turzol Opublikowano 8 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2015 Dzięki za dobre słowo. BTW wyświetla wam się filmik ze składaniem luster?
leewang Opublikowano 9 Czerwca 2015 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Turzol super sprawa z tą pamięcią dla foteli, można prosić o koszta takiego moda ? Może być na pw.
turzol Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 Turzol super sprawa z tą pamięcią dla foteli, można prosić o koszta takiego moda ? Może być na pw.Koszt ok 800pln na gotowo w moim przypadku, a dodam ze panel i ramkę kupilem nowe ori .
leewang Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Turzol super sprawa z tą pamięcią dla foteli, można prosić o koszta takiego moda ? Może być na pw.Koszt ok 800pln na gotowo w moim przypadku, a dodam ze panel i ramkę kupilem nowe ori .Ale z wszystkimi częściami ? 800zl? Ja mam teraz te slinowe siedzenia i jedyna elektryka to pompowanie ledzwi.
turzol Opublikowano 10 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2015 Turzol super sprawa z tą pamięcią dla foteli, można prosić o koszta takiego moda ? Może być na pw.Koszt ok 800pln na gotowo w moim przypadku, a dodam ze panel i ramkę kupilem nowe ori .Ale z wszystkimi częściami ? 800zl? Ja mam teraz te slinowe siedzenia i jedyna elektryka to pompowanie ledzwi.Moje auto opuściło fabrykę z fotelami Recaro w pełnej elektryce lecz bez pamięci. Musiałem dokupić i podmienic silniczki obsługujące pamięci (są inne) wraz z instalacją. Do tego kupilem boczek pod panel memo z kompletną wiązką i oczywiście sam panel+ramke
leewang Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Turzol super sprawa z tą pamięcią dla foteli, można prosić o koszta takiego moda ? Może być na pw.Koszt ok 800pln na gotowo w moim przypadku, a dodam ze panel i ramkę kupilem nowe ori .Ale z wszystkimi częściami ? 800zl? Ja mam teraz te slinowe siedzenia i jedyna elektryka to pompowanie ledzwi.Moje auto opuściło fabrykę z fotelami Recaro w pełnej elektryce lecz bez pamięci. Musiałem dokupić i podmienic silniczki obsługujące pamięci (są inne) wraz z instalacją. Do tego kupilem boczek pod panel memo z kompletną wiązką i oczywiście sam panel+ramkeOk dziękuje Ci za odpowiedź. To u mnie pewnie wiecej zabawy będzie.
Bielun22 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Opublikowano 10 Czerwca 2015 Pamieć super sprawa u mnie juz tez sie robi
instruktor83 Opublikowano 12 Lipca 2015 Opublikowano 12 Lipca 2015 przejrzałem 44 strony właśnie i powiem ci kawał świetnej roboty jesteś pozytywnie postrzelony wielki szacun auto wygląda wręcz jak nowe
hidden22 Opublikowano 13 Lipca 2015 Opublikowano 13 Lipca 2015 witam. jestem tez po przejrzeniu 44 stron i jestem w szoku niezle dbasz o auto wkladasz duzo serca w nie mam odrazu pytanko ile dales za blaszki 2 do zaslepienia EGR? widze ze nabyles ori audi
turzol Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Opublikowano 14 Lipca 2015 witam. jestem tez po przejrzeniu 44 stron i jestem w szoku niezle dbasz o auto wkladasz duzo serca w nie mam odrazu pytanko ile dales za blaszki 2 do zaslepienia EGR? widze ze nabyles ori audi Dzięki za dobre słowo,staram się żeby auto jak najdłużej bez awaryjnie służyło. Co do blaszek to podam Ci cenę i nr na pw bo w tej chwili z tel pisze. Tymczasem wpada kpl dwumasa i sprzęgło od BRD. Oczywiście nowe śruby i łożysko igielkowe Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
Horneth Opublikowano 14 Lipca 2015 Opublikowano 14 Lipca 2015 No panie ładnie. Wujek wiela dałeś za ten kpl ?
turzol Opublikowano 15 Lipca 2015 Autor Opublikowano 15 Lipca 2015 No panie ładnie. Wujek wiela dałeś za ten kpl ? Kto by to wszystko policzył majster Co do nr zaślepki EGR
pajda Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 witam. jestem tez po przejrzeniu 44 stron i jestem w szoku niezle dbasz o auto wkladasz duzo serca w nie mam odrazu pytanko ile dales za blaszki 2 do zaslepienia EGR? widze ze nabyles ori audi Dzięki za dobre słowo,staram się żeby auto jak najdłużej bez awaryjnie służyło.Co do blaszek to podam Ci cenę i nr na pw bo w tej chwili z tel pisze. Tymczasem wpada kpl dwumasa i sprzęgło od BRD. Oczywiście nowe śruby i łożysko igielkowe Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka ile ty masz przejechane że sprzęgło i dwumas robisz ?? czy tak sobie tylko to wymyśliłeś co ....?
turzol Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2015 witam. jestem tez po przejrzeniu 44 stron i jestem w szoku niezle dbasz o auto wkladasz duzo serca w nie mam odrazu pytanko ile dales za blaszki 2 do zaslepienia EGR? widze ze nabyles ori audi Dzięki za dobre słowo,staram się żeby auto jak najdłużej bez awaryjnie służyło.Co do blaszek to podam Ci cenę i nr na pw bo w tej chwili z tel pisze. Tymczasem wpada kpl dwumasa i sprzęgło od BRD. Oczywiście nowe śruby i łożysko igielkowe Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka ile ty masz przejechane że sprzęgło i dwumas robisz ?? czy tak sobie tylko to wymyśliłeś co ....? pajda 250tys stuknęło prawie jak zmieniałem komplet dwumas + sprzegło. Moja dwumasa stara była jeszcze spokojnie do pojeżdżenia, gorzej z dociskiem i tarczą sprzegła bo wyjechane były do zera. Po zmianie nie zanotowałem żadnej różnicy w stosunku do starego kompletu
Rekomendowane odpowiedzi