endriuu Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Messerschmitt KR 200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 endriuu zabawa sie kreci jak widac dajesz nastepne tylko prosze cie... wiesz o co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 endriuu zabawa sie kreci jak widac dajesz nastepne tylko prosze cie... wiesz o co o co? o dobrą zabawe na święta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 raczej o delikatne foto na dzis :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 ok. tym razem łatwe i przyjemne: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogonck Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 w koncu jakis cywilizowany samochód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
august Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Przepraszam, że wrócę do poprzedniego (Meserszmita), ale jak spojrzałem na jego dach to skojarzył mi się z hełmem SS-mana... i proszę.. Pewnie z tej samej formy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Przepraszam, że wrócę do poprzedniego (Meserszmita), ale jak spojrzałem na jego dach to skojarzył mi się z hełmem SS-mana... i proszę.. Pewnie z tej samej formy No bez kitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 inna ver. tegoż modelu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 rok? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 rok? :> Napewno młodszy od Ciebie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 no napewno... max 41 lat prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja bym proponował żeby endriuu zapodał jakąś podpowiedź..... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 Ja bym proponował żeby endriuu zapodał jakąś podpowiedź..... :gwizdanie: endriuu na rybach karpia próbuje wyłowić wędką z wanny :polew: PS.arczi900819 ten tłumik co sprzedajesz do od Jelcza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 no gdzież z jelcza..... :doh1: :doh1::doh1: Z turbo kama3a Nie no po co mi on do diesla..... żeby co 2-3 dni go czyścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 no gdzież z jelcza..... :doh1: :doh1::doh1: Z turbo kama3a Nie no po co mi on do diesla..... żeby co 2-3 dni go czyścić? Kupił byś sobie wycior do kominów w sklepie z akcesoriami kominiarskimi i po kłopocie :laghing2: Zbaczamy z tematu ale rocznik by się przydał albo jaki kontynent tej srebrnej strzały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 hehe chlopaki amcie jakies skojarzenia jak zaczac tego szukac??? a tlumiczek fajny jak kupie sobie ursusa z silnikiem v8 to taki se kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 "w szukani rozwiązania problemu najlepszą wskazówką jest znajomość odpowiedzi" - jakoś tak to leciało :naughty: więc liczę na endriuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 a umiesz liczyc? :gwizdanie:[br]Dopisany: 23 Grudzień 2008, 21:45_________________________________________________sam sobie dokoncz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 23 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2008 nie umiem :polew: i co w związku z tym?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi