Jump to content
IGNORED

[B5 AFN] Gdzie tanio czip dolnośląskie

HARIBO

Recommended Posts

Witam mam pytanko gdzie mozna zrobić tanio czipa 1,9TDI najlepiej gdzieś w dolnośląskim ale moze być wielkopolskie lub lubuskie

ecu popieram robią robotę!!

ja mogę polecić ci cos dalej ale tez konkretnego:) :)

CTR

chłopaki wiedzą co robią!!

A juz ktos z klubowiczow byl w tej firmie w Kłodzku?

MAPI popraw troche bledow w zakladce galeria wykresow np. skoda AGR nie ma zmiennej geometrii :wink4::hi:

MAPI popraw troche bledow w zakladce galeria wykresow np. skoda AGR nie ma zmiennej geometrii :wink4::hi:

Ok...dzięki za informacje

przy najbliższej okazji sprawdze to i skoryguje

ja robilem za 250zl + wysylka, gwarancja rozruchowa od pewniaka, kolegi z forum a80, 100% satysfakcji i zadowolenia :good: ale niestety przestal sie tym zajmować od jakiegoś czasu, ale myślę że za dooobrą flachę dałoby radę go przekonać :)

to widze że chip fest :polew: :polew:

wymaz lepiej to bo chłopaki zaczną się z ciebie śmiać

PS jak chcesz taki jak kolega ja ci zrobie za 100 zł :polew: :polew: :polew:

A juz ktos z klubowiczow byl w tej firmie w Kłodzku?

smiało mozesz jechac ...

w Kłodzku jest jeszcze jeden kolega co robi czip w swoim warsztacie znany z klubu audi 80 a ja u niego robiłem oto namiar jakby ktoś potrzebował 608011662 Piotr (solskier)

to widze że chip fest :polew: :polew:

wymaz lepiej to bo chłopaki zaczną się z ciebie śmiać

PS jak chcesz taki jak kolega ja ci zrobie za 100 zł :polew: :polew: :polew:

Wiesz, jak kto woli, ja nie widze sensu wykładania 600-700pln, skoro mogę wyłożyć 300pln i jestem w pelni usytasy. Za 100zl to sobie można na allegro kupić i i kopcić po mieście :polew:

Chcesz, dam Ci namiary, przekonasz sie i wtedy się wypowiadaj :hi:

Zresztą, goldik z postu wyżej również siedzi na forum a80, zna Mariusza i może się na temat jego softów wypowiedzieć :>

Jakby tego było mało, to połowa zetorów z forum a80 jeździ na jego softach, wystarczy wejśc i poczytać. Tyle ode mnie.

w Kłodzku jest jeszcze jeden kolega co robi czip w swoim warsztacie znany z klubu audi 80 a ja u niego robiłem oto namiar jakby ktoś potrzebował 608011662 Piotr (solskier)

w dziale wykresy pod nazwą "Golf 1,9TDI AHF - "GOTOWIEC" http://www.soft-tuning.pl/wykresy2 moża zobaczyć jak wyglądał mod

który ostatnio przyjechał do mnie na poprawke ....wtyczka od kompa połamana,soft wpakowany z seata :blink:,batory z tyłu że smuga sadzy zostawała na asfalcie ....a to czego już nie zniósł właściciel ...palił jak smok :decayed:

Mapi ale pamiętaj gotowce są najlepsze nie ma sensu dać 600 zł skoro można dać 300 :notworthy: :notworthy: :notworthy::good: :good: :good:

tak samo zapytam cię tak paliwo drożeje 5 litrów on = 28,95 ja tam wole nalać wode z biedronki za 5 litrów 3 zł

po co płacić 30 jak można 3 :kox:

Mapi ale pamiętaj gotowce są najlepsze nie ma sensu dać 600 zł skoro można dać 300 :notworthy: :notworthy: :notworthy::good: :good: :good:

tak samo zapytam cię tak paliwo drożeje 5 litrów on = 28,95 ja tam wole nalać wode z biedronki za 5 litrów 3 zł

po co płacić 30 jak można 3 :kox:

Czlowieku weź lepiej zamilcz, bo gówno wiesz i wielce kozaczysz... :facepalm:

Każdy robi jak mu wygodniej - ja nie pojechałem osobiście wgrać, bo akurat miałem przednią szybę wyciętą. Ale inny kolega swoją b6 AVF pojechal, sam sobie wybierał mapę, kilka minut i chips wgrany. A teraz każdy jest w szoku że po samym sofcie AVF tak może zapier**alać...

Więc jeszcze raz Ci napiszę - jedź, przekonaj się, a dopiero po tym błyszcz na forum :hi: Parczew to nie koniec świata, tylko 60km od Lublina.