Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puck i okolice - czwartek godz.18 (19 okres letni) parking koło McDonald's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I na balety. Oczka jeszcze duze to jeszcze duzo alko wypijecie:beer:

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 174,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ewrybady?

Nie moglismy stary, nie puszcze kobity ze swierzym lakierem :decayed: ale w przyszly weekend mozemy zabalowac w helu. Ktos chetny? Sa jeszcze 2 miejsca w aucie :banan:

Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.

---------- Post dopisany at 00:29 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ----------

A tak btw. Cwiara, wladi, uwolniliscie alkomonstrum na spotach, tera wszyscy pijo :grin:

Opublikowano

ino ja się zaszczepiłem :naughty:

Opublikowano

Przyjdzie i na Ciebie pora :grin:

Sent from my iPhone5 using Tapatalk

Opublikowano

Wszystko przez wujka ćwiare :D

Opublikowano
  • Autor

co, jak, kiedy, impreza? byłem dziś w Kuźnicy ale miejscówka na sesyjkę ten nowy port jest zajefajny tylko nie wiem czy w dzień czy jak już będzie zachodzić słońce. Andrzej tak niedaleko od Ciebie i nic nie mówisz, byłeś co sądzisz?

Opublikowano

Byłem, ale helski port jest ładniejszy chyba. Co do kuźnicy to na "syberii" to jest taki mały parking, a nieopodal małe łupinki rybackie, wczoraj przy zachodzie słońca wyglądało to mega, szkoda ze mialem auto uwalone bo bym pstrykną sesyjke.

A z gruchą wpadliśmy na pomysł żeby zabrał się ze mną w piąteczek wieczorem do Helu się napić to potem moja kobita odwiozła go do domu. Piszesz się? :naughty:

Opublikowano

i zaczynamy ksiege gości :)

---------- Post dopisany at 20:58 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ----------

panowie dajcie linka do polskiego vaga potrzebuje na wczoraj

Opublikowano

Andrzej chyba się dzisiaj mineliśmy w Redzie około 16:30.zgadza sie?

Opublikowano

Witam Panowie :hi:

w sobotę lub niedzielę tj 5-6.10 (zależy jak z moim małym szkodnikiem będzie) będę lecieć do Władka czy planujecie jakiegoś spota ?? Chętnie poznam ekipę :decayed:

Opublikowano

Ogolnie to w czwartki ale ja tam moge i w weekend przyjechac zalezy od chlopakow

Opublikowano
  • Autor

A tak ogólnie to jutro się zbieramy?

Andrzej co chciałeś jak dzwoniłeś?

Opublikowano

Jutro obowiazkowo spot!

Opublikowano

Ja dzwonilem do ciebie zebys fure myl i na sesyjke dawal... Ale pierdylna mi wielowachacz i stracilem humor... Jutro caly dzien u formelakow siedze, jak ktos chce niech wpada. Na spocie bede, jutro i w weekend tez moge.

Opublikowano

Po jakich dziurach ty jedziles? A tak pozatym jak w weekend bedzie melanz to lipa ze spotem no chyba ze na czworaka

---------- Post dopisany at 19:33 ---------- Poprzedni post napisany at 06:20 ----------

Andrzej dzieki za spota a reszta to po bani dostanie.

Opublikowano

No dzieki grucha, dzieki.

Spot obowiązkowy a tylko dwa auta. DreamVag przejmuje nasze czwartki a wy w domu gnijecie :whip2:

Opublikowano
  • Autor
No dzieki grucha, dzieki.

Spot obowiązkowy a tylko dwa auta. DreamVag przejmuje nasze czwartki a wy w domu gnijecie :whip2:

No panowie sory nie wyrobiłem się. Co Ty Andi piszesz kto chce się dołączyć? Trzeba to przegłosować :D

Opublikowano

To jak melanz bedzie czy nie?

---------- Post dopisany at 20:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:56 ----------

Panowie i Panie jutro o 17 organizujemy spota ktoś chetny? ja i Andrzej jestesmy na liscie kto dołacza?

Opublikowano

Może tym razem ogarniemy sie gdzieś we władku? Perdylniemy se jakoś sesyje czy co?

A koleżanka Monika tu zagląda jeszcze?