Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AFN ]LZ3L, t-awx, 18"9,5jet25, KW, 312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio zobaczyłem profil z moją Audiczką i doszedłem do wniosku, że potrzebny jest jakiś update'cik mały w profilu .

Tak więc Audiczke posiadam od 16 marca 2008 więc jak by nie patrzeć strzelił jej niedawno rok w moich rekach z tej okazji dostała nowe płuca

w postaci suszareczki od AWX'a . Na razie nie był robiony program bo to w sumie dopiero początek modzenia, ale z pewnością mogę stwierdzić jedno dopiero teraz

wiem co to 110 KM wcześniej wiedziałem, że turbo jest "trafione", ale nie wiedziałem, że aż tak :decayed: :decayed: .

Z wyposażenia auto posiada:

-4 jaśki

-Abs

-Klime

-4 szyby w prądzie + lusterka

-lusterko wsteczne fotochrom

-dodatkowe oświetlenie kabiny

-skórzaną kierownicę

-pełny FIS

-i pewnie parę innych rzeczy, o których się nie pisze bo są zawsze lub poprostu coś mi wyleciało z głowy :polew:

W planach jest wiele, ale ile uda się zrobić to się okaże na razie jest tak:

-Turbo AWX (Done)

27addd6312f243d6med.jpg

-wtryski 216

-FMIC

-usunięcie wszystkich oznaczeń z tylnej klapy (Done)

-zawieszenie w dół (Done) KW gwint

-no i jakieś 18" też by się przydało (Done) org S-line 18" tylko jeszcze sie nad kolorkiem zastanawiam

w sumie z tych s-line'ow to nawet zdjęć nie mam jakieś pojedyncze gdy mnie zima w styczniu zaskoczyła :decayed:

P030109_2329_zpsa0318108.jpg

tu jakieś śrubki do kół

P020414_1527_zpsb904e8c1.jpg

trochę większe zakupy dla silnika żeby się nie zapłakał

P150214_1043_zpsa4e01b10.jpg

-polerowanie wydechu (Done)

-wycięcie kata (done)

-hamulce przód 312 (Done)

P081113_2252_zpsf5691e64.jpg

P010414_1555_zpsff3a4a5e.jpg

Z audio:

-Alpie cda-9855r to już 3 Alpinka w tej furce ale ta już ostatecznie zostaje :decayed:

cf2cfafaabddbfe3med.jpg

-w bagażniku skrzynia blałupkt :decayed: 10 lat ma i dalej tłucze

- piec blaupunkt, j.w nie chce się popsuć :whistling:

- w planach 16 w drzwi + nowy piec

to tak głośniki Ground Zero gzrc 16x

P020414_1548_01_zpsec2734eb.jpgP020414_1547_zps7cf0d9d3.jpg

z tym że nadal się nie doczekały montażu :decayed:

już ponad 4 lata w kartonie leżą :polew:

P020414_1548_zps71f41044.jpg

foto z dnia 4-4-14 :naughty: zresztą widać na paragonie że nic nie widać...

wzmacniacz

udimension jr.4.300 historia podobna do tej głośników z tym, że wzmacniacz z grudnia 2013 :decayed:

P020414_1528_zps816aeea8.jpg

Tak auto wyglądało od 2008 do 2011/12

72cdac16ad7f69a7med.jpg a43123fec009dee8med.jpg

d36a18541e4220dfmed.jpg a8f76956a11906bdmed.jpg

25e96e2747b97ffcmed.jpg 3863e9602584ebdcmed.jpg

975487a3f6374a7emed.jpg 0e9c35c9b0600525med.jpg

5010a7bc64a6b9c9med.jpg bbb8044fa94f859cmed.jpg

72c595cb29d1c360med.jpg 846734de8b4266b0med.jpg

15cc688d8b667e9amed.jpg b3d9073e41d8b425med.jpg

4e01d9e33f505b42med.jpg 517cc539f4b59573med.jpg

7371c9502a16cb04med.jpg 87922feec86cbdf2med.jpg

Opublikowano

Ładniutka, ale pomyśl też o większych alu :evil: Tam gdzie kupiłeś autko takie rzeczy są tańsze niż u nas w Polsce :decayed: Ja bym myślał o 17'' :gwizdanie: Gratki! Świetny silnik! Najlepszy - wiem co mówię :kox:

Opublikowano

autko jak najbardziej fajne :th:Powiedz mi jedna rzecz ile kosztuje ta ramka na nromalne radio 1din?

