taxidriver Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 MaQ_WWA, napisz jeszcze o ile mozesz jak ja sprawdziles (VAG, miernik grubosci, kumpel mechanik;..?) i za ilae byla wystawiona 'pierwotnie' o ile to nie tajemnica.. Pozdrawiam.
Nowak_zg Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 MaQ_WWA, S-ka wyglada kozacko, kolor, wnetrze recaro? i to wszystko w sedanie :> Moje pytanie; Jak Ja znalazles..? (autoscout, mobile, znajomosci..?) fotele recaro ??? nie nie ... to sa zwykle fotele kolego ktore byly w s4 ... najbardziej podstawowe w dodatku bo bez skory ale z el. regulacja podparcia ledzwiowego i podgrzewaniem
Maxxx Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Z tego co wiem, to Sportmile sam programów nie robi...
MaQ_WWA Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2008 MaQ_WWA, napisz jeszcze o ile mozesz jak ja sprawdziles (VAG, miernik grubosci, kumpel mechanik;..?) i za ilae byla wystawiona 'pierwotnie' o ile to nie tajemnica.. Pozdrawiam. miernik grubości, kilku kolegów mechaników i ASO VW Zasada. Utargowalem 200 euro i dorzucil mi jeszcze zimowki 17
hteb Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Odgrzewam kotleta - przepraszam Mam parę pytań jednakże Jakieś nowości z autem ? Program podszedł ? Coś dłubałeś ? Peace !
MaQ_WWA Opublikowano 23 Września 2009 Autor Opublikowano 23 Września 2009 narazie tylko wydech el-tec bo sam serwis dużo kosztuje ale już prawie pozbierane pieniążki na K04 z RS6 i cały związany z tym osprzęt zima/wiosna 2010 mam nadzieje że będzie już latać
LCQ Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 ładna Ska w sedanie, tez szukałem czarnej, ale jak zobaczyłem niebieską nie mogłem się oprzeć , oby się sprawdzała, jesli to nie tajemnica, ile ci zawołali w eltecu za wydech? Powodzenia z K04!!
MaQ_WWA Opublikowano 24 Września 2009 Autor Opublikowano 24 Września 2009 Wbrew pozorom moja nie jest czarna tylko granatowa :> wydech 3500pln
Rekomendowane odpowiedzi