Lele Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Zlot opłacony:whistling: teraz tylko czekac...
MalutkaBrunetka Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Myślicie, że w tym roku BT zasypie??
PABLO Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Myślicie, że w tym roku BT zasypie?? To najmniej istotny problem:dancing:
MalutkaBrunetka Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 No no dla Ciebie zapewne najmniej. Wódkę już masz?;P
PABLO Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 No no dla Ciebie zapewne najmniej. Wódkę już masz?;P Chłodzi się
filip1001 Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 Jest sprawa. Jadę z Augustowa do Bukowiny na zlot, mam 2 wolne miejsca więc jak ktoś nie ma zbytnio jak się dostać to po trasie mogę zabrać. Ja również mam co najmniej 1 miejsce wolne, także jak coś to PW. W sumie z Kasjanem możemy po trasie zabrać 3 osoby
Steav Opublikowano 4 Marca 2012 Opublikowano 4 Marca 2012 ja mam 2 wolne tylko nie wiem, kiedy będę stamtąd wracał aha start z bielska (profil kiedyś zreanimuję)
wypsiu Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Filip jeśli szukasz pasażera to są dwie osoby do zabrania skontaktuj się z Lukaserą
Szamek Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Szamek qurwa, ty chamski cycku wyłamałeś się jak ząb mleczak ... fajus pospolitus małe pyrdki, są rzeczy, sprawy które są niezależne ode mnie i nie dam rady pojechać poza tym jak się domyślacie to sam nie jestem zadowolony z takiego obrotu spraw
wrclaguna Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Myślicie, że w tym roku BT zasypie?? Nic nie zasypie ale podjazd do Stasindy bedzie polewany wodą jak tylko mróz chwyci .
jarko Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Opublikowano 5 Marca 2012 Trochę jest zamieszania z zapisami, wessało mi kilka PW... Jak zainteresowane osoby się zdeklarują to uzupełnię listę z zapisami... Póki co proszę o kilka dni cierpliwości jeszcze i przepraszam za kłopot...
MalutkaBrunetka Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Myślicie, że w tym roku BT zasypie?? Nic nie zasypie ale podjazd do Stasindy bedzie polewany wodą jak tylko mróz chwyci . Wodą?? Dzięki za odp.
wrclaguna Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Myślicie, że w tym roku BT zasypie?? Nic nie zasypie ale podjazd do Stasindy bedzie polewany wodą jak tylko mróz chwyci . Wodą?? Dzięki za odp. W tym roku ponoć za karę ja będe polewał dzien przed ZLOTEM
musti Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Myślicie, że w tym roku BT zasypie?? Nic nie zasypie ale podjazd do Stasindy bedzie polewany wodą jak tylko mróz chwyci . Wodą?? Dzięki za odp. wodą z kreską na o ---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:54 ---------- Myślicie, że w tym roku BT zasypie?? Nic nie zasypie ale podjazd do Stasindy bedzie polewany wodą jak tylko mróz chwyci . Wodą?? Dzięki za odp. W tym roku ponoć za karę ja będe polewał dzien przed ZLOTEM coca colę w tym roku lejecie
MalutkaBrunetka Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Myślicie, że w tym roku BT zasypie?? Nic nie zasypie ale podjazd do Stasindy bedzie polewany wodą jak tylko mróz chwyci . Wodą?? Dzięki za odp. W tym roku ponoć za karę ja będe polewał dzien przed ZLOTEM za karę? ;>>> ---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:57 ---------- musti wódkę marnować będziecie?? ---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:59 ----------
filip1001 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Filip jeśli szukasz pasażera to są dwie osoby do zabrania skontaktuj się z Lukaserą ok, zaraz do niego napiszę
musti Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Myślicie, że w tym roku BT zasypie?? Nic nie zasypie ale podjazd do Stasindy bedzie polewany wodą jak tylko mróz chwyci . Wodą?? Dzięki za odp. W tym roku ponoć za karę ja będe polewał dzien przed ZLOTEM za karę? ;>>> ---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:57 ---------- musti wódkę marnować będziecie?? MalutkaBrunetka w gardło będziemy lać a co poleci za kołnierz to trudno
Rekomendowane odpowiedzi