PABLO Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Nie będę pamiętam z kim piłem Nie martw się na pierwszym moim zlocie 5 lat temu też miałem taki problem A jeśli na serio chcesz nie pamiętać to napij się cytrynówki moskala :decayed:
jarko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 A jeśli na serio chcesz nie pamiętać to napij się cytrynówki moskala :decayed: Pablo, nie rób zamiesznia... Cytrynówką opiekuje sie TYLKO i wyłącznie Poziek :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Pablo, nie rób zamiesznia... Cytrynówką opiekuje sie TYLKO i wyłącznie Poziek :gwizdanie: On zaczął się opiekować a później Dawid mu pomógł Ja miałem na myśli inną cytrynówkę że jak napijesz się w Pt to będziesz spał po niej do Niedzieli
jarko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dawid opiekuje się pokojem na pięterku :gwizdanie:
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dawid opiekuje się pokojem na pięterku :gwizdanie: pokoj nad rozlewiskiem
Suli Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 No właśnie - czemu nie ma cytrynówki w menu :mysli:
jarko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dawid opiekuje się pokojem na pięterku :gwizdanie: pokoj nad rozlewiskiem Chyba nad rozpaliskiem No właśnie - czemu nie ma cytrynówki w menu :mysli: A kiedykolwiek była ?
Góral.tz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dawid opiekuje się pokojem na pięterku :gwizdanie: to już wiem dlaczego Łatka zabiera jako osobę towarzyszącą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: będzie mu pomagał skrzynki nosić :polew:
jarko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 Dawid opiekuje się pokojem na pięterku :gwizdanie: to już wiem dlaczego Łatka zabiera jako osobę towarzyszącą :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: będzie mu pomagał skrzynki nosić :polew: Jakie skrzynki Przyjedź na zlot i poznaj Dawida to zrozumiesz
klysek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 no muszę koniecznie go poznać. ja tylko dlatego jade do BT :gwizdanie:
jarko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 no muszę koniecznie go poznać. Nie musisz do BT jechać przecież żeby go poznać :gwizdanie: W Warszawie mieszkasz i na spocie jeszcze nie byłeś ?
Góral.tz Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 no muszę koniecznie go poznać. ja tylko dlatego jade do BT :gwizdanie: no nie mów, normalnie mam kolejny powód by pojechać [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 23:16_________________________________________________ no muszę koniecznie go poznać. Nie musisz do BT jechać przecież żeby go poznać :gwizdanie: W Warszawie mieszkasz i na spocie jeszcze nie byłeś ? raczej go nie ma na warszawskich :gwizdanie:
Suli Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 No właśnie - czemu nie ma cytrynówki w menu :mysli: A kiedykolwiek była ? Zawsze była
jarko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 No właśnie - czemu nie ma cytrynówki w menu :mysli: A kiedykolwiek była ? Zawsze była Nieprawda :gwizdanie: Zawzyczaj to była niespodzianka
poziek Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 raz była a raz nie była ztcp co za różnica czy będzie w menu skoro i tak oba baniaki będą przywiązane do moich rąk ?
jarko Opublikowano 16 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2012 co za różnica czy będzie w menu skoro i tak oba baniaki będą przywiązane do moich rąk ? Dokładnie, to już swego rodzaju tradycja... Trza być Pozia kolegą co by cytrynowej zaczerpnąć
PABLO Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 i tak oba baniaki będą przywiązane do moich rąk Cóż tak bywało i zapewne teraz będzie
moskal Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Dawid opiekuje się pokojem na pięterku :gwizdanie: :polew: :polew: no muszę koniecznie go poznać. Góral nie świruj bo Jarko faktycznie mysli ze sie nie znamy :kox: :kox:
Rekomendowane odpowiedzi