Opublikowano 19 Lipca 201313 l Autor Andrzej to wybierzemy jakieś zdjęcie i poślemy na kalendarz, 3 autka też mogą być na fotce przecież TyBucu, novwy, Seikokilla
Opublikowano 23 Lipca 201313 l niestety w ten czwartek sie nie pojawie musze pilnie smignac w srode albo czwartek do niemiaszków
Opublikowano 23 Lipca 201313 l Mnie też nie ma siła wyższa.....bimber:thumbup: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Opublikowano 23 Lipca 201313 l Panowie wiecie gdzie u nas w okolicach można wypucowac klimę tak na cacy bo u kumpla w passku wali grzybem po załączeniu?
Opublikowano 24 Lipca 201313 l Wczoraj właśnie byliśmy z TyBucu w Jastrzębiej Górze u niejakiego Jeki, na ulicy Kuracyjnej 16, śmiało można tam śmignąć z klimą :>
Opublikowano 24 Lipca 201313 l No, jak najbardziej polecam. Szybko sprawnie milo i tanio. Tylko z filtrem wlasnym trzeba przyjechac bo na miejscu nie maja.
Opublikowano 24 Lipca 201313 l http://s16.postimg.org/7nwbvl2gx/spotpuck.jpgMacie Pany, fota od wujka Szaweła. No foteczka mnie sie podoba chyba sobie zrobie tapetke A w kwesti klimy to ja robilem w auto masterze na obluzu i nie mam uwag. Filtr zmienia,odgrzybia,czynnik uzupelnia,spr kompem cisnienie w ukladzie.
Opublikowano 24 Lipca 201313 l Autor http://s16.postimg.org/7nwbvl2gx/spotpuck.jpgMacie Pany, fota od wujka Szaweła. majster to jak z naszym zdjęciem dajemy na kalendarz? a może już wysłałeś? ---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 19:29 ---------- To jak ze spotem w tym tygodniu, będzie ktoś czy odpuszczamy? co do mnie to wiesz jak jest, daleko nie mam
Opublikowano 24 Lipca 201313 l Panowie...macie jakas dobra miejscowke gdzie zregeneruja maglownice? polecacie jakis warsztat? czy lepiej jakas ori uzywka i samemu wymieniac. Pozdro
Opublikowano 24 Lipca 201313 l Autor Panowie...macie jakas dobra miejscowke gdzie zregeneruja maglownice? polecacie jakis warsztat? czy lepiej jakas ori uzywka i samemu wymieniac. Pozdro ja na allegro na wymianę kupiłem regenerowaną z firmy AMBRO chyba z Aleksandrowa Łódzkiego, firm jest trochę, u nas w trójmieście jest firma SKRAWMET w Sopocie wszyscy zachwalają i że dziadek najlepszy tylko drogi, ja tam robię firmowe pompy i magle do Sprinterów głównie i powiem że zdarzały się reklamacje. A u Ciebie płyn przez osłony wycieka że chcesz robić, roboty z wymianą trochę jest w dwóch robiłem to 3,5 godz, używka jak trafisz szkoda roboty i kasy.
Opublikowano 24 Lipca 201313 l Przez oslony nie cieknie tylko tam gdzie wchodzi kolumna i na postoju slysze stuki jak krece szybko lewo prawo kiera, podczas jazdy cisza. Jeszcze jedno pytanko...tak w razie niemca zapytam - jakis czlowiek co odkoduje radio (concert 1), bo niewiem czy mi sie nie zakoduje jak aku odlacze Pozdro
Opublikowano 25 Lipca 201313 l majster to jak z naszym zdjęciem dajemy na kalendarz? a może już wysłałeś? : Tak myślałem żebyśmy pierw wybrali które zdjęcie poślemy, mr.szawlo nam je obrobi i wtedy dopiero się zgłosimy do kalendarium To zdjęcie co wrzuciłem niech będzie jako przykład jak to mniejwięcej będzie wyglądać, no i oczywiscie żebyście mieli smaczek na tapetke Szczerze, aparat mi coś nawalił z ostrością, pewnie mi gdzieś objektyw spadł. I przez to tylko kilka zdjęć się nadaje, więc dzisiaj wieczorem wrzuce to gdzieś w neta i prześle wam linki na PW. Wybierzemy ze trzy zdjęcia na obróbke, nasz majster zadziała i z tych trzech obrobionych wybierzemy jedno na kalendarz A co do spota... A niech tam, zrobimy skromnego. Ja będe. Mr. szawlo goscinnie też. ---------- Post dopisany at 10:17 ---------- Poprzedni post napisany at 10:11 ---------- Bede miedzy 18 a 19 jakby ktoś się chciał dołączyć
Opublikowano 25 Lipca 201313 l Stoje juz i czekam, wpadajta chopaki. ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:49 ---------- Dzieki za spota grucha1 novwy
Opublikowano 27 Lipca 201313 l Panowie, materiał na sucho: http://rapidshare.com/files/3464664075/kalendarium.rar Które kadry wystawiamy na dalszą obróbeczke?