RoBoPL Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 witam Chciałem się dowiedzieć czy jest sens kupowania cd dwuwarstwowej do owej Navi? wczoraj wgrałem PL menu i chciałem nagrać mapę Niemiec która waży ok 800 mb niestety nie wejdzie na płytę i teraz zastanawiam sie odnośnie cd dwuwarstwowej dzieki za odp pozdrawiam
GreGoriO Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 CD dwuwarstwowa??? pierwsze słyszę... chyba masz na myśli płyty SACD ale one służą do czego innego poza tym wszystkie mapy DX mieszczą się na zwykłej CD, musiałeś cos pomieszać
Kowi87 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Są płyty CD 870mb ale wiekszosć odtwarzaczy tego nie ogarnia ,przewaznie cd-rom sobie radzi, wiec na 90% przekonany jestem że RNS też nie poradzi to jeszcze trzeba umieć poprawnie nagrać z taka specyfikacja ale to nie jest płyta dwuwarstwowa
RoBoPL Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 yhmm coś pomyliłem mój błąd obraz mial 800 mb ale po załadowaniu w deamona miał już 687 temat do zamknięcia dzieki
Rekomendowane odpowiedzi