T-żółw Opublikowano 28 Marca 2008 Opublikowano 28 Marca 2008 http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=15&p18_action=displayeventdetails&p18_eventid=54
matig7 Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 No to się pytasz (Na Metallice też jadę) Scorpionsów i Queena jak będzie również W ogóle fajny temat. Chyba jeszcze nie było takiego. Wiem, że jest tu trochę ludzi słuchających dobrej muzyki. Jeździ ktoś coś więcej po koncertach?
taktuś Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 bardzo chciałbym być, lecz niestety ale co tam, pogram sobie z synkiem :th:
taktuś Opublikowano 29 Marca 2008 Opublikowano 29 Marca 2008 taktuś, czemu pozbyles sie kity? mój kobiecy fanklub to na mnie wymógł
drarek Opublikowano 31 Marca 2008 Opublikowano 31 Marca 2008 Witam. Byłem na Ironach jak byli na Torwarze w Wawie (chyba to był 1998r) i teraz też nie zamierzam tego opuścić. :evil:
taktuś Opublikowano 26 Lipca 2008 Opublikowano 26 Lipca 2008 jednak będę na koncercie, cieszę się ogromniście usłyszeć Fear of the dark na żywo - bezcenne ktoś jeszcze się wybiera?
T-żółw Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Opublikowano 26 Lipca 2008 idziemy idziemy ja - na 100% z hhackeim, jak mu nic nie wypadnie w ostatniej chwili :> + kolega z pracy ze szwagrem
matig7 Opublikowano 28 Lipca 2008 Opublikowano 28 Lipca 2008 Jak by ktoś z Rzeszowa lub okolic miał ochotę się wybrać to pisać - jedziemy busem i jeszcze wolne miejsca mamy.
taktuś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 I po imprezie, było za***iście. Według niektórych szacunków było ok. 29 tyś fanów, inne mówią 25 tyś Dziewica we wspaniałej formie, dali dobry profesjonalny show. Na początku staliśmy pod sceną, ale jak się zaczęło to aby uniknąć zgniecenia/zaduszenia trzeba było się ewakuować tam gdzie ciut luźniej, głównie bałem się o syna, bo jakby Nas wkręcili w pogo... Wracaliśmy słuchając trójki i wywiadu Kaczkowskiego z Dickinsonem. W Olsztynie byliśmy o godz. 2
matig7 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Dokładnie, chłopaki w super formie. Dużo lepszy koncert niż w 2005 w Chorzowie. Setlista marzenie Stadion nawet nie taki straszny jak myślałem hehe. Organizacja i nagłośnienie w miarę w porządku. Up The Irons
drarek Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Witam. Potwierdzam to co napisali koledzy wcześniej . Koncert był za***isty. Iron Maiden w super formie. Dobór piosenek, scenografia no i ten głos Dickinsona . Kto nie był niech żałuje. Do następnego razu. Niech żyje IRON MAIDEN
Rekomendowane odpowiedzi