Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy poduszka kierownicy z B7 zamontowana do B6 wystrzeli prawidłowo w przypadku kolizji?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To chyba to będzie:whistling:

Opublikowano
To chyba to będzie:whistling:

Tak - kojarzę numer. Dzięki :notworthy:

Opublikowano

Odbierał? :decayed:

Opublikowano

Pierwszy telefon tak - nadal nie rozmawiał ze swoim kolegą. Teraz już nie odbiera :facepalm:

Opublikowano

Bartek te auto ostatnio wisiało na allegro. może by poprosić sprzedającego żeby tylko kolumnę kierowniczą rozebrał i fote zrobił ile przewodów leci do taśmy.

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ----------

AUDI A4 3.0+LPG MANUAL QUATTRO SLINE NAVI BOSE XEN (2913098872) - motoAllegro

Tutaj link.

Bartek jeżeli nie masz czasu to ja chętnie pomogę mogę tam jutro zadzwonić i porozmawiać z typem i się dowiedzieć jak te przewody przy taśmie wygladają, bo chyba o to chodzi właśnie?

Opublikowano
Bartek te auto ostatnio wisiało na allegro. może by poprosić sprzedającego żeby tylko kolumnę kierowniczą rozebrał i fote zrobił ile przewodów leci do taśmy.

---------- Post dopisany at 21:27 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ----------

AUDI A4 3.0+LPG MANUAL QUATTRO SLINE NAVI BOSE XEN (2913098872) - motoAllegro

Tutaj link.

Bartek jeżeli nie masz czasu to ja chętnie pomogę mogę tam jutro zadzwonić i porozmawiać z typem i się dowiedzieć jak te przewody przy taśmie wygladają, bo chyba o to chodzi właśnie?

To auto zostało sprzedane - gość nie chce podać kontaktu do obecnego posiadacza auta. Wystarczyłaby ta wyjebana poducha aby mieć jasność :kwasny:

Opublikowano

A pytałeś goscia o samą poduszkę?

Opublikowano
A pytałeś goscia o samą poduszkę?

Pierwszy telefon miał miejsce w dniu gdy wrzuciliście linka z tym autem - od razu dostałem info, że auto zostało sprzedane i nie ma możliwości kontaktu z osobą, która kupiła to auto. Na początku Pan nie wydawał się być chętny do pogaduszek ale po wyjaśnieniu okoliczności jakoś to poszło... Otrzymałem informację, że swap kierownicy na model z RS4 wykonywał jego kolega i że porozmawia z nim o detalach tej modyfikacji (poprosiłem o kontakt ale nie dostałem go). Od tego czasu udało mi się dodzwonić do niego 3x - za każdym razem brak nowych informacji. Teraz nie mogę się dodzwonić (jutro znów spróbuję).

Opublikowano

Wygląda na to, że koleś coś kręci :kwasny:

Opublikowano

Skarżysko. O 14 dzwonię do nowego właściciela auta - mam nadzieję, że ten Pan będzie bardziej chętny do pomocy :kwasny:

Opublikowano

Jak nie Bartek to tak jak ci pisałem zachęcić go czymś trzeba i napewno sprawdzi:decayed:

Opublikowano

Dodzwoniłem się dziś do aktualnego właściciela samochodu - obiecał pomóc. Wyciągniemy poduszkę - odczytamy jej numer, i sprawdzimy w jaki sposób został podłączony adapter. Mam dzwonić w tej sprawie do niego w poniedziałek. Stay tuned...

Opublikowano

Zachęciłeś go w mój sposób:naughty:

Opublikowano
Zachęciłeś go w mój sposób:naughty:

Nie :tongue4::wink:

Opublikowano

Kurde zebym byl bardziej techniczny to bym do typa podjechal :doh:

Opublikowano

Dogadaj się z Bartkiem co trzeba obadać albo foty zrób i będziemy wiedzieć co na żywo to na żywo

Opublikowano
Dodzwoniłem się dziś do aktualnego właściciela samochodu - obiecał pomóc. Wyciągniemy poduszkę - odczytamy jej numer, i sprawdzimy w jaki sposób został podłączony adapter. Mam dzwonić w tej sprawie do niego w poniedziałek. Stay tuned...

Mieszka gdzieś w okolicy?

Możesz też z zaskoczenia zrobić test czy odpali ... :decayed:

Opublikowano

No ciekaw jestem jak to się potoczy :decayed:

Opublikowano

Chyba nie tylko ty. Połowa forum czeka na info