Doman13 Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 witam Jak w temacie potrzebuję tego schematu, bo coś mi otwieranie szyberdachu głupieje. tzn. w pozycji kiedy szyber jest zamknięty potrafi się 1/3 otworzyć, zamyka się w pozycji lekko przesuniętej w prawą stronę.(jakieś 10 stopni) muszę to rozebrać i sprawdzić co tam się stało, i nie chcę czegoś tam uszkodzić. proszę o pomoc
Doman13 Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Opublikowano 31 Marca 2008 Dzięki cayenne czy ktoś wie jak rozebrać mechanizm otwierania szyberdachu (lampkę nad głową) szukałem w niej jakichś wkrętów, ale żadnych nie widać. Nie chcę połamać tej lampki. Czy ktoś ma jakieś wskazówki, jak to rozebrać?
andrzej_1970 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Jak zdejmiesz szkiełko powinny być dwa wkręty o ile pamiętam,po odkręceniu wszystko wychodzi razem ze sterowaniem szyberdachu.Napewno masz podpalone styki w pokrętle jeżeli nie są mocno podpalone to da się podgiąć i powinno pomuc.Umnie otwierał się w czasie jazdy na wybojach podgiołem i narazie spokuj
Rekomendowane odpowiedzi