Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lancer EVO X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

tak - już nie daję*rady latać tym w trasy :decayed:

Opublikowano

Ja tam bez 0000 nadal czuję się członkiem w 100%, jaki masz problem w trasie??? Głośno jest czy co?

Sent from my Variophone

Opublikowano
  • Autor

skrzynia piątka - żeby jechać z prędkościami autostradowymi to trzeba jechać*> 5000 obrotów :grin: a do tego spalanie minimum 16L, więc taniej mi kupić diesla z dobrym wyposażeniem niż lać do tego :grin:

do tego w końcu nie będę musiał się martwić, że jak przywalę w coś to nie będę miał*auta podjechać do klienta :wink:

Opublikowano

nikt nie mówił że będzie łatwo :decayed:

Opublikowano
  • Autor

wiadomo :decayed:

Opublikowano
skrzynia piątka - żeby jechać z prędkościami autostradowymi to trzeba jechać*> 5000 obrotów :grin: a do tego spalanie minimum 16L, więc taniej mi kupić diesla z dobrym wyposażeniem niż lać do tego :grin:

do tego w końcu nie będę musiał się martwić, że jak przywalę w coś to nie będę miał*auta podjechać do klienta :wink:

to przy 150 km/h masz 5 krpm ???

Opublikowano
  • Autor

przy 150 jakieś 4200 będzie - 150 to nie jest prędkość*autostradowa :decayed: w każdym bądź razie przeznaczenie tego auta jest inne :grin: wiadomo, że da się*i 10 miesięcy tak przejeździłem (zrobiłem ponad 20 tysięcy km), ale po prawie roku dochodzę do wniosku, że trzeba mieć coś innego w trasę - starzeje się chyba :facepalm:

Opublikowano

doroślejesz :decayed:

Opublikowano

bajk... zawsze A4 3.0TDi obok EVO będzie się dobrze wyglądało

Opublikowano
  • Autor

taa.. :wink: aczkolwiek chyba pójdę*w mniejszy silnik :grin:

Opublikowano

150 przy 4200 faktycznie troche meczace, przy takich obrotach ja ma u siebie ponad 200 ale X i tak nie jest takie zle do trho co prezentuje IX jako DD.

Opublikowano
150 przy 4200 faktycznie troche meczace, przy takich obrotach ja ma u siebie ponad 200 ale X i tak nie jest takie zle do trho co prezentuje IX jako DD.

BLA BLA BLA :P... jako DD tez jest bardzo dobrze w IX :) nawet na HKS Drager..no i jest 6 bieg ;) kwetstia kto co lubi.

X jest bezporównania bardziej ucywilizowanym autem. IX jest bardziej "surowe". Dla kazdego coś odpowiedniego.

---------- Post dopisany at 18:47 ---------- Poprzedni post napisany at 18:45 ----------

taa.. :wink: aczkolwiek chyba pójdę*w mniejszy silnik :grin:

ale klekot żeby było dobrze w trasie (Nm do dyspozycji) czy powrót do 2.0 TFSI/TSI?

A4 czy jednak na a3/s3 jako drugie auto?

Opublikowano
  • Autor

a4 b8 avant 2.0tdi quattro s-line - wstępnie coś*takiego, ale to dopiero po nowym roku..

---------- Post dopisany at 20:38 ---------- Poprzedni post napisany at 18:49 ----------

zdjciekl.jpg

Opublikowano
BLA BLA BLA :P... jako DD tez jest bardzo dobrze w IX :) nawet na HKS Drager..no i jest 6 bieg ;) kwetstia kto co lubi.

X jest bezporównania bardziej ucywilizowanym autem. IX jest bardziej "surowe". Dla kazdego coś odpowiedniego.

jak by mi ktos doplacil nie pojechal bym w dluzsza trase IX.50-100 km mnie juz umeczy w STI a IX jest od niego jescze ze dwa razy gorsze jezli chodzi o jazde w trase.

Bajk ja to bym poszedl w np: S3 sportback , a nie jkiegos kopciucha sie pchal.Programik wudeszek i 350 km w sam raz na traski :naughty:

Opublikowano
  • Autor

jeden zapierdalacz mi wystarczy - chce auto, które będzie miało jak największy zasięg, żeby się nie martwić tankowaniem, a prędkość autostradową i 2.0TDI osiągnę, więc nie widzę potrzeby niczego mocniejszego

Opublikowano

gadacie jak jakieś stare baby, jak by mi ktoś dał wyrezaną IX albo X do śmigania w trasy to bym go po stopach całował, liczy się trakcja i moc a nie jakiś szemrany komfort

ja mam głośno w moim trucku i to lubię, jak jest cicho w aucie to zasypiam a młody już nie jestem :whistling: i też mam 5 biegów ale przy 150 to mam może ok 2500-3000 obr/min :) z czego V-max to 170

Opublikowano

jak by mi ktos doplacil nie pojechal bym w dluzsza trase IX.50-100 km mnie juz umeczy w STI a IX jest od niego jescze ze dwa razy gorsze jezli chodzi o jazde w trase.

to może Ty jaką padaką jechałeś, ja już zaliczyłem kilka tras i w polskich kiepskich warunkach ulicznych jechało się bardzo dobrze IX... nie dokońca też co masz na myśli lepsze/gorsze bo to pojęcie bardzo względne. STI jeździłem też ale dalej wybieram świadomie i z pełnym przekonaniem Mistu.

Ukłąd jaki bajk chce zrobić jest idealny... Zapierdalacz w garażu i wyjazdowe auto obok. Chętnie bym widział odok swojego Mitsu, moje ex A4.

Opublikowano

Ostatnio Gościu z Wioski oddalonej ode mnie z 15 km sprowadził sobie taką z Anglii, tydzień temu rozwalił ją na zakręcie - ale zdążył przekładkę zrobić . Kierowcy nic się nie stało ale auto na szrot . Chyba przecenił swoje możliwości :kwasny:. A taka zdrowa była, biała, na ładnym felunku :facepalm:.

Opublikowano

mgtan ja nie porownuje evo do subaru tylko przydotnosc i latwosc jazdy na co dzien.przy IX ,EX to mercedes.

Opublikowano
  • Autor

przesadzasz :decayed: