CZERWONAniunia Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 witam po raz pierwszy oto moj skarbek...sorry za jakosc zdiec obiecuje wstawic w przyszlosci lepsze.....narazie dopiero moja niunia raczkuje ale staram sie jak moge.....kilka zdiec przed wymiana felg i 2 slabszej jakosci na nowych laczkach:) z gory dziekuje za porady i kometarze.....narazie sa to tylko felgi i lampy tylnie ale czekam na wasze propozycje...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Widze ze juz umiesz wklejać fotki :oklaski: Audiczka bardzo fajna... ciekawe te lmapy tylnie, przednie pasowalo by zmienic na poliftowe soczewki i troszke ją jeszcze obniżyc... dołóz jeszcze jakies fotki srodka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Ładna niunia ale: - lampki na d*pie -> wymienic na ledy albo ori poliftowe, (no chyba że tak miało być i tak Ci się podoba to ok ) - stoi jak kot na tych dużych felgach, fakt piękne są ale do nich potrzebna gleba -> zawias w dół o np. 40 - lampki przednie -> wymiana na valeo zespolone Ostatnie fotki z nowymi felgami ylko jeszcze gleba Kolego a co to niby za silniczek masz w opisie? Nie było takiego w B5. A skoro zaznaczyleś że masz 115 KM to pewnie masz jakiegos chipsa? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZERWONAniunia Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 no wlasnie gleba musi byc bedzie w przyszlym tygodniu moze.....lampy chyba w przyszlym miesiacu dopiero<najpierw lozysko:)> moj blad silniczek jest 1.9 tdi 115 tak jak mam w dowodzie....a te lampki zespolone jakis link prosze:) bo ja myslalem nad fk podzielonymi bo doszly mnie sluchy ze spojone to lipa.....ale slucham was ---starych wyjadaczy:)[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2008, 01:25 _________________________________________________aha wiecej fotek postaram sie w tym tygodniu pstryknac..... :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Lampki zespolone to nie jest aż taki wielki problem tu masz link co i jak należy zrobić żeby można je bylo założyć -> http://www.a4-klub.pl/smf/warsztat_zrob_to_sam/b5_reflektory_zespolone_po_ii_lifcie-t15032.0.html no niestety trzeba ciąć ale chyba warto Ja być może niedługo taki zabieg "popełnię" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 moj blad silniczek jest 1.9 tdi 115 tak jak mam w dowodzie...wyjadaczy:)[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2008, 01:25 _________________________________________________aha wiecej fotek postaram sie w tym tygodniu pstryknac..... :th: nie bylo silnika 115 KM w 96r ... byly tylko 90 i 110KM diesle 1.9 tdi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudi75 Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Tylne lampki jak bedzie gleba bedzie git :th: co do lampek FK ta ja mam zespolone i o wiele ladniej sie prezentuja niz dzielone i silnika nie masz 115 tylko tak jak napisal kolega wyzej 90KM lub 110KM a wogole sliczna furka i zycze powodzenia w dalszych modach :th: :a4fan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZERWONAniunia Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 110KM racja....w weekend posataram sie dodac wiecej fotek, do obizenia wystarczy zamontowac sprezyny i bedzie ok?? bo wydaje mi sie potrzeba mi wiecej niz 40mm bo teraz stoi jak maly traktorek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowak_zg Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 110KM racja....w weekend posataram sie dodac wiecej fotek, do obizenia wystarczy zamontowac sprezyny i bedzie ok?? bo wydaje mi sie potrzeba mi wiecej niz 40mm bo teraz stoi jak maly traktorek:) znowu masz blad .... mimo ze moc sie zgadza to nie masz AVG tylko AFN AVG nie byl produkowany w 96r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tony84 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 autko :th: tylko te tylne lampy :thumbdown: moim zdaniem zupełnie nie pasują do a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 cze michas co do kolek i lamp no to nie bede powtzrzal kolegow, zreszta juz ci napisalem co o tym mysle, wrzuc jeszcze biale kierunki na blotnikach a co do obnizenia to jak chcesz powyzej 30mm to rachej amorki tez do wymiane bo zajezdzisz te co masz raz dwa 0000 by yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZERWONAniunia Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2008 zapraszam do obejrzenia nowych fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba1-2 Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 no chyba troszkę za dużej rozdzielczości użyłeś... autko na tych felgach prezentuje się znakomicie, tylko gleba by się przydała, zakładaj springi wydatek nie duży a wygląd będzie murowany :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZERWONAniunia Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_nowe_fotkifilmik_na_pierwszej_stroniegotowy_na_lato-t65253.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi