trzacha197444 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Lubię te klimaty A ponieważ mam już dwóch kierowców, więc będę ćwiczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Robimy cos dzis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Chłopaki i dziewczyny, chciałbym każdemu złożyć życzenia spokoju, radości, odpoczynku oraz abyście sie nie pochorowali przez te wszystkie smakołyki i trunki [emoji6] Do zobaczenia na sporach, Alleluja pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dołączam się do twoich życzeń, i tobie nawzajem. A co do sporów to niech pozostaną na forum wystukane młotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dzieki misiaki i wesolych swiat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB6A4 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Również przesyłam zyczonka panowie, wesołego rezania i mokrego turbo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jak turbo mokre to chyba cos nie tak wystukane młotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykB6A4 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zaś suche turbo to zatarte turbo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Dzis spot o 18 pod mc, pisze dla osob ktore sa jeszcze na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luty2502 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja nie dam rady pogadaj grucha z chłopakami o tym złocie w Nowym stawie vaga 26 kwietnia Zlocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 A co Wladiego już wymiotło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 A co ty gazet nie czytasz?ZK, usuneło niewygodne osobyW składzie:Wladi, Domin, Tomcrack, Marcin, Spongebob, grzes283. Artur82 - i lista rośnie... Zapewne jeszcze kilka osób pominąłem... A za co? Za jajco, bo wyciągnęli brudy zk na swiatło. Chociaż nie dziwie się że nic o tym nie wiedziałeś, bo wszystkie ślady zostają skrupulatnie usówane, a ludzie wspominający o zdarzeniu posyłani na banicje. (wcale sie bym nie zdziwił jak ktoś odgrzebie ten post to też pewnie będe miał ładny czarny nick)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 O kuźwa, to strach z Tobą pisać Ale przeciąg! Jest tu ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Odwiedzamy co jakiś czas stare kąty [emoji6] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artua2 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) cześc panowie, dawno mnie tu nie było... porobiło się troche widze że wladiego wywalili a chciałem go o coś zapytać...ma ktoś do niego kontakt? Novwy- czy to ty rano koło 6:45 śmigasz przez karwię? Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez artua2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Tak to ja [emoji4] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 (edytowane) Określcie się, czy jutro coś robimy. Z pewnych źródeł wiem, że coś się będzie dziać. Potwierdźcie, to też wpadnę. Edytowane 22 Kwietnia 2015 przez trzacha197444 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Potwierdzam, godz 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzacha197444 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi