poziek Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Mam pytanie. Trwa akcja upiekszania wnętrza w B5 97 rocznik. Posiada taką oto kierownicę: Czy nie będzie problemów z montażem takiej fajnej: Ta S4 ma wielkoklin 17mm. Czy podejdzie ? I czy airbag będzie działał ? Proszę o info :th:
adamooo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 będzie pasiłowała ..trza zobaczyć w etce czy są takie same konektory do poduszki..poducha jest jednostopniowa więc na 90% będzie pasiło.. Angela weź w końcu zrób tą kiere..jak coś to na siłe się wepchnie..
angela Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Adas kiera juz kupiona...... Teraz tylko dopoki mi przesylka nie przyjdzie...bede sie zastanawiac czy bedzie pasic..... A czy moglby mi ktos sprawdzic te konektory...czy jak to tam sie zwie w etce?
felipe.avant Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 okropna jest ta stara kierownica, tą nową aż przyjemnie będzie pokręcić, Pozdrawiam
angela Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Kierownica zalozona.....pasowala idealnie..... Mozna zamknac
slepy Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 no i jak montaz wszystko podchodzi standart, czy trzeba cos przerabiac, i jak by to wygladalo w przypadku, kierownicy np. od S3???
slaweq Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Angie piekna kiera :th: teraz bedziesz szydziła z mojej ze pazdziochowata
angela Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 no i jak montaz wszystko podchodzi standart, czy trzeba cos przerabiac, i jak by to wygladalo w przypadku, kierownicy np. od S3??? czy standart to nie wiem...... kupilam kierownice z tego samego rocznika co moja.....i z tym samym wieloklinem...... pasowala idealnie , bez zadnych przerobek........kabelki nawet zostaly przelozone ze starej kierownicy......... Angie piekna kiera :th: teraz bedziesz szydziła z mojej ze pazdziochowata no faktycznie ......Twoja to teraz straszny pazdzioch :laghing2:
Reggi Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 No ładnie ładnie :th: Tylko ja bym ja obszył perforowaną - czarną
ykk Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 To teraz zacznie sie macanie i dotykanie.. kiery.. (odcinki z duza iloscia zakretow i te sprawy)
angela Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 To teraz zacznie sie macanie i dotykanie.. kiery.. (odcinki z duza iloscia zakretow i te sprawy) juz sie zaczelo...... nawet nie wiedzialam ze moj tel robi takie ladne foto......
poziek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 No ładnie ładnie :th: Tylko ja bym ja obszył perforowaną - czarną a gdzie takie cuś można zrobić ?
Reggi Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Ja robiłem w Lublinie- 100 zł , mieszek perforowany 30 zł Adres dać moge dać W Wawie to sie nie orientuje gdzie ..
poziek Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Szarą kiere perforowaną zrobią ?? Dawaj na PW namiary, proszę :th:
lukasz2223 Opublikowano 28 Maja 2008 Opublikowano 28 Maja 2008 Czy ktos z was wie jaka kierownica powinna byc w 98 r ? mam taka jak na zdjeciach kolego na samej gorze,taka zwykła wygladajaca straznie,chyba jak na 98 rok to powinienem miec ta ladna??ktos podpowie jaka powinna byc albo jaka pasuje?nie mam etki ani nic takiego zeby ssie dowiedziec
Wąski Opublikowano 29 Maja 2008 Opublikowano 29 Maja 2008 Zielony zmieniał http://www.a4-klub.pl/smf/b5_afn_kierownica_sline-t23604.0.html
misiek224 Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Kierownica wyglada super i mam takie pytanie czy kierownice trójramienna odkręca sie w taki sam sposób jak czteroramienna? bo niestety musze przeczyścić styki od imo i potrzebuje wiadomosci jak ją zdjąć dziękuje za radę
czaki22 Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 do początku 98 roku mały wieloklin+nakrętka, później już tylko duzy+śruba
domelq Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Zmiana super Od razu inaczej wygląda, 3 ramienia nadają charakterku
Rekomendowane odpowiedzi