PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Zmieniając temat, jak wracałem to czułem cholerną złość że tak szybko zleciał ten zlot eh:sad: Za rok bankowo będę od Czwartku.
Tukan Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 k**wa Pablo Ty masz na imie Paweł?? BO tak patrze na profil a tu Paweł Nigdy nie slyszalem twojego imienia
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 k**wa Pablo Ty masz na imie Paweł?? BO tak patrze na profil a tu Paweł Nigdy nie slyszalem twojego imienia Naprawdę tyś jest j**nięty Michale :kox: Po 5 latach mi to dopiero piszesz
siemian Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 k**wa Pablo Ty masz na imie Paweł?? BO tak patrze na profil a tu Paweł Nigdy nie slyszalem twojego imienia nie k**wa Justyna... a nick Pablo to tak dla zmyłki... :grin::grin: ---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 18:38 ---------- a Tukan to jest Michał??? jacie ale śmieszne imie
Krzysztof Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Zmieniając temat, jak wracałem to czułem cholerną złość że tak szybko zleciał ten zlot eh:sad:Za rok bankowo będę od Czwartku. W piątek rano było przyjechać : P miałbyś kilka godzin picia więcej:D
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 A ty Marku daj znać jak będziesz jechał do bidy :naughty: Cholera Jaś mi między posty się wcisnął
siemian Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 ja mysle że moskal bo zbyt mocno się udziela w temacie.. :grin: Chyba nie bo tak to bym widział zioło w jego wypocinach:eusathink: trzeba było skosztować ---------- Post added at 18:41 ---------- Previous post was at 18:40 ---------- A ty Marku daj znać jak będziesz jechał do bidy :naughty: byłem Pawle ostatnio
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 W piątek rano było przyjechać : P miałbyś kilka godzin picia więcej:D Powiem Ci że gdybym wiedział że przyjedziemy dopiero po 20:00 do BT to pewnie pojawił bym się dużo wcześniej ---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:42 ---------- trzeba było skosztować A myślisz że pod jakim wpływem byłem jak się pojawiłem przed 21:00 w mordorze:decayed::decayed:
Krzysztof Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 trzeba było skosztować A myślisz że pod jakim wpływem byłem jak się pojawiłem przed 21:00 w mordorze:decayed::decayed: Pod wpływem czyichś rzygów??
klysek Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 trzeba było skosztować A myślisz że pod jakim wpływem byłem jak się pojawiłem przed 21:00 w mordorze:decayed::decayed: Pod wpływem czyichś rzygów??
siemian Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 ja mysle że moskal bo zbyt mocno się udziela w temacie.. :grin: Chyba nie bo tak to bym widział zioło w jego wypocinach:eusathink: trzeba było skosztować A myślisz że pod jakim wpływem byłem jak się pojawiłem przed 21:00 w mordorze:decayed::decayed: czytanie ze zrozumieniem nigdy nie było Twoją mocną stroną :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ale chwała Ci za to że skosztowałeś :polew::polew::polew: to czyje to były? ---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:49 ---------- :polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:50 ---------- kurfa Pablo nie moge się przestać śmiać... przynajmniej nie bałeś się przyznać... :polew::polew::polew:
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 siemian:facepalm: myślałem że potrafisz zrozumieć że nie po takim ziole:polew::polew: Zresztą w piątek o tej godzinie nikt jeszcze nie cheptał
Tukan Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 ja mysle że moskal bo zbyt mocno się udziela w temacie.. :grin: Chyba nie bo tak to bym widział zioło w jego wypocinach:eusathink: trzeba było skosztować A myślisz że pod jakim wpływem byłem jak się pojawiłem przed 21:00 w mordorze:decayed::decayed: czytanie ze zrozumieniem nigdy nie było Twoją mocną stroną :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: ale chwała Ci za to że skosztowałeś :polew::polew::polew: to czyje to były? ---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:49 ---------- :polew::polew::polew::polew::polew::polew: ---------- Post added at 18:50 ---------- Previous post was at 18:50 ---------- kurfa Pablo nie moge się przestać śmiać... przynajmniej nie bałeś się przyznać... :polew::polew::polew: k**wa o malo nie posrałem sie ze smiechu :polew::polew::polew::grin::grin: za***iste to bylo buahahahaha
siemian Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Tukan a Ty nie kosztowałeś??? z wypowiedzi Pablo wynika że niezła faza po tych rzygach była :polew::polew::polew:
Tukan Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Tukan a Ty nie kosztowałeś??? z wypowiedzi Pablo wynika że niezła faza po tych rzygach była :polew::polew::polew: Nie kusiło mnie ---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:55 ---------- A faza byla ale z innego powodu
klysek Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 siemian:facepalm: myślałem że potrafisz zrozumieć że nie po takim ziole:polew::polew:Zresztą w piątek o tej godzinie nikt jeszcze nie cheptał ja jestem innego zdania znam osobnika ktory przed 21 juz spawał
PABLO Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Tukan a Ty nie kosztowałeś??? z wypowiedzi Pablo wynika że niezła faza po tych rzygach była :polew::polew::polew: On wpierdolił tego całą miskę na drugi dzień i mówił żebyśmy zawołali siemiana bo sądząc że taki z niego smakosz to również to skosztuje
Tukan Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 Tukan a Ty nie kosztowałeś??? z wypowiedzi Pablo wynika że niezła faza po tych rzygach była :polew::polew::polew: On wpierdolił tego całą miskę na drugi dzień i mówił żebyśmy zawołali siemiana bo sądząc że taki z niego smakosz to również to skosztuje
Rekomendowane odpowiedzi