moskal Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 jakos ostatnio nawet o tym wspominalismy :polew: powaznie ??? to ON to pamieta ???? chyba nie jest na mnie zły ??? zadziałała zasada "dynamiki tłumu" :naughty: [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 22:22_________________________________________________ Ojjj Grzesiu był wtedy bardzo zły a postaw sie w jego sytuacji , nie byłbys zły ??? :naughty:
moskal Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Dawać ten filmik na youtuba ... nie , nie zrobie tego gregorowi
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 jakos ostatnio nawet o tym wspominalismy :polew: powaznie ??? to ON to pamieta ???? chyba nie jest na mnie zły ??? zadziałała zasada "dynamiki tłumu" :naughty: przypuszczam ze jeszcze do tej pory w nocy budzi sie krzyczac ZIIIIIMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEE ja jade do BT z moja i jzu ja uprzedzilem ze moze sie nasluchac dziwnych historyjiiii
moskal Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 przypuszczam ze jeszcze do tej pory w nocy budzi sie krzyczac ZIIIIIMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEE ja jade do BT z moja i jzu ja uprzedzilem ze moze sie nasluchac dziwnych historyjiiii mam nadzieje ze nie bedzie nam psuła imprezy
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 przypuszczam ze jeszcze do tej pory w nocy budzi sie krzyczac ZIIIIIMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEE ja jade do BT z moja i jzu ja uprzedzilem ze moze sie nasluchac dziwnych historyjiiii mam nadzieje ze nie bedzie nam psuła imprezy nie powinna - bo Kędzior coś wspominał że nie będzie jej z auta wypuszczał[br]Dopisany: 06 Luty 2012, 09:24_________________________________________________Ps. 2 razy byłem na imprezie z Kędziorem i Eweliną i muszę Ci Moskal powiedzieć że to właśnie Kędzior nam psuł imprezę
moskal Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Ps. 2 razy byłem na imprezie z Kędziorem i Eweliną i muszę Ci Moskal powiedzieć że to właśnie Kędzior nam psuł imprezę słuchaj , jak dziewczyna obrotna to trzeba kędziora wsadzic do auta a jej pozwolic rozwinąć skrzydła
Kędzior Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Ps. 2 razy byłem na imprezie z Kędziorem i Eweliną i muszę Ci Moskal powiedzieć że to właśnie Kędzior nam psuł imprezę słuchaj , jak dziewczyna obrotna to trzeba kędziora wsadzic do auta a jej pozwolic rozwinąć skrzydła Ps. 2 razy byłem na imprezie z Kędziorem i Eweliną i muszę Ci Moskal powiedzieć że to właśnie Kędzior nam psuł imprezę dzieki dzieki :thumbdown: przypuszczam ze jeszcze do tej pory w nocy budzi sie krzyczac ZIIIIIMMMMMMMMMEEEEEEEEEEEEEE ja jade do BT z moja i jzu ja uprzedzilem ze moze sie nasluchac dziwnych historyjiiii mam nadzieje ze nie bedzie nam psuła imprezy nie powinna - bo Kędzior coś wspominał że nie będzie jej z auta wypuszczał jak bedzie marudzila to sie ja zamknie w saunie
Mario22 Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Nie musisz jej zamykać bo juz sama mi pisała że ma ochote się zemną zamknąć w Saunie ... i się porzadnie wypocić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 no to narobiliśmy Kędzior mi pisał na PW że nie jedzie
poziek Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 no to narobiliśmy Kędzior mi pisał na PW że nie jedzie Ale Ewelina mi pisała, że jednak mam po nią podjechać
stanley Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 no to narobiliśmy Kędzior mi pisał na PW że nie jedzie Ale Ewelina mi pisała, że jednak mam po nią podjechać
moskal Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 no to narobiliśmy Kędzior mi pisał na PW że nie jedzie jak kedziora nie bedzie to ja nie mam po co jechać , Jarko poprosze zaliczke
miron78 Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Nie musisz jej zamykać bo juz sama mi pisała że ma ochote się zemną zamknąć w Saunie ... i się porzadnie wypocić :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: źle ją zrozumiałeś jak już dostajesz PW od dziewczyny to czytaj ze zrozumieniem Pisała że masz się już zamknąć a żeby się zmusiła i koło Ciebie usiadła przy stole to musiał byś się na kilka tygodni w saunie zamknąć i porządnie wypocić
Cris Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 ale się z niego napierdalacie. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi