endriuu Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 znana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
otis8 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ma troche z de tomaso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ale model ten juz produkowany nie jest prawda? a sama marka istnieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 Ja się zastanawiam skąd on takie wynalazki wykopuje Przewaliłem encyklopedię od A do Z i nic mi na oczy się nie rzuciło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 nie no na dzisiaj wystarczy poszukiwań powodzenia życzę panom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 ale model ten juz produkowany nie jest prawda? a sama marka istnieje? marka jeszcze istnieje (chcialem napisac, ze ma sie dobrze - ale ktora amerycka marka ma sie dobrze dzisiaj ). model juz nie produkowany[br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 19:04_________________________________________________ nie no na dzisiaj wystarczy poszukiwań powodzenia życzę panom arczi nie poddawaj sie!! [br]Dopisany: 02 Styczeń 2009, 19:06_________________________________________________Silnik - 160 KM: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moro99 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 podobne do GTO ale to nie to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 a jest na allegro??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 a jest na allegro??? az sie roi od nich na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 2 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 serio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 2 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2009 lata produkcji 1972-1974 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Kurde... znalazłem w chu... (dużo) podobnych samochodów a takiego ni jak nie mogę heh... Robię sobie przerwę..... :beer1: (trzeba rozjaśnić umysł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriuu Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 ok umawiamy sie na jutro (niedziela) na 12. bedzie mega podpowiedz. kto pierwszy ten lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 dla mnie to zalatuje pontiac_iem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 A dla mnie to zalatywało Chevroletem, Chryslerem, Lancią, Alfą romeo, Dodgem, Fordem.... i kicha nie mogłem nic znaleźć... endriuu znowu chyba "dał po garach ostro" i nikt nie wie cóż to za sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 endriuu a moze ta podpowiedz dzisiaj o godz 19??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi900819 Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 no mogła by być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 do tego jeszcze znalazłem modele i zalatuje fiatem i chyba coś w tym jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi