Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Puck i okolice - czwartek godz.18 (19 okres letni) parking koło McDonald's

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie macie pomysl jak wywalic obudowe filtra powietrza tak aby zostala oslona ta z blachy zeby przeplywki nie zjaralo bo mam stozek do wsadzenia a tak na zywca nie moge bo go zjara.u mnie jest obudowa filtra obok kolektora wydechowego.macie pomysl?

Opublikowano
Panowie macie pomysl jak wywalic obudowe filtra powietrza tak aby zostala oslona ta z blachy zeby przeplywki nie zjaralo bo mam stozek do wsadzenia a tak na zywca nie moge bo go zjara.u mnie jest obudowa filtra obok kolektora wydechowego.macie pomysl?

na zlocie porezamy, przywieź graty to się wykombinuje

Opublikowano

Owin kolektor tasma termoizolacyjna.

U mnie nad turbawka sie nie zjarala to tymbardziej sie nie masz co martwic, :wink:

Opublikowano

Cos bede musial wykombinowac no tak na zywca nie wsadze bo bedzie ogien nie martwie sie o filtr tylko o przeplywke

Opublikowano

Mozesz tez sobie wyspawac oslone, wszystkie graty masz w garazu :wink:

---------- Post dopisany at 23:30 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ----------

I przy okazji mi tez :decayed:

Opublikowano

Jak ty dobrze pamietasz co ja mam w garazu, nawet ja tego niewiedzialem.:D

Opublikowano

No Pany kto jutro będzie? Zapowiada się mały spend ode mnie z pracy paru chłopaków chce wpaść, jakieś 5 autek.

Opublikowano

jak najbardziej 18, ktoś chętny na zimówki 195/55R15 2szt Goodyear?

Opublikowano

No oki to się jutro jeszcze zgadamy jak ktoś chce naklejkę Polish....to dyche na jutro:wink:

Opublikowano
No oki to się jutro jeszcze zgadamy jak ktoś chce naklejkę Polish....to dyche na jutro:wink:

jaka barwa?

Opublikowano

Dla mnie wez wlepe mistrzuniu

Opublikowano

Miszczowie ja jednak nie dam rady dzisiaj:kwasny: a nie dało by rady na jutro się ustawić jakoś po obiadku? Ma ktoś może tą regulację z zębatkami co jest na lampie gdzie się ustawia wysokość???

Opublikowano

Wladi kolega grucha pyta gdzie są obiecane zamówione naklejki?

Opublikowano

Możemy się spiknąć jutro to dam Wam bo będę we Władku jak coś to na fona dzwonić:wink:

Opublikowano

Jutro to na cmentary trzeba gnać