variocustoms Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 a kto wie jaka będzie pogoda? tu nie ma wróżek jak by co, raz był śnieg raz nie było
PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Walicie na letnich czy zima? Poważnie pytam Myślę że w połowie marca bliżej będziesz znał odpowiedź :gwizdanie:
yamahayzfr13 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Bo niewiem czy mam swoje nowe alu szykować.. a bede robił sam to troche roboty mam Śnieg jak bedzie to i tak na polu bo drogi odsniezają..
variocustoms Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 szczególnie odśnieżają podjazd pod Stasindę, co by łatwiej ośkom było podjechać :gwizdanie:
PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 szczególnie odśnieżają podjazd pod Stasindę, co by łatwiej ośkom było podjechać :gwizdanie: Coś sugerujesz Rozpęd i wioo na górę
variocustoms Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 taa, lód pod śniegiem był very cool
yamahayzfr13 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Aha, to sie jeszcze zastanowie
Nosfer Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 taa, lód pod śniegiem był very cool Daj spokój - da radę [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 07:50_________________________________________________ A na poważnie to na głównej stronie forum w aktualnościach i na samym dole Wrzuciłem info bo nie każdy widział , że ruszyły zapisy Ja się dowiedziałem przedwczoraj I coś mi się wydaje, że to nie przypadek U mnie nawet nie ma takiego działu jak zloty ogólnopolskie.. U Kokosa na kompie zobaczyłem dopiero.. Coo c**jki myśleliście, że nie przyjadę?!
moskal Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Coo c**jki myśleliście, że nie przyjadę?! mieli plan żeby cie wysterować ??? :shocked: koledzy
miron78 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Walicie na letnich czy zima? Poważnie pytam jak chcesz pytać poważnie to przypomnij się z pytaniem 22.03.2012 Bo niewiem czy mam swoje nowe alu szykować.. a bede robił sam to troche roboty mam Śnieg jak bedzie to i tak na polu bo drogi odsniezają.. w sumie racja - w górach drogi zawsze są czarne. Górale z tego co wiem to nawet zimówek nie kupują bo im szkoda kasy na czarne drogi Kolegoooooo - w górach jest taka zmienność pogody że możesz przyjechać w słoneczku z temp. +10 a za dwa dni możesz mieć problem nawet na zimowych wyjechać. Pamiętam pierwszą Bukowinę - zawieje, zamiecie i 10cm śniegu na godzinę przybywało. Jak wypakowałem torbę z auta, zaniosłem ją na 2 piętro po czym wróciłem do samochodu po następną to żeby ponownie auto otworzyć najpierw musiałem je odśnieżyć [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 11:30_________________________________________________ Coo c**jki myśleliście, że nie przyjadę?! mieli plan żeby cie wysterować ??? :shocked: koledzy Moskal - bez głupich aluzji mi tu - nigdy nie mówiliśmy że Nosfer jest naszym kolegą. Jest zielonym i ma orać na forum od rana do wieczora - o koleżeństwie nie było mowy. Jest osobą funkcyjną - ma swój zakres na forum do ogarnięcia (wyłapywanie i poprawianie błędów ortograficznych) i niech tak zostanie a że jednak o zlocie sie dowiedział - trudno - niech jedzie
jarko Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 taa, lód pod śniegiem był very cool Całą noc nad nim pracowaliśmy
Nosfer Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Kolegoooooo - w górach jest taka zmienność pogody .. [jakieś bzdury] Moskal - bez głupich aluzji mi tu - nigdy nie mówiliśmy że Nosfer jest naszym kolegą. Jest zielonym i ma orać na forum od rana do wieczora - o koleżeństwie nie było mowy. Jest osobą funkcyjną - ma swój zakres na forum do ogarnięcia (wyłapywanie i poprawianie błędów ortograficznych) i niech tak zostanie a że jednak o zlocie sie dowiedział - trudno - niech jedzie Tak czytam między wierszami to wychodzi, że jednak mnie lubicie. Dzięki Miron za te słowa, jak będę następnym razem jechał przez Knurów obiecuję, że tym razem odmachnę Ci ręką tak, żebyś mógł się znajomym pochwalić Może nawet im sypnę trochę paszy przez okno
miron78 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 no no no - od paszy i rolnictwa to Ty się odczep bo jak tu Alvaro wpadnie to się dowiesz............to i tam to
Nosfer Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 no no no - od paszy i rolnictwa to Ty się odczep bo jak tu Alvaro wpadnie to się dowiesz............to i tam to W sumie.. Z Rolnikami to nie ma co.. A Alv to wyjątkowo parszywy z gęby :gwizdanie:
moskal Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 A Alv to wyjątkowo parszywy z gęby :gwizdanie: Z twarzy tez niespecjalny
Wihajster Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 A Alv to wyjątkowo parszywy z gęby :gwizdanie: Z twarzy tez niespecjalny a mimo to trafiła się zaślepiona niewiasta
Nosfer Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 A Alv to wyjątkowo parszywy z gęby :gwizdanie: Z twarzy tez niespecjalny Jednym słowem burak Ale nie powiedzie, że ta dupcia na jego brodzie nie jest fikuśnym dodatkiem do Bukowińskich wieczorów
gracia Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 a karniesz mnie wokol osrodka a tam karniesz... dam ci kluczyki i sam se poupalasz :naughty: :naughty: Chciałam przypomnieć, że też miałam coś podobnego rok temu obiecane:) to ja ci dam poupalac swoim magicznym 1.6 T+Q :polew: :polew:a ja wezme Astre Tylko ja bardzo lubię miski olejowe:) z dziurami :decayed: [br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 17:00_________________________________________________żeby nie było że nie ostrzegałam[br]Dopisany: 12 Styczeń 2012, 17:00_________________________________________________ Chciałam przypomnieć, że też miałam coś podobnego rok temu obiecane:) trzeba było nie pic na okrągło wódki to byś sie przejechała , ale ja nie bede dziewczyny z 3-4 promile we krwi w auto ładował Jakie 3-4 na tyle trzeźwa byłam, że potrafiłam powiedzieć sobie nie, bo bez prawka to ryzyko
Rekomendowane odpowiedzi