Góral.tz Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 "oni" pili juz trzecią , o 6:00 rano bylismy w odwiedzinach u dziadka :naughty: Pamiętam to Puka ktoś do domku i zastanawiamy się czy otworzyć. Otwieramy ,a tam Łatek z Moskalem stoją i mówią "pijecie ku*** " I weź tu odmów to ile wy tak na głowę za wieczór wypijecie z 1,5 litra??
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 to ile wy tak na głowę za wieczór wypijecie z 1,5 litra?? różnie ale nie sposób sie doliczyc , margines błędu to jakies +/- 0,7l
Patrykbor Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Myślisz że liczyłem , pije się i tyle ,a chwalić się że wy***ałem 5 flaszek czy mniej nie lubię
Góral.tz Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 różnie ale nie sposób sie doliczyc , margines błędu to jakies +/- 0,7l niezły rozrzut :polew:
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Myślisz że liczyłem , pije się i tyle ,a chwalić się że wy***ałem 5 flaszek czy mniej nie lubię dokładnie
dziadek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 w odwiedzinach u dziadka :naughty u nas w odwiedzinach? - my jako jedyni odważyliśmy się otworzyć ...na szczęście Patryk bronił honoru domku bo ja nie dałem rady
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 ...na szczęście Patryk bronił honoru domku bo ja nie dałem rady fajna masz żonke , tylko dlatego wpadliśmy :naughty: :naughty:
dziadek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 ...na szczęście Patryk bronił honoru domku bo ja nie dałem rady fajna masz żonke , tylko dlatego wpadliśmy :naughty: :naughty: a zapomniałem że chyba i ona piła, czy nie
Reggi Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Może moją kurtkę znajdzie.. do chu.ja.. To ta ? raggus jedzie oł jejjjorr Taa ciesz sie. Ani nie wypije , ani nie zapali - chyba jedzie nam fantów pilnować w pokoju Wasze żony płacą mi za pilnowanie was..a nie za picie
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 a zapomniałem że chyba i ona piła, czy nie nie zwracałem uwagi na pierdoły :naughty:
klysek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 mi w na letnim w Jarosławcu wujekFazy bo tak powiedzial ze mam do niego mowic opowiadal pol nocy jak to fajnie bylo miec murzynke na noc :polew: :polew:
moskal Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 mi w na letnim w Jarosławcu wujekFazy bo tak powiedzial ze mam do niego mowic opowiadal pol nocy jak to fajnie bylo miec murzynke na noc :polew: :polew: i na bank w tym czasie bujał skórą :naughty:
klysek Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 mi w na letnim w Jarosławcu wujekFazy bo tak powiedzial ze mam do niego mowic opowiadal pol nocy jak to fajnie bylo miec murzynke na noc :polew: :polew: i na bank w tym czasie bujał skórą :naughty: no tego nie wiem ale wsyzstkim dookola zapierdalal dzika z talerza
Nosfer Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 mi w na letnim w Jarosławcu wujekFazy bo tak powiedzial ze mam do niego mowic opowiadal pol nocy jak to fajnie bylo miec murzynke na noc :polew: :polew: i na bank w tym czasie bujał skórą :naughty: no tego nie wiem ale wsyzstkim dookola zapierdalal dzika z talerza No to na bank bujał skórą..
Suli Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 97. 177 Ragguś :shocked: :shocked: Ragguś :mysli: Kiedy myśmy ostatnio razem pili :mysli: :think2: Chyba na Twoim kawalerskim :decayed:
Reggi Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 97. 177 Ragguś :shocked: :shocked: Ragguś :mysli: Kiedy myśmy ostatnio razem pili :mysli: :think2: Chyba na Twoim kawalerskim :decayed: Michaił .. na kawalerski na kawalerskim :kox: Później ślad po Tobie zaginął Tera będzie łokazja
Góral.tz Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 łokazja bedzie bedzie ino cza wodki naryktować
Rekomendowane odpowiedzi