Bawół Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Witam Od pewnego momentu przestał działać ASR w mojej A4 . Świeci się kontrolka , żółty trójkat i wykrzyknik. ABS działa. Co się mogło stac? czy są jakies bezpieczniki od ASR?
Musashi Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 podłącz VAG-a i sprawdz bledy. wtedy bedzie mozliwa wlasciwa diagnoza.
marcin j Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 U mnie to samo . błąd (....) Wrong signal from ECU Zły sygnał z ECU Nie spisałem niestety kodu błedu. Stało się to po wymianie przepływki i zamknięciu maski . WSiadłem do auta , przekręciłem kluczyk i ;(
adadur Opublikowano 15 Maja 2008 Opublikowano 15 Maja 2008 Brak płynu hamulcowego lub błąd któregoś czujnika ABS przy kołach. W pierszym przypdaku dolać płyn w drugim sprawdzić VAGiem który czujnik i zdemontować wyczyścic i zamontować - powinno być ok, jeśli czujnik uszkodzony to szykuj sie na wymiane - ori sporo kosztują.
Gość oskaritto Opublikowano 11 Marca 2009 Opublikowano 11 Marca 2009 Brak płynu hamulcowego lub błąd któregoś czujnika ABS przy kołach. W pierszym przypdaku dolać płyn w drugim sprawdzić VAGiem który czujnik i zdemontować wyczyścic i zamontować - powinno być ok, jeśli czujnik uszkodzony to szykuj sie na wymiane - ori sporo kosztują. witaj! powiedz mi czy wiesz jak sprawdzic ktory czujnik jest do wymiany? komp nie pokazuje w opcji ABS ktory a komunikat ten sam mialem w b5 z 1999roku 2.5TDI błąd (....) Wrong signal from ECU z gory Tobie dziekuje za odpowiedz Dalej jest problem w 2.5TDI.....po odpaleniu dokladnie po 10 minut (nie wazne czy sie jezdzi czy nie) zalapa sie kontrolka ASR
Rekomendowane odpowiedzi