Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A4 2.5 TDI S-line Avant - juz po zmianach :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

wreszcie zrobilem zdiecie: :naughty:

auto :

A4 2.5 TDI 163KM , 2004 r , s-line

koła 18"

BOSSE + zmeniarka 6cd

pełna elektryka , pakiet oświelenie i schowki

BiXenony

Podgrzewane sportowe fotele z elektryczną regulacją wsparcia odcinka lędźwiowego , skóra + Alcantara

Tempomat

Parktronik

+ inne pierdoły :evil:

---------------------

nadchodzące zmiany: :naughty:

listwy ozdobne Fish-scale

zderzak ori S-line przód + listwy dolne na drzwi

przyciemnienie szyb

Nawigacja satelitarna RNS-E

:naughty:

zamiany : dokładka zderzaka przód + tył ori s-line , 2 x-końcówki ulter-80 , listwy drzwiowe S4 .

srodek :thumb_af86e9eb.jpg,cec3f3ba51b600bd.jpg,e426bc2a06e82fd4.jpg,d165052077c1801a.jpg,6c1e0e694dd585cd.jpg,340731018d8f81a2.jpg,13530c998b4510ed.jpg,b78c995aa48d8771.jpg,

w orginale tak było :261986184d987cb5m.jpg,bec8c00196551025m.jpg,0806847a8762be5am.jpg

Opublikowano

Malinka :slina: Piękna furka, pogratulować!!! :th: Planowane zmiany też miodzio! Może jeszcze zderzaczek na tył i 2 "rułki" tak jak u alvaro i Flayer'a :rolleyes:

Opublikowano

ladna maszyna! jedyny wlasciwy kolor :evil:

Opublikowano

Ładna bestia :tongue4: fajny kolor (taki jak mój :kox:) propozycja to zderzak na tył od s line tysz :>

Opublikowano

Suuuuper gratuluję S-line :th:Piękna,troszke ściemnisz i będzie git.Podoba mi się że nie ma pakietu chrom.Troszkę podobna do mojej :gwizdanie:

Powiedz jak się jezdzi na 18?bo się zastanawiam nad zmianą na takie same jak masz?

Opublikowano

S-line

Schwarz pakiet

V6 TDI

18"

Zyc nie umierac... tylko kfatro brakuje :cool:

Opublikowano

Kolego masz śliczną i dobrze utrzymaną furke - pogratulować :th:............ale nie myśl że się czepiam poprostu bardzo mnie to zastanawia jak to jest bo jeszcze się nie spotkałem z tak wersją.Jezeli ktos jest w stanie to proszę o wyjaśnienie lub wyprowadzenie z błedu.Poprostu zastanawiają mnie niektóre szczegóły:

Kerownica i gałka zmiany biegów jakby nie z s-lina , brak listew s-line na progach po otwarciu drzwi , brak czarnej podsufitówki ( chyba że sie mylę ) i albo mi się wydaje albo brak aluminium na konsloli środkowej.Fotele też nie są skóra+materiał speed........... o co chodzi ? jak to z tymi wersjami było ? pytam bo jestem zapaleńcem s-linów :wink4:

Ale tak czy siak furke masz narawdę rewelacyjną :th:

Opublikowano

To poprostu efekt tego, ze kazdy element mozna sobie dobrac jak sie chce... ale faktycznie - brak czarnej podsufitki to dopiero atrakcja.

Wydawalo mi sie, ze to standard kazdym eslajnie :mysli:

Kierownice+galke (niektorzy wola multi niz sportowa), tapicerke, listwy mozna sobie dobrac...

Opublikowano

no i ogólnie miałeś fajna kolekcje audi :wink4: czemu zrezygnowałeś z 1.8TQ w B6 ?[br]Dopisany: 31 Marzec 2008, 21:50 _________________________________________________

To poprostu efekt tego, ze kazdy element mozna sobie dobrac jak sie chce... ale faktycznie - brak czarnej podsufitki to dopiero atrakcja.

Wydawalo mi sie, ze to standard kazdym eslajnie :mysli:

Kierownice+galke (niektorzy wola multi niz sportowa), tapicerke, listwy mozna sobie dobrac...

tak czy siak bardzo zastanawiający środek - nigdy się z takim nie spotkałem :mysli: i jeszcze albo boczne listwy masz aluminium a srodkową inną albo to kwestia zdjęć :mysli:

Opublikowano

Łooo... faktycznie :shocked: Ta srodkowa listwa na desce to jakis kibel :D

Opublikowano

ale ogólnie super że masz 18 , bi-xenon , avant i ogólnie całośc jest rewelka - dla mnie na minus skolei ( ale to kwestia gusty ) szkode że nie 180 i Q , brak chromu ( przy Twoim kolorku wyglądałby extra ) a reszte wyrezasz :> Witamy w rodzine s-line :wink4:

Opublikowano
  • Autor

dzieki koledzy za opinie :th:

co do listew deski.... jeszcze nie załozona dlatego jest rożnica, była chwilka to założyłem na drzwi bo to moment , ale reszta to wiecej robotki.mam juz listwy na deske i pipielniczka przód i obudowa lewarka skrzyni biegów. kwestia dni i bedzie :kox:. wszystko fish-scale. :dance:

do kolegi waskipl , to na tych 18" są oponki 235/40/18 , nie ma tragedi ....ale, każdy wie jakie drogi mamy .... :thumbdown:, takie były ori , mi to odpowiada , trzeba uważać :wallbash:

środek , tak tam jest podsufitka kolro jasny , to kwestia wyboru poprzedniego właściciela , kiera multi + telefon w podłokietniku.

autka szukałem prawie 6 mieś , po poszukiwaniach i załamce na krajowym rynku , szukałem w UN , trafiłem na tego , kupiony w brukseli od urzednika UN , auto naprawde utrzymane salonowo. :>

do kolegi miron78 , poprzednie B6-1.8TQ -sedan, jest nadal w rodzinie :cool: , przejoł go mój kuzyn , ja szukałem Avanta ,dlatego zmiana.

tylni zderzak , jak znajde w dobrej cenie to sie też zmieni :naughty: , przedni już gotowy zaraz bedzie zakładany.

pzdr :th:

Opublikowano

szadziak, ale to jest oryginalny s-line, czy sam dokladasz poszczegolne elementy?

Opublikowano
  • Autor

szadziak, ale to jest oryginalny s-line, czy sam dokladasz poszczegolne elementy?

ori , wymieniam tylko listwy wnętrza + zderzak przód s-line. tak jak wyszedł z fabryki to na zdieciach.

Opublikowano

ehhh ale macie kox fury :naughty:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ej a jak to jest że niunia ma antenę na dachu a nie ma navi?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jest super.. :good::kox:

Teraz jeszcze jakas ciemniejsza fela.. :decayed:

Opublikowano

Prawie jak CUBERA tylko inne koła , :kox: bardzo ładna :good:

Robi wrażenie :oklaski:

Opublikowano

To jest sline a nie S4.. :kox:

Opublikowano

To jest sline a nie S4.. :kox:

Wiem wiem tylko takie pierwsze wrażenie :gwizdanie: naoglądałem się co tydzień :polew: