TyBucu Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Myślę ze poświąteczny spocik 3-go w czwartek, hmmm? Tak jak zwykle 18 przed makiem?
ryszard7562 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Cześć.Miejsce dobre.Widzę,że miejscówka tutaj też jest popularna.Latem bywam tam z kumplami - tyle że motorami,hehe
Gornano Opublikowano 28 Grudnia 2012 Opublikowano 28 Grudnia 2012 Czesc. Widze ze cos sie dzieje w naszej okolicy. Szok normalnie. Swojego czasu byłem kilka razy na spocie w Matarni ale troche za daleko... Spot na 03.01 aktualny? Póki co choroba mnie trochę rozłożyła ale jak dobrze pójdzie to może i ja wpadnę z kumplem z forum. Jeden z kolegów pisał wyżej ze ma problemy z autem. Miałem takie jeden osiem T i znam je już chyba od podszewki wiec mogę pomóc jakby co. Pozdro
Seikokilla Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Myślę ze poświąteczny spocik 3-go w czwartek, hmmm? Tak jak zwykle 18 przed makiem? hmm pytanie czy wytrzezwieje do 3-ciego , jesli tak to sie pojawie
grafi Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 jak tak wszyscy się pojawią to frytek zabraknie
ryszard7562 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 dobra Pany.Pisać kto będzie,a nie wymyślać.Ja jestem zwolennikiem spotkań w realu mimo,że w necie jest łatwiej.I nie spotykając się z ludźmi nie piszę potem w necie-dlaczego tu taka cisza w temacie spotów?Każdy musi sam dołożyć cegiełkę. Ps.grafi-w blokach mieszkasz?
grafi Opublikowano 29 Grudnia 2012 Opublikowano 29 Grudnia 2012 Ps.grafi-w blokach mieszkasz? nie żadnych boków powiedz w którym kierunku patrzeć żeby cię odnaleźć
TyBucu Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 No właśnie ja mam mały problemik z moim "jedenosiemte" chyba to n75n ale reki sobie nie dam uciąć Myślę ze damy rade wytrzeźwieć do 3go i pojawić się na spociku. W każdym razie ja będę czekał na pewno (na parkingu pomiędzy makiem a lotosem)
ryszard7562 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ps.grafi-w blokach mieszkasz? nie żadnych boków powiedz w którym kierunku patrzeć żeby cię odnaleźć wylot na Żarnowiec
grafi Opublikowano 30 Grudnia 2012 Opublikowano 30 Grudnia 2012 a to już wiem ja myślę że też się wybiorę
novwy Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2012 no to najlepiej na końcu parkingu koło stacji w rogu przy barierkach, będę na 99,9%
TyBucu Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 No to super, jakby ktoś byl zainteresowany to biorę ze sobą vag-a. Chociaż ktoś inny powinien zabrać ze sobą umiejętność obsługiwania go, bo jak na razie w tych kwestiach jestem lajk.
ryszard7562 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Tak chciałem być,ale teraz nie wiem.Jestem właśnie na etapie naprawiania tempomatu i radia,bo kupiłem oryginalne.Gostek,który ma mi to rozkminić, 2 razy przekładał termin. Teraz wypadło na 3-go po południu. Dałem mu ostatnią szansę. Jak nie przyjedzie,jestem na spotkaniu
grucha1 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Myślę że też do was dotre, z Redy daleko nie mam. o której?
novwy Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 już po spocie, gdyby nie ten ziąb to pewnie można by tak do północy albo dłużej gawędzić, ale zmarzłem, można powiedzieć że frekwencja jak najbardziej na plus 7 aut to już całkiem dobrze wygląda
grucha1 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 obczajałem tą miejscówkę na stacji w celbowie, parking jest dość duży i oświetlony także może nastepny spocik tam? jest tam nawet odkurzacz i kompresor
Rekomendowane odpowiedzi