dawid7737 Opublikowano 8 Października 2015 Opublikowano 8 Października 2015 Hehe u niego nie ma lipy same konkretne mody musze zaś podjechać zlukać furke
turzol Opublikowano 10 Października 2015 Autor Opublikowano 10 Października 2015 Hehe u niego nie ma lipy same konkretne mody musze zaś podjechać zlukać furke THX Tymczasem wpadła grzana kanapa Recaro W zasadzie całość musiałem przerzucić do swojej bo maty są klejone do gąbek Całość już na aucie, mam też już regulatory grzania. Czekam jeszcze aż przyjdzie paczka z DE z wiązką i będzie na zime modzik w sam raz
KoJ@K Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Kurde czego to w tym aucie nie ma. Pieknie.
ucho.77 Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Turzol auto już pomalowane?
Horneth Opublikowano 10 Października 2015 Opublikowano 10 Października 2015 Z tego co wiem to chyba jeszcze nie ...
turzol Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 Będę malował pod koniec m-ca pod Wadowicami, czekam cierpliwie na swoją kolej. W międzyczasie chce skończyć temat PDC i bose. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
ucho.77 Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Miałeś na Tychach malować,co się stało że zmieniłeś lakiernik?
turzol Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 Miałeś na Tychach malować,co się stało że zmieniłeś lakiernik? akurat tak się trafiło ze widziałem dwie B6-ki malowane przez tyskiego lakiernika i zwątpiłem w jego umiejętności. Dobry kumpel, który malował kilka aut pod Wadowicami dał mi namiar,pojechałem obejrzałem kilka jego prac i sie zdecydowałem oddać moje auto w jego ręce. http://www.slawex-car.pl/
Horneth Opublikowano 11 Października 2015 Opublikowano 11 Października 2015 Ja też żałuje że oddałem do tego paproka z Mysłowic. Tak prawdę powiedziawszy ile powiedział Ci mniej więcej za pomalowanie całego tego przodu ?
turzol Opublikowano 11 Października 2015 Autor Opublikowano 11 Października 2015 Ja też żałuje że oddałem do tego paproka z Mysłowic. Tak prawdę powiedziawszy ile powiedział Ci mniej więcej za pomalowanie całego tego przodu ? 1,5kilo za oba błotniki, zderzak + czujki pdc, maska, cieniowanie drzwi. Gosc maluje z uzyciem materiałów Spies&Hecker o ile dobrze spojrzałem
pajda Opublikowano 13 Października 2015 Opublikowano 13 Października 2015 (edytowane) O jakim paproku z Mysłowic mowa? Ps. Dawno tu nie zagladalem i widze ze caly czas do przodu [emoji106] [emoji6] Edytowane 13 Października 2015 przez pajda
Horneth Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Wujek dzieje się tu coś ? Pomalowana już ?
turzol Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Opublikowano 11 Listopada 2015 Wujek dzieje się tu coś ? Pomalowana już ? W poniedziałek jedzie na lakiernie, przy okazji wpadnie kilka fantów jak lotka s-line, dokładka z cupry. Tymczasem grzana kanapa na pokładzie, podłączona i nawet grzeje Brakuje mi tylko panelu regulatorów grzania, ale to juz dokupie przy okazji. Troche fotek z placu boju
Horneth Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Jak zawsze pierwsza klasa. Trzeba sie kiedy zgadać oblukać na żywo
dawid7737 Opublikowano 12 Listopada 2015 Opublikowano 12 Listopada 2015 Lecisz jak zawsze z tematem musze wpaść zobaczyć jak trzyma się w ręku tą kiere co masz
turzol Opublikowano 29 Listopada 2015 Autor Opublikowano 29 Listopada 2015 pokazuj doklade z cupry ^^ Dokładki z Cupry lakiernik nie założył, poradził mi to zrobić po zimie Auto odebrane z lakierowania - cały przód + czujniki PDC i cieniowanie drzwi. Przy okazji lotka znalazła się tam gdzie powinna Czekam teraz na kratki i grill S4, zamówiłem w serwisie i "troche" każą sobie czekać.. Myślę też nad powłoką kwarcową albo ceramiczną. Przy okazji kosmetyka i uzbrajanie maski w wszelkiej maści odbojniki, uszczelki itp. Wszystko poleciało nowe bo jak żeby inaczej
C4NC3R Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Bez rabatów wszystkie wychodzą ok 1500zł, Lewa 450 PLN, prawa 430 PLN i ta pod skrzynie wychodziłaby 600 zeta? no way
Rekomendowane odpowiedzi