turzol Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Opublikowano 15 Lutego 2015 Udało mi się upolować całkowicie nowe i ori błotniki w moim kolorze polakierowane w niemieckim ASO. Na początku nie sądziłem że to LZ9W, ale po założeniu na auto i dokładnym umyciu okazało się, że trafiłem z kolorem w 100% Znajdź dla mnie takie same :-) nie, dziękuje szukałem swoich rok czasu dzień w dzień po kilka godzin i juz mi się nie chce
Tomi_81 Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Trza ci Turzol przyznać sznupać to tych aukcjach to ty potrafisz
Bieniek Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Turzol masz jeszcze prawy? Wzialbym do kompletu do lusterka
turzol Opublikowano 15 Lutego 2015 Autor Opublikowano 15 Lutego 2015 mam oba ale musi mi sie zwrocic koszt zakupu i paliwa w obie strony. jechalem po nie 600km
Bieniek Opublikowano 15 Lutego 2015 Opublikowano 15 Lutego 2015 Podeslij cene. A da rade to w ogole wyslac????
turzol Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 Dzieje sie coś tu Wujek ? Ostatnio zacząłem w końcu jeździć więc za dużo się nie dzieje, poza eksploatacyjnymi sprawami. Padł kompresor klimy już całkowicie i wymieniłem na nowy/używany. Spuściłem w kibel Motula i zalałem LM Diesel Synthoil + dodatek Archoil9100, zmiana na duży plus. Poza tym zanabyłem nowe OE końcówki wydechu z A5 3.0TDI i zamierzam założyć na dniach
Animal Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Ciekawe te końcóweczki a co do oleju to fakt - ja również poczułem sporą poprawę po przesiadce na LM Diesel Synthoil.
Miszka82 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Dzieje sie coś tu Wujek ? Ostatnio zacząłem w końcu jeździć więc za dużo się nie dzieje, poza eksploatacyjnymi sprawami. Padł kompresor klimy już całkowicie i wymieniłem na nowy/używany. Spuściłem w kibel Motula i zalałem LM Diesel Synthoil + dodatek Archoil9100, zmiana na duży plus. Poza tym zanabyłem nowe OE końcówki wydechu z A5 3.0TDI i zamierzam założyć na dniach nie za bardzo ścięte ? albo taka fota
turzol Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 Dzieje sie coś tu Wujek ? Ostatnio zacząłem w końcu jeździć więc za dużo się nie dzieje, poza eksploatacyjnymi sprawami. Padł kompresor klimy już całkowicie i wymieniłem na nowy/używany. Spuściłem w kibel Motula i zalałem LM Diesel Synthoil + dodatek Archoil9100, zmiana na duży plus. Poza tym zanabyłem nowe OE końcówki wydechu z A5 3.0TDI i zamierzam założyć na dniach nie za bardzo ścięte ? albo taka fota tak wyglądaja z innej perspektywy średnica to 85mm i będzie chyba dobrze
H4mm3R Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 Memo extra sprawa, a prawe opuszczone lusterko to już nawet nie mowie jak ułatwia życie i chroni felgi
turzol Opublikowano 24 Maja 2015 Autor Opublikowano 24 Maja 2015 Memo extra sprawa, a prawe opuszczone lusterko to już nawet nie mowie jak ułatwia życie i chroni felgi Głównie własnie ze względu na funkcje tilt robie tego moda bo i tak jeżdże sam więc pamięć foteli wykorzystam tylko do ustawienia opcji pod vagowanie - czyli odjazd fotelem na maxa w tył Memo podłączone , jakiś tam film na szybko.
daros Opublikowano 25 Maja 2015 Opublikowano 25 Maja 2015 Spuściłem w kibel Motula i zalałem LM Diesel Synthoil + dodatek Archoil9100, zmiana na duży plus. Jaki zmiany zauważyłeś? Zawsze jeździłem na Motulu, ale co raz więcej czyta się dobrych opinii o LM.
turzol Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) Składanie luster z pilota, dzieki kkam za zaprojektowanie i zbudowanie modułów W końcu wpadły końcówki wydechuZostały delikatnie obrócone względem serii i idealnie zlicowaly się kształtem z dyfuzorem. Edytowane 8 Czerwca 2015 przez turzol
Rekomendowane odpowiedzi