turzol Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Nie miales kiedys VW Polo 6N bordowego?? Swietne mody, dobra kopania wiedzy Naprawde widac ten ogrom wlozonej pracy! Fotki z pierwszych stron tematu juz nie dzialaja niestety... Dzięki Polo było moje, dobrze kminisz
blade13 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Nie miales kiedys VW Polo 6N bordowego?? Swietne mody, dobra kopania wiedzy Naprawde widac ten ogrom wlozonej pracy! Fotki z pierwszych stron tematu juz nie dzialaja niestety... Dzięki Polo było moje, dobrze kminisz Noto pamietam jeszcze te mody z VW Polo Klub
piotrka Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Cześć Kolego. Mam takiego małyszka jak Twój tzn. 2003 r avant w Quattro. Kupiłem go od józka 726 z forum. Mam do Ciebie prośbę. Potrzebuję zdjęcie tabliczki znamionowej na wzór na podstawie , której bede mogł dorobić do swojego autka taką tabliczkę. Autko kupiłem nie zwróciłem uwagi, ze nie mam tej tabliczki a teraz diagnosta nie chce podbić przeglądu.Zwracam się do Ciebie bo Ty masz @uatro z silnikiem AFV. Tabliczka ta jest z prawej strony na kielichu amorka. Pomożesz. Z góry dziękuję.
turzol Opublikowano 28 Października 2016 Autor Opublikowano 28 Października 2016 Cześć Kolego. Mam takiego małyszka jak Twój tzn. 2003 r avant w Quattro. Kupiłem go od józka 726 z forum. Mam do Ciebie prośbę. Potrzebuję zdjęcie tabliczki znamionowej na wzór na podstawie , której bede mogł dorobić do swojego autka taką tabliczkę. Autko kupiłem nie zwróciłem uwagi, ze nie mam tej tabliczki a teraz diagnosta nie chce podbić przeglądu.Zwracam się do Ciebie bo Ty masz @uatro z silnikiem AFV. Tabliczka ta jest z prawej strony na kielichu amorka. Pomożesz. Z góry dziękuję. Poszło na priv Idzie zima trzeba założyć letnie kapcie Nowe opony Vredestein Ultrac Satin 225/40/R18 wzmacniane. Totalna nowość i jeszcze nawet opinii o nich nie ma, ale zaryzykowałem bo na gumach z tej firmy jeszcze się nie zawiodłem. Nowe OEM felgi z A6 C6 o nr jak poniżej Komplet zabezpieczyłem powłoką kwarcową Gyeon RIM No i na gotowo wyszło tak Już A4 obute, ale fotek na razie brak
Norbas Opublikowano 29 Października 2016 Opublikowano 29 Października 2016 Zabezpieczenie jest ciekaw jestem ile wytrzymuje ta powłoka Felgi podobają mi się ale nie wiedziałem, że są produkowane w NO. Jest coś jeszcze na nich napisane jaka firma czy tylko wybity znak audi ?
turzol Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 Zabezpieczenie jest ciekaw jestem ile wytrzymuje ta powłoka Felgi podobają mi się ale nie wiedziałem, że są produkowane w NO. Jest coś jeszcze na nich napisane jaka firma czy tylko wybity znak audi ? RIM na zimówkach wytrzymał u mnie 6 miesięcy, z tym że nie używałem praktycznie mocnej chemii do czyszczenia a tylko wody z szamponem. Ogólnie mycie felg po tej powłoce nawet na bezdotyku jest bajecznie proste. Jedna butelka 30ml starcza mi na 3 komplety felg, więc obleciałem jeszcze zimówki i felgi w aucie żony. Co do produkcji felg to musze zerknąć, ale też pierwszy raz spotkałem się z produkcją OEM felg w Norwegii Z zaległych tematów mam jeszcze kilka fotek. Nowe halogeny S4 Od razu zabezpieczyłem je przezroczystą folią i dostały żarówki H11 LED COB Nowe oem dywany welurowe Wpadły nowe poduchy pod silnik. I coś na co długo czekałem czyli PDC przód i tył ogarnięte w 100% Podziękowania dla kaju Tym samym na ten sezon nie planuje już nic większego bo finanse idą teraz na modzenie Golfa żony, a tam jest co rezać
Tomi_81 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Jak zawsze wszystko na tip top
KoJ@K Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 Mozna by powiedziec, ze wszystko w drugą strone robione - idzie zima, wpadly letnie kola, no i do srodka welury zamiast gumiakow.
rrrudy25 Opublikowano 31 Października 2016 Opublikowano 31 Października 2016 bo auto będzie stało w garażu i czekało na wiosnę
turzol Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 bo auto będzie stało w garażu i czekało na wiosnę Chciałbym mieć ten komfort Jeszcze foto spontan moda którego popełniłem wczoraj. Manetki nowego typu on Board Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
turzol Opublikowano 31 Października 2016 Autor Opublikowano 31 Października 2016 Nowego typu, tzn ?? Z nowymi piktogramami Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
turzol Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Ostatni element układanki odebrany wczoraj No i front skończony Jeszcze takie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wiem brakuje przednich listw s4 ale mimo poszukiwań nie udało mi się kupić nic sensownego a na nowe brak € Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ucho.77 Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Tirzolku na dolnym grylu jest taki sam kolor pionowych żeber?
turzol Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Tirzolku na dolnym grylu jest taki sam kolor pionowych żeber? Jest inny tez się zdziwiłem ale tak jest ori. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ucho.77 Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 Powinien być taki sam nie poebałeś przy zamawiania Masz u Pajdy Dół żeby nie było odcięty pod sline
turzol Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Inny kolor kratek jest przy wersji z chromowa ramka Przy czarnej ramce te kratki ciemne. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
MichałA4 Opublikowano 13 Listopada 2016 Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) Nie do końca Artur jakiś rok temu kupowałem ori kratkę s4 dól z zamiarem dociecia pod s-line i ramka faktycznie czarny mat, ale kratka była w graficie takim samym jak gora. Edytowane 13 Listopada 2016 przez MichałA4
turzol Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Opublikowano 13 Listopada 2016 Nie do końca jakiś rok temu kupowałem ori kratkę s4 dól z zamiarem dociecia pod s-line i ramka faktycznie czarny mat, ale kratka była w graficie takim samym jak gora. Kupowałeś nową w ASO? Bo z pakietu czerń nr tej kratki to 8E0807647F5PV I tak wygląda w oryginale https://www.ecstuning.com/b-genuine-european-volkswagen-audi-parts/blackout-grille-kit/8eo807647f5pv~kt/
Rekomendowane odpowiedzi