde dopiero w marcu ? Kaszana :(

Widzisz Dziku , jakbyś był w gimnazjum to byś pojechał nachlać się w styczniu :lol:

Opublikowano

no chyba ze ktos pogada z giertychem i przesunie ferie :mrgreen:

[ Dodano: 03-11-2006, 11:20 ]

gimnazjum to byś pojechał nachlać się w styczniu

wiesz Hugo u nas to nic nie wiadomo i jeszcze tak zrobimy a wiec nie podpuszczaj :lol:

Opublikowano

pany to kiedy ten zlocik :?: bo po ostatnich postach to się on oddala coraz bardziej a jak się nie odbędzie to zostawi to trwaly ślad w mojej psychice taki jestem nagrzany :twisted:

no i moi znajomi też sie niecierpliwią (patrz emotioikonki na dole) :cool:

Opublikowano
no chyba ze ktos pogada z giertychem i przesunie ferie :mrgreen:

romek powinien kare uczniom zrobić za to co wyprawiają a wtedy my wskoczymy na ich miejsce :mrgreen:

Opublikowano

No to chyba nie ma nad czym myśleć , tylko rezerwować termin :) Czekam na info i dzwonie potwierdzić termin i możemy zbierać kase i robić rezerwacje

Opublikowano
No to chyba nie ma nad czym myśleć , tylko rezerwować termin :) Czekam na info i dzwonie potwierdzić termin i możemy zbierać kase i robić rezerwacje

Ja jestem za i dlamnie prosze rezerwacje najwyżej jak sie cos zmieni przed marcem to można pohandlowac rezerwaacjami jak komus niebędzie pasować to odsprzeda swoje miejsce a myśle że chętnych niebędzie brakować

Opublikowano

hugo rob rezerwacje i wplacamy pln'y ;) niema co debatowac, poczatek marca moze byc, najwyzej w blotku sie potaplamy

Opublikowano

nic innego tutaj nie wyradzimy tak musi byc bedzie snieg czy nie wazne bysmy my byli :twisted:

Opublikowano
hugo rob rezerwacje i wplacamy pln'y ;) niema co debatowac, poczatek marca moze byc, najwyzej w blotku sie potaplamy

Ok to w poniedziałek dzwonie i dogadam szczegóły :) Zrobie wstępną rezerwacje i założe wątek gdzie zrobimy liste , tych którzy jadą i wpłacili kase , bo będe musiał potwierdzić ilość ludzików .

Opublikowano
tych którzy jadą i wpłacili kase

włata bedzie od razu cała czy tylko zaliczka a reszte po dotarciu na miejsce :?:

Opublikowano

uwazam ze calosc zeby pozniej nie bylo zbednych akcji

Opublikowano
uwazam ze calosc zeby pozniej nie bylo zbednych akcji

Dokładnie tak jak Lukas pisze.Zbieramy kase ja potwierdzam rezerwacje na konkretną ilość miejsc i przelewam zaliczke , a reszta leży na koncie i czeka do zlotu

Opublikowano
a reszta leży na koncie

to moze u mnie, zawsze jakis procent urośnie :mrgreen: :lol: :twisted:

Opublikowano

jak ktos pozniej nie pojedzie i nie znajdzie zastepstwa to my sie za ta gotowke pobawimy :mrgreen:

Opublikowano
a reszta leży na koncie

to moze u mnie, zawsze jakis procent urośnie :mrgreen: :lol: :twisted:

Przecież ten procent co urośnie to i tak zamienimy w ciecz :lol:

Opublikowano
i tak zamienimy w ciecz

w ON na powrot :?: :mrgreen:

Opublikowano
i tak zamienimy w ciecz

w ON na powrot :?: :mrgreen:

jak beda pelne baki przed rozpoczeciem imprezy to mysle ze jakos wystarczy na powrot :mrgreen:

Opublikowano

Ja myśle że niema potrzeby wpłacać całości kasy 5 miesiący do przodu starczyło by zaliczke Izbie wpłacic i tyle kto niepojedzie temu zaliczka przepadnie i tyle albo ktos wskoczy w jego miejsce

Opublikowano

ale nikt nie twierdzi ze to juz musimy wplacic calosc na 5 miesiecy wczesniej

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...