Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż pakietu wewnętrznego oświetlenia QQ1 w A4 B8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:facepalm:czyli jesteś ponad program :wink: do klamek tez wrzucałeś białe diody czy zostałeś przy czerwonych?

Opublikowano

Pakiet światło i klamki zrobione tylko coś te ori klamki słabo świecą :kwasny: A ze sterownikiem było tak że przepisałem kodowanie w razie czego, podpiąłem nowe sterowniki i wszystko gra błędów niema czy to normalne że przyjęły z innej A4 inny kod :eusathink:

Opublikowano
Pakiet światło i klamki zrobione tylko coś te ori klamki słabo świecą :kwasny: A ze sterownikiem było tak że przepisałem kodowanie w razie czego, podpiąłem nowe sterowniki i wszystko gra błędów niema czy to normalne że przyjęły z innej A4 inny kod :eusathink:

no niestety ori klamki tak swieca, w planach mam zmienic diody na biale:wink:

Opublikowano

no niestety ori klamki tak swieca, w planach mam zmienic diody na biale:wink:

tam dioda jest za mała dlatego to tak świeci kurde i zaś rozbieranie

Opublikowano

No te klamki faktycznie nie powalaja :wink: myslalem, ze bedzie troche mocniej chociaz juz mam maks te pokretlo przy swiatlach...ale pryznajmniej nie ma wioski :facepalm:

WRC kiedy uzupelnisz punkt 4 :wink: nie wiem czy pchac w drzwi wew te duze ledy jak na zdjeciu kilka postow wczsniej czy zwykla mala do dziurki w raczce od spodu. Btw macie gdzies aktualny link na aledrogo do zmiany wszystkich lampek wew i zew w drzwiach na led bialy zimny?

Opublikowano
A ze sterownikiem było tak że przepisałem kodowanie w razie czego, podpiąłem nowe sterowniki i wszystko gra błędów niema czy to normalne że przyjęły z innej A4 inny kod :eusathink:

Ja na Twoim miejscu przeleciałbym przez kodowania i sprawdzil np. jaki typ czujnika zderzeniowego w drzwiach masz ustawiony. Np. u mnie w nowym sterowniku były ustawione jako Audi Q5 (jeśli dobrze pamiętam). Ma to wpływ na bezpieczeństwo, więc lepiej się upewnić...

Opublikowano
A ze sterownikiem było tak że przepisałem kodowanie w razie czego, podpiąłem nowe sterowniki i wszystko gra błędów niema czy to normalne że przyjęły z innej A4 inny kod :eusathink:

Ja na Twoim miejscu przeleciałbym przez kodowania i sprawdzil np. jaki typ czujnika zderzeniowego w drzwiach masz ustawiony. Np. u mnie w nowym sterowniku były ustawione jako Audi Q5 (jeśli dobrze pamiętam). Ma to wpływ na bezpieczeństwo, więc lepiej się upewnić...

Tylko że ja mam wszystkie rzeczy z a4 2009rok wszystkie sterowniki powyciągałem jakie się dało, wie chyba nie będzie kłopotu a kodowanie wcześniejsze miałem 011002204000410001 więc chyba teraz będzie inne,czy tamto skasować i dać to stare?

Opublikowano

Mogę się nie znać, ale po moich przygodach ja bym dał stare + zakodował nowe funkcje. Porównaj nowe i stare kodowania i zobacz jak duże są różnice, może się okazać, że poza np. aktywowanym podświetleniem są identyczne :)

Opublikowano

A zerknę dzięki za zainteresowanie i pomoc :wink:

Opublikowano

Panowie czy wy też tak macie, że LEDy wewnątrz auta (podsufitka przód) świecą trochę jaśniej na zapalonym silniku? Może dziwne pytanie ale tak jest wlasnie u mnie. Dodatkowo przy zapalaniu mam takie mruganie kilkukrotne lampek w podsufitce. Kupiłem LEDy tutaj.

Opublikowano
Panowie czy wy też tak macie, że LEDy wewnątrz auta (podsufitka przód) świecą trochę jaśniej na zapalonym silniku? Może dziwne pytanie ale tak jest wlasnie u mnie. Dodatkowo przy zapalaniu mam takie mruganie kilkukrotne lampek w podsufitce. Kupiłem LEDy tutaj.

Made in china i wszystko jasne:decayed:. U mnie też czasami miga ale sporadycznie. Mam już 2-gi komplet bo pierwszy padł po 2 miesiącach.

Opublikowano

a ja mam z Chin i działa koło roku - nic nie mruga, nic nie śmierdzi...

zapłaciłem całe 34zł z wysyłką prosto z People Republic of China :decayed:

Opublikowano

China nie znaczy zło, widziałem sterowniki do drzwi jak szukałem do swojej A4 produkcji made in china :facepalm: zresztą teraz jest wszystko z chin :wink: spróbuje trochę je po dosciskac :wink: dziekuje za Wasze uwagi.

Opublikowano

Pany powie mi ktoś który kabelek to masa a który zasilanie w tych diodach do kratek (podświetlenie pokręteł nawiewów)

kratka.jpg

Opublikowano
Opublikowano

Kurde przeszukalem caly watek i tego nie zobaczylem:facepalm:slepota.

To wychodzi na to że czerwony to masa:decayed:

Dzięki.

Opublikowano

Kurcze teraz tak czytam wątek i mam problem jaka jest szansa że moje sterowniki w drzwiach mi nie obsłużą poswietlanych klamek i lampek czerwonej białej mam zrobione podswietlanie przestrzeni nóg z regulacja jasności teraz kupiłem komplet foteli w alcantarze dorobilem już instalację i założyłem lampki zostało to na auto wrzucić zdarzały się w ogóle takie przypadki że sterownik drzwi tego nie obsługują bo jak będę musiał kable z lampek ciągnąć do lampki podsufitki to się załamie:facepalm: dodam że w przednich drzwiach mam sterowniki pod składane lustra

Opublikowano
  • Autor

sterowniki w drzwiach obsłuza ci lampki :wink:

Co do MCE 09 i podswietlenie przestrzeni nóg to tu moga byc problemy .

Opublikowano

Uff bo już sie zmartwilem nie no mce mam wysoki i obsługuje mi podswietlanie nóg, dzięki:hi:

Opublikowano
  • Autor

Oswietlenie przestrzeni nóg a oswietlenie drzwi to dwie rozne instalacje oraz kodowania :wink: