Opublikowano 4 Stycznia 20179 l Autor Artur ,czym i ile % masz tutaj szybki skopcone? Fabryczne, bez ściemy
Opublikowano 4 Stycznia 20179 l Autor One mają tylko fabryczne ściemnienie, jakieś 20-30% jak dobrze pamiętam i tak zostaje.
Opublikowano 4 Stycznia 20179 l Artur, a nie orientujesz się czy te szyby były montowane w pakiecie razem z przednią szybą czy oprócz przedniej trzeba było domówić takie właśnie szyby ?
Opublikowano 4 Stycznia 20179 l fabrycznie 20 %...w wiekszosci to było pakowane do a4 .....a dla mnie to ciut za mało
Opublikowano 9 Stycznia 20179 l Autor Artur, a nie orientujesz się czy te szyby były montowane w pakiecie razem z przednią szybą czy oprócz przedniej trzeba było domówić takie właśnie szyby ? Boczne szyby tłumiące/podwójne nie szły w parze z szybą przednią - niestety za przednią była osobno dopłata. Dodatkowo nie było możliwe domówienie w przypadku korb z tyłu. Tak to wygląda w cennikach: - szyby podwójne/tłumiące dla pojazdów z elektrycznymi podnośnikami szyb tył (tylko Avant, silniki 4-cylindrowe) - 1160€ - szyby podwójne/tłumiące dla pojazdów z elektrycznymi podnośnikami szyb tył (tylko Avant, silniki 6-cylindrowe) - 900€
Opublikowano 9 Stycznia 20179 l Artur pomierz jak masz czy jak różnica w decybelach będzie między tymi szybami
Opublikowano 22 Stycznia 20179 l Autor No to lecimy dalej z tematem. Odnowione wszystkie elementy wybierania biegów, zarówno przy samym drążku jak i przy wybieraku. Jako, że skrzynia mi się zaczęła lekko sypać, poszła do remontu, więc przy okazji wał dostał nową podporę i został wyważony. Nowy dwumas SACHS, poprzednie koło LUK-a po 12tys km wyleciało z powodu dużych luzów. Wleciał downpipe od kolegi bartez80 z forum Powoli kończy się też turbo - puszcza oliwe więc rozglądam się za nówką CAHA.
Opublikowano 22 Stycznia 20179 l Nieźle działasz z tą furą, ktoś kto kupi to auto po Tobie będzie miał szczęście:D
Opublikowano 22 Stycznia 20179 l Nowe kolo Luka wytrzymalo tylko 12 tys?Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 22 Stycznia 20179 l Autor 23 minuty temu, Damiyc napisał: Nowe kolo Luka wytrzymalo tylko 12 tys? Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Tak, wg mnie bubla trafiłem.
Opublikowano 22 Stycznia 20179 l turzol, nie tylko Ty trafiłeś na bubla. Jeśli chodzi o dwumasy LUKa to porażka. Już nowe potrafią mieć luz.
Opublikowano 22 Stycznia 20179 l Co ciekawe ;-) luk niektórych modeli kół dwumasowych nie produkuje, a tylko regeneruje ;-) Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 Stycznia 20179 l Autor 16 godzin temu, RicS3 napisał: Nieźle działasz z tą furą, ktoś kto kupi to auto po Tobie będzie miał szczęście:D zestaw naprawczy wybieraka 8E0 798 151 B osadzenie 8D0 711 279 2x tłumik 8D0 711 901 A czop kulisty 8E0 711 118
Opublikowano 24 Stycznia 20179 l 19 godzin temu, turzol napisał: Szukam pompek zdrowych do AVF. Może ktoś coś ma? Nie wierzę . Po ile w ASO?