miszka Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam wszystkich Planuje kupić jakieś leprze końcówki do mojej furki bo te co zamontowałem podczas zmiany wydechu na podwójny miały być niby z "nierdzewki" a wysrały sie po czterech miesiącach , ten ale nikiel z nich odpada i wogule wyglondają jak gów.. . Szukam czegoś o rozmiarze 90 i mam pytanie czy końcówki wydechu z tych dwóch linków są takie same. Widzę że jest spora różnica w cenie a jeżeli można je taniej wyrwac w sklepie firmowym Ultera to nie chciał bym przepłacac na allegro. Tylko najbardziej mnie interesuje czy te ze sklepu Ultera to te same co na aukcji allegro . to linki: http://allegro.pl/hit-ulter-koncowki-okragle-n1-90rs-rs-audi-i2054453676.html http://new.ulter.com.pl/offer/endings/single/57 Z góry dzięki za pomoc
tomaszstn Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Wygląda tak samo i ta sama nazwa więc po co masz przepłacać. Bierz ze sklepu.
miszka Opublikowano 19 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2012 Wygląda tak samo i ta sama nazwa więc po co masz przepłacać. Bierz ze sklepu. Ok dzięki też tak myślałem , ale chciałem żeby ktoś jeszcze sie wypowiedział . Kupiłem te ze sklepu Ultera i za dwie końcówki zapłaciłem 209zł z groszem + wysyłka gratis . Na allegro bym musiał zabulić 250zl + wysyłka 16zl , więc 5 dyszek zostaje w kieszeni na flaszke
grzes1150 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Opublikowano 22 Stycznia 2012 znacznie lepsze są N90RS wtedy przedłużka ok 1,5 cm i spawanie bezpośednio do puchy. Nie ma wtedy żadnego zwężenia i fajnie to wygląda. Mam tak u siebie i mogę foty zrobić jak by co
agoonzo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 znacznie lepsze są N90RS wtedy przedłużka ok 1,5 cm i spawanie bezpośednio do puchy. Nie ma wtedy żadnego zwężenia i fajnie to wygląda. Mam tak u siebie i mogę foty zrobić jak by co zrób fotki jak możesz bo też się przymierzam do wymiany końcówek
Bielun22 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 zapytaj domin79 on ostatnio zmienial koncowki!!! u niego jest wypas!!!!!!
tomasz_gti Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 dokładnie domin79 ma to u siebie i zakładał ostatnio to zna temat na bieżąco
grzes1150 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Miniaturka na forum (zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze):
agoonzo Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 W piątek też będę zakładał takie końcówki, dzisiaj przyszła paczka od ulter'a mam pytanko, jaki był koszt montażu tych końcówek ?I jeszcze interesuje mnie, po co była ta przedłużka 1.5cm, bo przykładałem dzisiaj do tłumika i wyglądało na to, że wystarczy dospawać do puchy i będzie idealnie....
HiRide Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 nie wiem czy ktos z was zna firme Buzer .... maja ciekawe koncowki wydechow jak i same wydechy
grzes1150 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 nie wiem czy ktos z was zna firme Buzer .... maja ciekawe koncowki wydechow jak i same wydechy Firma robi w miarę solidnie ale do b6 nic mi nie podpasowało. W piątek też będę zakładał takie końcówki, dzisiaj przyszła paczka od ulter'a mam pytanko, jaki był koszt montażu tych końcówek ?I jeszcze interesuje mnie, po co była ta przedłużka 1.5cm, bo przykładałem dzisiaj do tłumika i wyglądało na to, że wystarczy dospawać do puchy i będzie idealnie.... U siebie jak bym nie dał przydłużki to by końcówki się schowały pod zdeżak
agoonzo Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 Mam już zamontowane te końcówki, rzeczywiście trzeba było je przedłużyć, bo bez tego chowały się w zderzak .Gdybym to robił jeszcze raz, to chyba jednak kupił bym te końcówki ze zwężką (N1-90RS) takie jak ma domin79
HiRide Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 nie wiem czy ktos z was zna firme Buzer .... maja ciekawe koncowki wydechow jak i same wydechy Firma robi w miarę solidnie ale do b6 nic mi nie podpasowało. W piątek też będę zakładał takie końcówki, dzisiaj przyszła paczka od ulter'a mam pytanko, jaki był koszt montażu tych końcówek ?I jeszcze interesuje mnie, po co była ta przedłużka 1.5cm, bo przykładałem dzisiaj do tłumika i wyglądało na to, że wystarczy dospawać do puchy i będzie idealnie.... U siebie jak bym nie dał przydłużki to by końcówki się schowały pod zdeżak zalezy czego szukales bo ja dopasowalem do zderzaka s4 b6 koncowki 90 mm okragle sciete i wygladaja swietnie
Artur82 Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 nie wiem czy ktos z was zna firme Buzer .... maja ciekawe koncowki wydechow jak i same wydechy Firma robi w miarę solidnie ale do b6 nic mi nie podpasowało. W piątek też będę zakładał takie końcówki, dzisiaj przyszła paczka od ulter'a mam pytanko, jaki był koszt montażu tych końcówek ?I jeszcze interesuje mnie, po co była ta przedłużka 1.5cm, bo przykładałem dzisiaj do tłumika i wyglądało na to, że wystarczy dospawać do puchy i będzie idealnie.... U siebie jak bym nie dał przydłużki to by końcówki się schowały pod zdeżak zalezy czego szukales bo ja dopasowalem do zderzaka s4 b6 koncowki 90 mm okragle sciete i wygladaja swietnie dokładnie ewentualnie do zderzaka s4 można się skusić na 100mm tak jak ma Virus
HiRide Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 nie wiem czy ktos z was zna firme Buzer .... maja ciekawe koncowki wydechow jak i same wydechy Firma robi w miarę solidnie ale do b6 nic mi nie podpasowało. W piątek też będę zakładał takie końcówki, dzisiaj przyszła paczka od ulter'a mam pytanko, jaki był koszt montażu tych końcówek ?I jeszcze interesuje mnie, po co była ta przedłużka 1.5cm, bo przykładałem dzisiaj do tłumika i wyglądało na to, że wystarczy dospawać do puchy i będzie idealnie.... U siebie jak bym nie dał przydłużki to by końcówki się schowały pod zdeżak zalezy czego szukales bo ja dopasowalem do zderzaka s4 b6 koncowki 90 mm okragle sciete i wygladaja swietnie dokładnie ewentualnie do zderzaka s4 można się skusić na 100mm tak jak ma Virus 100 mm to juz duza przesada w takim samochodzie.Chyba ze ktos lubi wiejski tuning i szerokie usmiechy przechodniow na ulicy
miszka Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Opublikowano 10 Marca 2012 Ok ja założyłem ten wątek więc pora żebym i ja się pochwalił jak wyglądają te końcówki na moim aucie Końcówki założyłem te : http://new.ulter.com.pl/offer/endings/single/57 120mm-N1-90RS a tak wyglądają na moim aucie
Rekomendowane odpowiedzi