Opublikowano 17 Czerwca 201313 l Będę jutro w domu bo dzisiaj muszę w robocie zostać to się zgadamy daj swój nr na pw;) memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 17 Czerwca 201313 l te ramki generalnie cos słabe maja te zawiasy u góry szybko pękają. zakładałem wczoraj z przodu i dobrze ze miałem zapas bo trzeba będzie zrobić poprawkę
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l szykuje się może coś na ten tydzień czwartek czy piątek z grupą VAG?
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l No mam, mam, nieodzywales sie to myslalem ze zapomniales, przyszedl booster to tez sie o ramke pytal, wiec nie wiem panowie, kto pierwszy ten lepszy no ja jutro do was wpadam, tą ramkę oczywiście biorę
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l Autor organizujemy się na jutro, fajnie by było jak by wszyscy podjechali może być nawet na 19 jak już ta 18 jest za szybko, pisać kto będzie?
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l No mam, mam, nieodzywales sie to myslalem ze zapomniales, przyszedl booster to tez sie o ramke pytal, wiec nie wiem panowie, kto pierwszy ten lepszy no ja jutro do was wpadam, tą ramkę oczywiście biorę bić się nie będę nie mam jeszcze zderzaka i chciałem przyjechać bez,ale tak,to nie wiem..
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l Autor chłopaki nie róbmy lipy, kto jest w stanie niech jutro podjedzie, Rysiek można jutro obgadać następne jakieś grupowe zamówionko
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l oi tam ,oj tam.Ja będę jutro.Godz 18.00.Jakby miało być później,dawać znać
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l no ja jutro do was wpadam, tą ramkę oczywiście biorę Dzwoń, to się zabiorę z Tobą
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l no ja jutro do was wpadam, tą ramkę oczywiście biorę Dzwoń, to się zabiorę z Tobą Nie no jak już szlachta z trójmiasta się wybiera to wypadałoby chyba przyjechać
Opublikowano 19 Czerwca 201313 l no ja jutro do was wpadam, tą ramkę oczywiście biorę Dzwoń, to się zabiorę z Tobą jak będę wyruszał to zadzwonię, skąd cie odebrać?
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l Ja będę o 18 na małą godzinke wpadne:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l chłopaki,tak mnie dziś temperatura wykończyła,że jak przyjechałem do domu,miałem w głowie tylko piwo... Pijąc drugie przypomniałem sobie o spocie...Sorry. Nie będę ściemniał
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l Autor dzięki przybyłym za spota, dla pozostałych pozostaje przyszły tydzień
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l chłopaki,tak mnie dziś temperatura wykończyła,że jak przyjechałem do domu,miałem w głowie tylko piwo... Pijąc drugie przypomniałem sobie o spocie...Sorry. Nie będę ściemniałRysiu masz w pierdziel a ja również dziękuje ekipie za spota:hi:
Opublikowano 20 Czerwca 201313 l Wypadek,korek.... W skrocie d*pa blada Oj słabo słabo. A miało być tak pięknie.