Opublikowano 11 Lipca 201313 l ja podjadę, jak byś dotarł na spota to w powrotna stronę transport byś miał ---------- Post dopisany at 19:16 ---------- Poprzedni post napisany at 18:07 ---------- Juz myslalem ze mnie solo spot czeka ale nowvy sie pojawil
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Sorki Pany zapierdol miałem w pracy i musiałem do domu szybko lecieć :mad: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 11 Lipca 201313 l Autor potwierdzam spocik się odbył co prawda w wydaniu mini (2 autka) ale zawsze, mam tylko nadzieję że to chwilowy spadek frekwencji
Opublikowano 12 Lipca 201313 l ja podjadę, jak byś dotarł na spota to w powrotna stronę transport byś miał A co ty Robson, do Ylu jechałeś?
Opublikowano 15 Lipca 201313 l Siema. Ktos sie wybiera moze na spoa w tym tyg ? Moze bym sie pojawil jak bylo by paru chetnych ...POZDRO
Opublikowano 15 Lipca 201313 l Dawaj, dawaj ktoś tam będzie Czyli ja bede, i ty bedziesz, novwy tez pewnie zawita? To juz jest pare osob, wpadaj
Opublikowano 17 Lipca 201313 l Chłopaki, problem mam z 80tką Ma ktoś z was namiary na dobrego mechaniora od automatów? Dzwoniłem do "hukałowicza" ale mnie zbył pie:whistling:ąc coś o tym że oni nie zajmują się Audi...
Opublikowano 17 Lipca 201313 l na jutro spróbuję się dowiedzieć bo niedawno znajomy mi polecał jakiegoś speca od automatów jak by u mnie cos się wysrało, ale oczywiście zapomniałem
Opublikowano 18 Lipca 201313 l Ogarnięte, po drugim telefonie do Hukałowicza dowiedziałem się że jak usłyszał że to 80tka z 94 jedendzięwięćTEDEI, miał przed oczami trupa niewartego naprawy, dogadalem się jutro jade ---------- Post dopisany at 12:17 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- To jak dzisiaj 18, 19? Ja chyba znowu będe od 18 siedział ---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 12:17 ---------- Spoznie sie. Bede chwile przed 19. Wystukane z odkurzacza.
Opublikowano 18 Lipca 201313 l no i po spocie, było git jak zwykle skład skromny ale liczy się jakość nie ilość
Opublikowano 18 Lipca 201313 l Ja zamulilem, na nocki pracuje i zaspalem ...w nast tyg tez nie dam rady, dopiero za 2 tyg ... ale obiecuje ze sie zjawie . Pozdro
Opublikowano 19 Lipca 201313 l "Żeby nie było, że spot się nie odbył". Na reszte fot będziecie niestety musieli trochę poczekać, bo teraz jestem z dala od mojego kompa i moich programików. Pogadam z ziomkiem może on coś podziała w międzyczasie. Fotki wyszły spoko, nawet fajnie, ale d*py nie urywa. ---------- Post dopisany at 17:39 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ----------
Opublikowano 19 Lipca 201313 l Autor zdjęcia zajefajne kto nie był niech żałuje że się nie załapał na sesję zdjęciową, foty na kalendarz klubowy polecą, sesja w przystani jachtowej koło mola Puck