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

autko jak najbardziej fajne :th:Powiedz mi jedna rzecz ile kosztuje ta ramka na nromalne radio 1din?

na allegro znajdziesz takie adaptery :wink4: niewiele one kosztuja :cool1: jesli Co i to chodzi to masz tu linka http://www.allegro.pl/item444317994_zamien_na_zwykle_radio_audi_a3_a4_a2_tt_red_ante.html :good:
Opublikowano

Gratki! Świetny silnik! Najlepszy - wiem co mówię :kox:

Czy najlepszy? Jak ktoś lubi słuchać klekotu. Wiem, że są oszczędne i robią duże przebiegi, ale który ze sprowadzonych 96-98 ma mniej niż 300000 km przebiegu? Silnik to zniesie, ale co z resztą?

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

wszystko bedzie dobrze nie martw sie... audi nie rdzewieje w katalogu tak jak dacia 1100 :kox:

powiedz mi - w podpisie samochod ma polskie blachy i kiere po lewej stronie a czemu zdjecia sa angola? :mysli: przerabiałeś?

Opublikowano
  • Autor

tak była po przekładce w listopadzie czy w październiku był zabieg, wcześniej śmigałem nią na wyspach i jakoś nie mogłem się z nią rozstać więc wróciła ze mną :polew:a co do profilu to jakoś nie moge ładnej pogody trafic żeby profil uaktualnić, ale pogoda zaczyna sprzyjać powoli więc update w profilu się szykuje :decayed:

Opublikowano

Naprawde ladnie sie prezentuje i powiem szczerze ze to chyba od koloru zalezy ktora A4 bedzie dobrze wygladac bez tylnich znaczkow, w Twoim kolorku wyglada jak najbardziej :good:, tez mam w planie usunac swoje ale tylko boczne, znaczek audi zostaje.

Opublikowano
  • Autor

No ja niestety nie miałem znaczka Audi on momentu kiedy ją kupiłem podejrzewam,że za kadencji poprzedniego właściciela komuś się ten znaczek spodobał :polew: W sumie miałem dokładać ten znaczek, ale doszedłem do wniosku, że tył na "goło" w tym kolorku wygląda całkiem spoko i jest dość oryginalnie bo Ci którzy pozbywają się znaczków nie usuwają OOOO z regóoły oczywiscie :decayed:

Poszedł update fotek i profilu i jest troszkę lepiej niż było :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pulpit, oczywiście o dokładkach w kolor też pamiętasz ;)

Opublikowano
  • Autor

pamiętam pamiętam, ale przednią mam w jednym miejscu lekko przytartą( na tyle, że widać przez nią słońce :polew:) więc jak będę pewien, że nie wchodzi nic od eSy czy coś w tym stylu to wtedy pójdzie po prostu nowy element i bankowe malowanie, ale jak na tą chwile powiedzmy, hm, że jest ok .... :polew:

Opublikowano

Powodzenia w modach :good:

Opublikowano

Bardzo podoba mi sie ten kolorek :good:

Opublikowano
  • Autor

A dziękować :decayed: w sumie to od początku miała być czarna, ale ostatecznie chciałem mieć tą która będzie troszkę bardziej oryginalna i wydaje mi się, że jest, ale dokładnie o to mi chodziło :>

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Śliczna!!!

:good:

Opublikowano
  • Autor

dzięki bardzo :hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jedyny słuszny kolor :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kolego widziałem cie w Łowiczu dzisiaj :naughty: fajny kolorek masz, ogólnie ladnie sie prezentuje na feldze, pozdrawiam :)

Opublikowano

kolego Pulpit jakieś różnice po zmnianie turbiny zauważyłeś??

Opublikowano
  • Autor

spore bo tamta była trachnięta :decayed:

ale szczerze do puki nie zrobi się programu to ona i tak dmucha na 110 km więc różnic nie ma

ale wycięty jest jeszcze kat i fajny świst się zrobił to największa różnica jaką zauważyłem

no i na starej turbinie zanim się posypała mogłem pojechać tak 196 km/h, a teraz przekracza 200 tak o 5 około

:decayed:

Perezip no to jest możliwe chociaż jest jeszcze jedna w takim kolorze ale różni się tym że jest przed liftem, nie ma polerowanego wydechu oraz brak jej ramek klubowych :decayed: aaa i jeszcze ma chromy wokół szyb i jest na 15 " :naughty: