przemek4net Opublikowano 23 Stycznia 2012 Opublikowano 23 Stycznia 2012 ehh. kupił uzywke po regeneracji. co jest ta sama opcja co regeneracja swojej. CZŁOWIEKU CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM. wiesz o co chodzi z ta regeneracja? to taki marking... jakby gosc chcial wziac 2,5 patyka za kupiona martwa pompe i naprawiona.... byloby ciezko.. a jak powie sie ze jest zregenerowana to brzmi to "prawie jak nowa"... marketing... to ex-popsuta uzywka, naprawiona, sprawdzona na stole i sprzedana z roczna gwarancja... finito
AUDI_A4_2.5TDI_V6_180KM Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 wow stary teraz to Ameryke odkryłes:) JA bym dał sobie Jaja uciac za to ze to regenerowane sa nowe pompy Twoja ... nawet nie wiem co.... Ale człowieku zadziwiasz mnie.... A czy jak ja swoja padnieta pompe im wysle to nie jest to "ex-popsuta uzywka" a po regeneracji prawie nowa? brniesz w slepą uliczke i mam prośbę przenieśmy rozmowe na PW bo nie wszystkim sie chce czytac te próby wytłumaczenia czegokolwiek....
Rekomendowane odpowiedzi