Gornano Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 następnym razem jak będzie taka piździawa to idziemy do maka do środka na te obiecane frytki
novwy Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja zajechałem na Lidla i nawet fajnie to wygląda, oświetlony na pewno lepiej niż dzisiejsze miejscówki, tyle tylko że jak coś to ani frytek ani szejka nie ma w pobliżu
grucha1 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 trzeba sie zdecydowac do przyszłego tygodnia, mi tam ta stacja w celbowie tez odpowiada, oświetlona jest
Gornano Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 pasi ps. dawać zdjęcia ze spota , niech chłopaki z trójmiasta pozazdroszczą hehe
grucha1 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 <br /><br /> <br /><br /> najlepsze jakie udalo mi sie zrobic
grafi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 heheh ja spod biedrony poleciałem po frytki i szejka co by mi się droga nie dłużyła
novwy Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 ja mam takie foto <br /><br /> <br /><br />
wladi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 No ładnie i ja nic o tym spocie nie wiedziałem:whistling: w sumie dawno tu nie zaglądałem ale jak coś to dajcie cynka kiedy następny spot:wink: memory five-wladi i wszystko jasne:)
Gornano Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 i się musti nawet pojawił, siemanko
grucha1 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 no ty masz lepsze fotki, nastepnym razem trzeba cyfrowke wziasc
musti Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 i się musti nawet pojawił, siemanko Ano pojawił on wszystko widzi Dobry Wieczór Panie Marcinie
Gornano Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 jak już Warszawka do nas zagląda to już grubo, a dobry wieczór
wladi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 jak już Warszawka do nas zagląda to już gruboNo bo w końcu cos się ruszyło mam nadzieję że dłużej to potrwa i nie będę musiał tak często śmigać do Gdańska:decayed:
grafi Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 no no jeszcze trochę i w pucku spocik ogólnopolski
musti Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 jak już Warszawka do nas zagląda to już grubo,a dobry wieczór grubo , tylko kiedy Ty do tej Warszawki zajrzysz to ja się z miłą chęcią dowiem
novwy Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 to zapraszamy za tydzień, pewnie koło środy zrobimy rozeznanie kto zawita w czwartek o 18
grucha1 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 powoli sie rozkrecamy,zobaczymy jak dalej bedzie , mam nadzieje ze sie zwiekszy frekfencja, chociaz jak na pierwsz raz to i tak bylo duzo ludzi
grucha1 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 kuzwa jak nas bedzie wiecej to bede musiał droge dłuzej blokowac tak jak dzisiaj to mnie wkoncu wytabia
Rekomendowane odpowiedzi