Gość MorgothDBMA Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 A ja pojadę i zabiorę moją kobiałkę Czyli rezerwacja += 2;
Gość Murzyn Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 a czemu Yshia, sie z nami nie wybiera?? jedyna aktywna forumowiczka...rodzynek by sie nam przydal
Lukas Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 rodzynek by sie nam przydal :mrgreen: Widze ze Murzynek dobrze tutaj kombinuje tylko pamietaj ze ja sam juz teraz moge was nie upilnować ale w sumie wody tam nie ma to sie moze nie potopicie
Gość Murzyn Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 wody tam nie ma to sie moze nie potopicie ale jest wiele innych ciekawych sposobow spedzania bezennych nocy/porankow [ Dodano: 31-10-2006, 20:18 ] no to czekamy na odzew wyzej wymienionej
wiki Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 piszę się na ten zlocik z żonką to będzie mój debiut w tym towarzystwie, fajnie będzie was poznac face to face :mrgreen: a jak się upiję to ze mnie pożytku nie ma spię jak niedzwiedz zima :mrgreen: to gzie ta lista do zapisu i dane do przelewu :?: bo ja bym brał 16,17,18
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 to gzie ta lista do zapisu i dane do przelewu na pierwszej stronie jestes juz wpisany dane do przelewu wkrotce
wiki Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 to gzie ta lista do zapisu i dane do przelewu na pierwszej stronie jestes juz wpisany dane do przelewu wkrotce dzięki czekam ,oh jak ja lubię takie cóś :twisted:
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 wiki, musisz sie przygotwoac psychicznie...z dzikami nie ma spania ktos juz sie orientowal jak z rezerwacja, przelewami itp, HUgo chyba Ty miales sie tym zajac
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 z dzikami nie ma spania a co my tam mamy jechac odpoczywac to ma byc wieczorek zapoznawczy :mrgreen: jak chcialbym spac to zostal bym w domku
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 napisał/a: z dzikami nie ma spania a co my tam mamy jechac odpoczywac to ma byc wieczorek zapoznawczy :mrgreen: jak chcialbym spac to zostal bym w domku prowde gada, polac mu
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 prowde gada, polac mu juz za 3,5 miesiaca :twisted:
Gość rob Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 wszystko świetnie, mnie tylko zima przeraża :???:
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 kiedy będą jakieś konkrety? Tzn. po prostu gdzie, w jakim terminie i za ile. Może też bym pojechał się integrować. :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Kaziu_Wichura, konkrety juz sa 16,17,18 luty okolice wisly, 45pln/o dzien z wyzywieniem
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Kaziu_Wichura, konkrety juz sa 16,17,18 luty okolice wisly, 45pln/o dzien z wyzywieniem oo dzięki. Powiedz mi jeszcze do kiedy są zapisy na wyjazd ?
Gość Murzyn Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 hugo mial sprawdzic rezerwacje, zapisow niema, wpacamy kase, a jak ktos rezygnuje to kasa przepada
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 musimy ustalic jakis termin do zapisu np. koniec roku bo nigdy nie bedziemy wiedziec ile osob pojedzie i na ile robic miejsce ewentualnie po tym terminie tylko lista rezerwowa wrazie jakby ktos zrezygnowal
Gość zdeniu Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 a jak bedzie wyglądała sprawa pokoji :?: ilu osobwe (2, 4, 6) :?: jak sie spasuje towarzystwo :?: latem byłem w Wiśle to w Gołębiewskim było 90zł za dwie osoby ze śniadaniem moze też warto pomyśleć
wiki Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 wiki, musisz sie przygotwoac psychicznie...z dzikami nie ma spania już zaczynam ćwiczyć bo z dzikami może być ciężko :mrgreen: żonka już poinformowana, najarana i gotowa z dzikami bawić się do rana tzn. kanapeczki, donoszenie wódeczki no i odprowadzanie do łazieneczki według zapotrzebowania
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 a jak bedzie wyglądała sprawa pokoji no ja juz z Tomboyem nie spie raz mi wystarczy
Rekomendowane odpowiedzi