Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lancer EVO X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o ile później? 200-300 obr...come on! ja nie mówie o jakimś kolosie, wystarczy Green czy GTX 3071r.

Pisałem o 20KM bo tyle ci pewnie AGT pozwoli... a po gwarancji sobie odkręcisz kurek na 450/600 i tyle...

ale teraz EOT bo będziesz się martwił jak poczujesz brak mocy:) Graty setupu i wyniku - korzystaj z powera :)

Jak tam po 500km jazdy lepiej powiedz? dalej lubisz Invidie czy już miałeś ochotę ją wyrzucić? :)

Opublikowano
  • Autor

invidię lubię*- w końcu brzmi tak jak evo brzmieć powinno :decayed: robię*testpipe z tłumikiem póki nie kupię drugiego auta, a później wrócimy do tego co jest bo coraz bardziej mi się podoba - przyzwyczaiłem się :grin:

Opublikowano

hehe :)... a jak się trasę robiło przy 400/550 :) czułeś różnicę w końcu? :)

Opublikowano
  • Autor

tak - dużo lepiej - moment nisko bardzo fajnie się*sprawuje :wink:

Opublikowano

Czyli na wtorek będzie ready? Słyszałem że norbiak wyrywa wszystko co się da żeby było mniej kg:grin:

Opublikowano
  • Autor

cały czas jest ready :decayed:

Opublikowano
o ile później? 200-300 obr...come on! ja nie mówie o jakimś kolosie, wystarczy Green czy GTX 3071r.

Pisałem o 20KM bo tyle ci pewnie AGT pozwoli... a po gwarancji sobie odkręcisz kurek na 450/600 i tyle...

ale teraz EOT bo będziesz się martwił jak poczujesz brak mocy:) Graty setupu i wyniku - korzystaj z powera :)

Jak tam po 500km jazdy lepiej powiedz? dalej lubisz Invidie czy już miałeś ochotę ją wyrzucić? :)

Tak czytam sobie ten watek i az z podziwu wychodze jakim stales sie eksertem w dziedzinie evo odkd przesiadles sie na evo :decayed: ale to oczywiscie na plus no i fajny masz rejestr GT400 w PL:thumbup1::thumbup1:

Bajk fajnie ci to evo wyszlo.No i ten jeden km bardzo wazny dla lebszego samopoczucia :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to akurat ostatni wykres przed wyjechaniem z hamowni - było i 405 :decayed:

Opublikowano

Tak czytam sobie ten watek i az z podziwu wychodze jakim stales sie eksertem w dziedzinie evo odkd przesiadles sie na evo :decayed: ale to oczywiscie na plus no i fajny masz rejestr GT400 w PL:thumbup1::thumbup1:

ja? ekspertem?? buuhahah chyba nakładania wosku na lakier, choć nie... też nie :)

Rejestr to tylko do IX działał (z zamiłowania)... przy X juz nie jest tak kolorowo bo jest to dostępne dla każdej X jako opcja i troche już tych GT400 w X jeździ (na szczęście strojone są już indywidualnie, a nie jak kiedyś na gotowaca).

to akurat ostatni wykres przed wyjechaniem z hamowni - było i 405 :decayed:

zimno się teraz robi to będziesz miał bonus w doładowaniu :) to dojdzie ci kilka "kuniuf" - darmowy KERS :;):

Opublikowano

bajk, jak oceniasz glosnosc wydechu? jak w tym subaraku, ktorego kiedys ogladalismy? :grin:

Opublikowano
  • Autor

ciszej :decayed: ogólnie przyzwyczaiłem się*i jest dobrze :decayed: możliwe też, że ogłuchłem :grin:

Opublikowano

mierzyłeś już po podniesieniu mocy? ile masz teraz 0-100 100-200 1/4?

Opublikowano
  • Autor

nie - racelogic popsuty

Opublikowano

Michałek zepsuł? słyszałem że pierwsze jakieś tam podejścia już robiłeś :)

Opublikowano
  • Autor

pierwsza zimowa pojeżdżawka zaliczona - wnioski - zmienić ustawienia stabilizatorów i ustawić geometrię na zimę. przyda się też płyta :decayed:

powoli też kończy się seryjne sprzęgło :whistling:

zdjciedj.jpg

zdjciebp.jpg

Opublikowano

1. Odpiąć po jednym łączniku stabilizatorów

2. geo - heloooou :decayed:

3. inne opony :kox:

A no i wczoraj coupeta była na 175/65 Profil i czasami miażdżyła evoszczaki okrutnie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

w sumie to najlepszym wyjściem będzie 17 cali i kolec :decayed:

Opublikowano

kurde myślałem że ułęż jest za lublinem. kiedy jedziecie znowu? może i ja się wybiorę:eusathink:

Opublikowano
  • Autor

słyszałem jakieś plotki, że w ten weekend ma być znowu

Opublikowano

Nie wiem jak w EX ale zdaje się braid robi 16" felgę, która wchodzi na seryjny hebel. Do tego nalewki Profila i kolec Ci nie będzie potrzebny. Naprawdę ten zestaw robi kapitalną robotę, ekstra trakcja bo miekka gumka i hamowanie rewelacyjne. Polecam :wink:

---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:42 ----------

kurde myślałem że ułęż jest za lublinem. kiedy jedziecie znowu? może i ja się wybiorę:eusathink:

Buba akurat po śledziku klubowym 15.12 jest impreza. :decayed: