Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Bukowina Tatrzańska 2012 - POGADUSZKI !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wg. moich (sprawdzonych zresztą ) informacji jest takich osób pewna ilość. Są też tacy, którzy jadą np. 6 raz na zlot Ogólnopolski Audi. A to z kolei pokazuje jaka to fajna impreza. No i rzecz jasna każdy ze zlotowiczów miał kiedyś swój "pierwszy raz" jadąc na zlot. :wink4:

Także śmiało przyjeżdzaj, a na pewno nie będziesz żałował :good:

• Odpowiedzi 2.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A ja mam takie pytanie bo tak piszecie ze sobą powiedzcie mi klubowicze.

Czy ktoś jedzie do Bukowiny ze tak powiem w ciemno :wink4: pierwszy raz na taki zlot ? nie znając nikogo taki powiedzmy (rodzyn) ?

bo zastanawiam się nad udziałem i czytając mam wątpliwości nie chciał bym się czuć taki no wiecie odrzucony gdzieś tam w kąt.

Jak masz obawy to wbij na jakiś spot na Śląsku przed zlotem to chociaź poznasz ludzi ze swojego regionu :) A jak uważasz że to buraki i nie chcesz z Nimi mieć do czynienia to Krakusy czy Warszawiaki bez problemu Cie przygarną :good:

:decayed:

Opublikowano

Czy ktoś jedzie do Bukowiny ze tak powiem w ciemno :wink4: pierwszy raz na taki zlot ? nie znając nikogo taki powiedzmy (rodzyn) ?

bo zastanawiam się nad udziałem i czytając mam wątpliwości nie chciał bym się czuć taki no wiecie odrzucony gdzieś tam w kąt.

Trochę dziwne pytanie i chyba nie powinieneś mieć nick soprano bo naprawdę nie pasuje tylko np...Wstydliwy Wacek.... :naughty:

A tak na poważnie to jeśli nie chcesz jeździć na zloty to nie jedź bo jak pojedziesz ras to już się od tego nie uwolnisz... :wink4:

Opublikowano

Jak masz obawy to wbij na jakiś spot na Śląsku przed zlotem to chociaź poznasz ludzi ze swojego regionu :) A jak uważasz że to buraki i nie chcesz z Nimi mieć do czynienia to Krakusy czy Warszawiaki bez problemu Cie przygarną :good:

:decayed:

Na Katowickie zapraszamy :>

Ludzie są :good:

Ja w tym roku miałem pierwszy ogólnopolski letni...nie do końca udany ale za to ekipa :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

wypsiu - już mi się podobasz jeżeli się zdecyduje to na pewno mnie poznasz (o ile jedziesz)

Napis na tylnej szybie przypomni Ci o mnie.

Opublikowano

wypsiu - już mi się podobasz jeżeli się zdecyduje to na pewno mnie poznasz (o ile jedziesz)

Napis na tylnej szybie przypomni Ci o mnie

OOOO Sopranooo...!!! będziesz mógł mnie rozpoznać w sobotnią noc party po... afrykańskim rozmiarze przyrodzenia więc do zobaczenia .... :decayed::naughty:

Opublikowano

Każdy jakie znaki szczególne sobie mówi by dać się rozpoznać :decayed::evil:

Opublikowano

no coś tam cholny świszczał że tak, ale ja wiem czy to możliwe :gwizdanie:

teee , góralu od siedmu boleści , nawet nie wiesz jak sie w Twojej pipidówie nazwy poprawnie pisze ???

Opublikowano

ni uja wiem wydziedziczyli mnie już dawno :polew: :polew: ale dobrze że jesteś Ty i czuwasz :good:

Opublikowano

Napis na tylnej szybie przypomni Ci o mnie

OOOO Sopranooo...!!! będziesz mógł mnie rozpoznać w sobotnią noc party po... afrykańskim rozmiarze przyrodzenia więc do zobaczenia .... :decayed::naughty:

W końcu Ci się udało coś wyrwać :decayed::polew:

no coś tam cholny świszczał że tak, ale ja wiem czy to możliwe :gwizdanie:

teee , góralu od siedmu boleści , nawet nie wiesz jak sie w Twojej pipidówie nazwy poprawnie pisze ???

Matko.. Moskal.. Coraz niższy poziom na tych zlotach :thumbdown: :thumbdown: :sick3:

A pamiętasz jak poznaliśmy Mirona ? Myslelismy, że nie da się gorzej.. On brylowal przez kilka lat, jak się już przyzwyczailiśmy do tego bysiora, to nagle do pokoju wszedł Siemian .. W tym roku jedzie Goral.tz... Ja znowu myślałem, że nic mnie nie zaskoczy.. Chociaż w Siemianie ma silnego przeciwnika, ale Siemiana już zdążyłem polubić.. Więc chyba taka jest kolej rzeczy..

Opublikowano

mogę to zrobić dla Ciebie i nie jechać :polew:

Opublikowano

ale Siemiana już zdążyłem polubić.. Więc chyba taka jest kolej rzeczy..

Kaskader :>

Opublikowano
:blink:
Opublikowano

Macie racje.. Chyba wciąż mam problem z nazwanie tego specyficznego rodzaju współczucia :decayed:

Opublikowano

Ostatnie 10 miejsc :gwizdanie:

Opublikowano

Macie racje.. Chyba wciąż mam problem z nazwanie tego specyficznego rodzaju współczucia :decayed:

może idź do psychologa pomoże Ci się określić :good:

Opublikowano

też tak myślę, musiałem coś nie dosłyszeć :decayed: na jaką gorzałkę się umawiamy

??

Ja to kupuję zgrzewkę Frugo i będziemy z Hugo pilnować gówniarzy :decayed::naughty:

Opublikowano

też tak myślę, musiałem coś nie dosłyszeć :decayed: na jaką gorzałkę się umawiamy

??

Ja to kupuję zgrzewkę Frugo i będziemy z Hugo pilnować gówniarzy :decayed::naughty:

hehe no ktoś musi, ja to już za stary jestem żeby się upijać :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

Wypsiu - Afrykańskie przyrodzenie :polew: biały murzyn :polew:

Do Zobaczenia :naughty:

Opublikowano

nooo pięknie... o mnie beze mnie...

Dobrze że mi jaśnie sługa Arturo Jastrzębski rycerz smerfowego samochodu doniósł :decayed: :decayed: :decayed:

No cóz Nosferku widze że pomyliło Ci się wspólczucie z wyrazem podziwu, zachwytu. :decayed: :decayed: :decayed::wink4::tongue4:

no ale cóż, polubiłem Cie więc Ci wybaczam. Zbłądziłeś ale znajdziesz jeszcze dobrą droge :wink4::decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...