TyBucu Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Ja nie mowilem o tej... tam mi zje... Ja mowilem o tej na zelistrzewo. Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2
Seikokilla Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 hmm no nic, tak wyszło to wyszło, ważne ze mam zrobione
TyBucu Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 No, ważne że ty jesteś zadowolony.Bedziesz spawał hokeja i robił gładki?
Seikokilla Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 No, ważne że ty jesteś zadowolony. Bedziesz spawał hokeja i robił gładki? Taki jest plan,teraz i tak nie nie mam wyjscia bo zdes zmasakrowanyy Wysłane z mojego MK16i za pomocą Tapatalk 2
TyBucu Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Dobra wymówka nie jest zła Ja po zimie wrzucam pakiet od esy bo mi sie cooler w zderzaku nie miesci i paskudnie odstaje przy lampach A w trakcie zimy i tak pewno urwe to i tamto
Kalinka Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Powiem tak: Spocik w Oslo był dosyć unikatowy. Przez telemark Krzycha w kierunku telewizora mam trwały wytrzeszcz.
Gość cwiara Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Powiem tak: Spocik w Oslo był dosyć unikatowy. Przez telemark Krzycha w kierunku telewizora mam trwały wytrzeszcz. :grin: Poka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kalinka Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Pokazywałam jak byłam mała, a teraz się wstydze!
Gość cwiara Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
trzacha197444 Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Robimy konkurs - każdy pokazuje... Kalina zaczynaj i nie rób scen! A potem Ćwiara i jakoś to się rozkręci...
Gość Edyta Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Robimy konkurs - każdy pokazuje... Kalina zaczynaj i nie rób scen! A potem Ćwiara i jakoś to się rozkręci...
Gość cwiara Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Maciek odstaw ten towar. Albo za mocny albo warto zwiększyć dawke :polew;
TyBucu Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Ja sie nie moge na Ciebie patrzec jak ty taki zielony.Zatrules sie czyms? A i odwalcie sie od mojej kalinki To je moja kalinka i mje bedzie pokazywac
Gość cwiara Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Ja sie nie moge na Ciebie patrzec jak ty taki zielony. Zatrules sie czyms? Ty sie na siebie lepiej napatrz puki masz okazje
TyBucu Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Młody piękny akoholik, a co byś chcial wiedzieć
trzacha197444 Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Panie Premierze, jak tu żyć?! Andrzej trudno, samo Sobie jesteś winny - Ty zaczynasz
novwy Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 A co tu tak gwarno sie zrobiło, juz po dobranocce.
Rekomendowane odpowiedzi