Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puck i okolice - czwartek godz.18 (19 okres letni) parking koło McDonald's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh są fotki :decayed: czekamy spokojnie na resztę :banan:

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 173,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Andrzej to wybierzemy jakieś zdjęcie i poślemy na kalendarz, 3 autka też mogą być na fotce przecież

TyBucu, novwy, Seikokilla :decayed:

Opublikowano

niestety w ten czwartek sie nie pojawie :kwasny: musze pilnie smignac w srode albo czwartek do niemiaszków :wink:

Opublikowano

Mnie też nie ma siła wyższa.....bimber:thumbup:

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

spotpuck.jpg

Macie Pany, fota od wujka Szaweła.

Opublikowano

Panowie wiecie gdzie u nas w okolicach można wypucowac klimę tak na cacy bo u kumpla w passku wali grzybem po załączeniu?

Opublikowano

Wczoraj właśnie byliśmy z TyBucu w Jastrzębiej Górze u niejakiego Jeki, na ulicy Kuracyjnej 16, śmiało można tam śmignąć z klimą :>

Opublikowano

No, jak najbardziej polecam. Szybko sprawnie milo i tanio. Tylko z filtrem wlasnym trzeba przyjechac bo na miejscu nie maja.

Opublikowano
http://s16.postimg.org/7nwbvl2gx/spotpuck.jpg

No foteczka mnie sie podoba :decayed: chyba sobie zrobie tapetke :wink:

A w kwesti klimy to ja robilem w auto masterze na obluzu i nie mam uwag. Filtr zmienia,odgrzybia,czynnik uzupelnia,spr kompem cisnienie w ukladzie.

Opublikowano

To jak ze spotem w tym tygodniu, będzie ktoś czy odpuszczamy?:kwasny:

Opublikowano
  • Autor
http://s16.postimg.org/7nwbvl2gx/spotpuck.jpg

majster to jak z naszym zdjęciem dajemy na kalendarz? a może już wysłałeś? :naughty:

---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ----------

To jak ze spotem w tym tygodniu, będzie ktoś czy odpuszczamy?:kwasny:

co do mnie to wiesz jak jest, daleko nie mam :grin:

Opublikowano

Panowie...macie jakas dobra miejscowke gdzie zregeneruja maglownice? polecacie jakis warsztat? czy lepiej jakas ori uzywka i samemu wymieniac. Pozdro

Opublikowano
  • Autor
Panowie...macie jakas dobra miejscowke gdzie zregeneruja maglownice? polecacie jakis warsztat? czy lepiej jakas ori uzywka i samemu wymieniac. Pozdro

ja na allegro na wymianę kupiłem regenerowaną z firmy AMBRO chyba z Aleksandrowa Łódzkiego, firm jest trochę, u nas w trójmieście jest firma SKRAWMET w Sopocie wszyscy zachwalają i że dziadek najlepszy tylko drogi, ja tam robię firmowe pompy i magle do Sprinterów głównie i powiem że zdarzały się reklamacje. A u Ciebie płyn przez osłony wycieka że chcesz robić, roboty z wymianą trochę jest w dwóch robiłem to 3,5 godz, używka jak trafisz szkoda roboty i kasy.

Opublikowano

Przez oslony nie cieknie tylko tam gdzie wchodzi kolumna i na postoju slysze stuki jak krece szybko lewo prawo kiera, podczas jazdy cisza.

Jeszcze jedno pytanko...tak w razie niemca zapytam - jakis czlowiek co odkoduje radio (concert 1), bo niewiem czy mi sie nie zakoduje jak aku odlacze :wink:

Pozdro

Opublikowano

majster to jak z naszym zdjęciem dajemy na kalendarz? a może już wysłałeś? :naughty:

:

Tak myślałem żebyśmy pierw wybrali które zdjęcie poślemy, mr.szawlo nam je obrobi i wtedy dopiero się zgłosimy do kalendarium :wink:

To zdjęcie co wrzuciłem niech będzie jako przykład jak to mniejwięcej będzie wyglądać, no i oczywiscie żebyście mieli smaczek na tapetke :decayed:

Szczerze, aparat mi coś nawalił z ostrością, pewnie mi gdzieś objektyw spadł. I przez to tylko kilka zdjęć się nadaje, więc dzisiaj wieczorem wrzuce to gdzieś w neta i prześle wam linki na PW.

Wybierzemy ze trzy zdjęcia na obróbke, nasz majster zadziała i z tych trzech obrobionych wybierzemy jedno na kalendarz :wink:

A co do spota... A niech tam, zrobimy skromnego. Ja będe. Mr. szawlo goscinnie też.

---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:11 ----------

Bede miedzy 18 a 19 jakby ktoś się chciał dołączyć :wink:

Opublikowano

koledzy a spociki dalej sa pod MC?

Opublikowano

Stoje juz i czekam, wpadajta chopaki.:grin:

---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ----------

Dzieki za spota grucha1 novwy:hi:

Opublikowano
  • Autor

polecam się :decayed:

Opublikowano

herbatka była świetna, dzieki