Magicbattle Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 nie to nie ma przeciwmgilnych tylko z tylu. a w bosha to wogole przeciwmgielny jest na h1 a mijania i drogowe h7
pepik Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 nie to nie ma przeciwmgilnych tylko z tylu. a w bosha to wogole przeciwmgielny jest na h1 a mijania i drogowe h7 Aha człowiek uczy się całe życie To tak samo jak ktoś zakłada u siebie w przed lifcie lampy poliftowe zespolone, to pozbawia się halogenów, chyba że dołoży je w zderzaku A co do autora wątku, u mnie kiedyś też często przepalały się żarówki, wymieniałem wtedy tylko spaloną, aż kiedyś postanowiłem zainwestować w żarówki H7 Philipsa (26 zł/szt), wymieniłem obydwie i już rok mam spokój
Magicbattle Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 no chyba bede musial zainwestowac ale jak sie spali to sie wkurwie niezle hehe ;p
pawelk1910 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 To ja podepne sie pod temat, u mnie znowu tylna wycieraczka po wlaczeniu zaplonu chodzi caly czas musialem wypiac kabel na silniczku bo niewiedzialem jak sie do tego zabrac. Moze to przekaznik nie chce jej zatrzymac? z innego tematu znalazlem ze ma nr 174, tylko gdzie on jest? Moze ktos wie?
siwy2326 Opublikowano 28 Stycznia 2013 Opublikowano 28 Stycznia 2013 W B6 za tylna wycieraczke odpowiada MCE(modul centralnej elektryki),mialem podobny problem wymienilem silniczek i jest gitara:).W straym silniczku mialem przeciek plynu do spryskiwaczy i on powodowal zwarcie i dlatego wycieraczka chodzila caly czas.Moj juz sie nie nadawal do naprawy,sprawdz u siebie moze bedzieszmial wiecej szczescia.
Rekomendowane odpowiedzi