Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AEB] Często przepalająca się żarówka h7 i problm tylnej wycieraczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie to nie ma przeciwmgilnych tylko z tylu. a w bosha to wogole przeciwmgielny jest na h1 a mijania i drogowe h7

Opublikowano

nie to nie ma przeciwmgilnych tylko z tylu. a w bosha to wogole przeciwmgielny jest na h1 a mijania i drogowe h7

Aha człowiek uczy się całe życie :wink4::decayed:

To tak samo jak ktoś zakłada u siebie w przed lifcie lampy poliftowe zespolone, to pozbawia się halogenów, chyba że dołoży je w zderzaku :good:

A co do autora wątku, u mnie kiedyś też często przepalały się żarówki, wymieniałem wtedy tylko spaloną, aż kiedyś postanowiłem zainwestować w żarówki H7 Philipsa (26 zł/szt), wymieniłem obydwie i już rok mam spokój :good:

Opublikowano

no chyba bede musial zainwestowac ale jak sie spali to sie wkurwie niezle hehe ;p

Opublikowano

To ja podepne sie pod temat, u mnie znowu tylna wycieraczka po wlaczeniu zaplonu chodzi caly czas musialem wypiac kabel na silniczku bo niewiedzialem jak sie do tego zabrac. Moze to przekaznik nie chce jej zatrzymac? z innego tematu znalazlem ze ma nr 174, tylko gdzie on jest? Moze ktos wie?

Opublikowano

W B6 za tylna wycieraczke odpowiada MCE(modul centralnej elektryki),mialem podobny problem wymienilem silniczek i jest gitara:).W straym silniczku mialem przeciek plynu do spryskiwaczy i on powodowal zwarcie i dlatego wycieraczka chodzila caly czas.Moj juz sie nie nadawal do naprawy,sprawdz u siebie moze bedzieszmial wiecej szczescia.